Sonka95 Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Ta sunia strasznie przypomina mi moją Sonkę z pysia :loveu: http://imageshack.us/a/img580/78/dscn4837a.jpg Quote
Sieropsiniec Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='Sonka95']Ta sunia strasznie przypomina mi moją Sonkę z pysia :loveu: http://imageshack.us/a/img580/78/dscn4837a.jpg Danka to niesamowita sunieczka:) Kochana, przeurocza, tylko kochać niestety chorowita. Postaramy się to naprawić;) Quote
Marinka Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 A ja na przekór złej czarownicy napiszę, że dziś o 00:07 Wiolka urodziła śliczną, zdrową córeczkę :smile: :smile: :smile: Quote
Sonka95 Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 (edited) [quote name='Marinka']A ja na przekór złej czarownicy napiszę, że dziś o 00:07 Wiolka urodziła śliczną, zdrową córeczkę :smile: :smile: :smile: Gratulujemy :loveu::loveu::loveu: Edited March 11, 2013 by Sonka95 Quote
Sonka95 Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Co tam u was słychać ? jak tam córcia ? :loveu: Quote
Wiola&Miłosz Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 Sonka95 napisał(a):Co tam u was słychać ? jak tam córcia ? :loveu: a dziekujemy- dobrze choc po dzisiejszej nocy padam na twarz;) Quote
Marinka Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 [quote name='Wiola&Miłosz']a dziekujemy- dobrze choc po dzisiejszej nocy padam na twarz;) Córci nigdy nie było :angryy: To oszustka!!! Quote
sybil Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 Bardzo to wszystko dziwne! Pamiętam walkę o Daszę/Dankę i obrzucanie błotem wcześniejszych opiekunek. Było wiele obrończyń i masa pochlebców, którzy ponoc' świetnie znali ten dom i opiekunów; a ileż gratulacji i wspaniałych życzeń dla "szczęśliwych rodziców i maleństwa" ; sama dałam się nabrac' na ten kit! Trzeba byc' chorym porąbańcem, żeby coś takiego wykombinowac' Quote
beataczl Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 zapisuje...nie znalam tego watku...gdzie te psy sa teraz? Quote
gia44 Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 no właśnie cala dogo już zna sprawę ale najważniejsze gdzie są psy!???ludzie którzy mieli z takim czymś kontakt -jakikolwiek(przekazane zwierzaki) powinni teraz poruszyć niebo i ziemię i jej odszukać!!! Quote
Maciek777 Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 gia44 napisał(a):no właśnie cala dogo już zna sprawę ale najważniejsze gdzie są psy!???ludzie którzy mieli z takim czymś kontakt -jakikolwiek(przekazane zwierzaki) powinni teraz poruszyć niebo i ziemię i jej odszukać!!! Niestety już wiadomo, że nie wszystkie wciąż żyją. nescca napisał(a):W imieniu Otoz Animals inspektorat w Lublińcu oświadczam…. Pod pseudonimem Wiola & Miłosz działała kobieta która figurowała pod różnymi nickami I nazwiskami. Niestety jestem zmuszona powiedzieć Wam że Daszki już nie ma z nami…(*)(*)(*) Wioleta poddała Ją eutanazji 6. VI.201 r. Powodem były rzekome przerzuty nowotworu na jelita. To wyjaśnienia lek wet. Zresztą całkiem wiarygodne…. Tak czy inaczej Wioleta naciskała na eutanazję. Kilka dni wcześniej 22.V.201 r poddała eutanazji psa o imieniu Fenek. Powód…. Nadmierna agresja. Obecnie Wioteta Klasz vel Klaudia Klasz vel bahawiorystka Gosia vel nieżyjąca KOFEINA stwierdzamy z prawie zupełną pewnością to jedna i ta sama osoba ścigana d 7 lat przez KGP we Wrocławiu listem gończym . http://www.wroclaw.policja.gov.pl/www/index.cgi?strona=kp_lesnica_posz&numer=9&menu=3 W obecnej chwili staramy się wraz z kilkoma osobami jak i z Miłoszem partnerem „Wioli” ustalić co stało się z resztą psów. Kilka z nich trafiło już spowrotem w nasze ręce. Wiemy że pies o imieniu Parys też został uśpiony. Nie wiemy co się dzieje z Kubą (amstaf) ponoć pod opieką jakiegoś Maćka z Wrocławia Barbi (maść ruda) Demon (amstaf) Barry Basza Jagger Łatek Wiemy że jest wiele innych psów których losów nie znamy…. Jeśli macie jakieś wątpliwości co do losów psów wyadoptowanych przez Wiolę….. proszę dajcie znać na [email protected] tel 66073717 Miłosz stara sie pomóc…. Nie bardzo wie jak. Sam czuje się oszukany….ma żal za uśpienie Fena…zaprzyjaźnili się. Nie mogę więcej pisać….. jesteśmy zbulwersowane tym co zaistniało zważywszy ,że przeżyłyśmy śmierć Kofeiny nader boleśnie. Wioleta z Rzeszowa nigdy nie była wolontariuszem Otoz Animals Wiola (kofeina ) z Wrocławia nigdy nie urodziła córki Karinki a Kofeina nigdy nie urodziła bliźniąt i nie była żona lek wet. Przepraszam za to że musiałam Wam to powiedzieć…… wolałam żeby to nigdy się nie stało. Quote
Martika&Aischa Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 czy jest kontakt z obecnym DS Tobiego ??? Quote
beataczl Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Martika@Aischa napisał(a):czy jest kontakt z obecnym DS Tobiego ??? nescca pisze tu ze pies bezpieczny w ds: http://www.dogomania.pl/forum/thread...21%21-juz-w-DT Quote
Martika&Aischa Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 beataczl napisał(a):nescca pisze tu ze pies bezpieczny w ds: http://www.dogomania.pl/forum/thread...21!-juz-w-DT bardzo się cieszę :) Quote
Martika&Aischa Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 i nadal niecierpliwie czekam na więcej wiadomości .....może jakieś zdjęcia z DS Tobiego :roll: Quote
Recommended Posts