Wiola&Miłosz Posted December 20, 2012 Author Posted December 20, 2012 Tak tak:) zapomnialam i tutaj wstawic:) Quote
Marinka Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Wstawiłam też na reklamie Bazarków :) Quote
Sonka95 Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 Jak słodko śpią :loveu: http://imageshack.us/a/img22/5373/dscn4441p.jpg Wesołych Świąt życzymy ;) Quote
Wiola&Miłosz Posted December 22, 2012 Author Posted December 22, 2012 [quote name='Sonka95']Jak słodko śpią :loveu: http://imageshack.us/a/img22/5373/dscn4441p.jpg Wesołych Świąt życzymy ;) Dziekujemy serdecznie . Rowniez wesolych, spokojnych i zdrowka:) Quote
Wiola&Miłosz Posted December 24, 2012 Author Posted December 24, 2012 Witajcie:smile: Chcialam wam wszystkim zwierzolubom złożyć życzenia:smile: Przede wszystkim zdrówka, szczęścia i pomyślności. By czas świąteczny był dla was wyjątkowy a wasi podopieczni odczuwali radość waszych serc.. Oczywiscie cala gromadka do Moich życzeń sie dołącza: Majkel, Shakira, Gabrysia, Tobi, Basha oraz My: Wioletta Klasz i Miłosz Trzeciak Quote
Martika&Aischa Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 ZDROWYCH ..PIĘKNYCH ...POGODNYCH ŚWIĄT DLA CAŁEJ RODZINKI TOBIASZKOWEJ ;-) :loveu::loveu: :loveu: Niech upłyną w spokoju i beztrosce. A naszym podopieczynym cudownych domków pełnych miłości i ciepłych rąk do głaskania :* :buzi::calus::tree1: Quote
Wiola&Miłosz Posted December 26, 2012 Author Posted December 26, 2012 Sonka95 napisał(a):I jak tam po Wigilii ? ;) A dzieki kochana;) Wszyscy obzarci:) Psy to ledwie co chodza. Jedyny Majkel najmniejszy ciagle szuka czegos do zarcia Quote
Sonka95 Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 A jak twoje psiaki boją się petard ? ;) Quote
Wiola&Miłosz Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 Moj osobiscie nie;) Tymczasy owszem:) Quote
vege* Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Witam się w Nowym Roku :hand::hand::hand: Śliczne zdjęcia:loveu:, a co to za piękny niufek? :loveu::loveu::loveu: Quote
Wiola&Miłosz Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 Hej:) No to akurat jest pies nowej rodzinki Bashy:) Sliczna sunka. Keya:) Quote
vege* Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 AltaCaraya napisał(a):Hej:) No to akurat jest pies nowej rodzinki Bashy:) Sliczna sunka. Keya:) Niewyspana jestem i nie przeczytałam, że Basha już w nowym domu :oops: W takim razie wielkie gratulacje i super, że ma taką fajną nową siostrzyczkę :loveu: na pewno się świetnie dogadują razem :) Quote
Wiola&Miłosz Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 Oj tak dokladnie:) Trafilo sie chlopakowi. A Keya tak jak moj Bashka jest cudownym psem:) Quote
vege* Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 AltaCaraya napisał(a):Oj tak dokladnie:) Trafilo sie chlopakowi. A Keya tak jak moj Bashka jest cudownym psem:) Jak się czyta, że wspaniały psiak dostał jeszcze wspanialszy dom to aż się serce raduje :) Oba psiaki są cudowne i w to nie wątpię :) Quote
Wiola&Miłosz Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 serce sie raduje ale ja plakalam jak bobr:) Gdybym miala wiecej miejsca zostal by ze Mna na zawsze. Ale coz.. Nie bylo mi dane wiec znalazlam mu najlepsiejszy domek na ziemi:) Quote
vege* Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 AltaCaraya napisał(a):serce sie raduje ale ja plakalam jak bobr:) Gdybym miala wiecej miejsca zostal by ze Mna na zawsze. Ale coz.. Nie bylo mi dane wiec znalazlam mu najlepsiejszy domek na ziemi:) Mam nadzieję, że nowi właściciele są bardzo zadowoleni z Bashy i zakochani w nim po uszy :) Quote
Wiola&Miłosz Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 Oj tak.. Nawet bardzo:) Ciesza sie kazdym jego osiagnieciem. Ludzie rozumni, dobrzy i psiarze takich ktorych rzadko mozna juz dzisiaj spotkac:) Quote
Recommended Posts