Wiola&Miłosz Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Tobi- Adopcyjniak dogomaniacki;) Niezla szuja i kawal uparciucha. W chwili obecnej kochany, tulasny piecho ktory nic by innego nie robil poza spaniem, spacerowaniem i zabawa:) Troszke zdjec z czasow dobrych i zlych:) Wszystko w jednym miejscu by nie smiecic tu i tam:) Zapraszamy:evil_lol: AltaCaraya, Tobiaszkowy i przyjaciele....:loveu::loveu::loveu: Quote
Wiola&Miłosz Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 Watek Tobiego na dogomani i troszke zdjec z hoteliku jeszcze u Lilou Tosi. Serdecznie dziekujemy Lilou za opieke nad niesfornym Tobim:multi: http://www.dogomania.pl/forum/threads/223010-TOBI-2-letni-Golden-do-u%C5%9Bpienia-uratowany%21%21-juz-w-DT Quote
Wiola&Miłosz Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 pan POWAZNY (chociaz raz w zyciu:diabloti:) No wez przestan;) Quote
Wiola&Miłosz Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 Nudzi mnie to wszystko;) To ciagle gadanie zakazy.. No co sie patrzysz;) Rozwalilem:diabloti: Quote
Wiola&Miłosz Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 Tu juz w nowym domku u mojej pani;) Poudaje ze nie slysze- moze Mnie nie wygoni Oddac jej czy nie?? hmm.. Oto jest pytanie:) Quote
Wiola&Miłosz Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 Pierwsze spacery do latwych nie nalezaly ale kto powiedzial ze bedzie ze mna latwo??:evil_lol: Dobra tym moim ludzikom odpuscilem. Teraz daje sie kochac tak jak oni chca. Ale jak maja mc donalda.. kocham ich jeszcze bardziej:) Quote
Wiola&Miłosz Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 Czy zauwazyliscie co zrobila mi moja pani? Wygladam jakby mi sie futro zmechacilo:) Tam nie chcialem sie uczesac i koltunek sie zrobil to mnie obciela na krotko:razz: Czasem sie nie dogadujemy z moja pania ale coz... A ten pan sie zgubil. Dali mu imie Hugo. Na szczescie jego pan sie znalazl i musialem sie z nm dzielic tylko kilka dni moja pania. To male cos mieszka u naszych sasiadow. Ale powiem szczerze ze od 2 mc mieszka z nami. Czasem mnie denerwuje bo potrafi mnie niezle ugryzc. Quote
Wiola&Miłosz Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 Od niedawna mam kumpla. Troche strachliwy ale pomoge mu sie zaadoptowac i pokazac ze te czlowieki to calkiem fajne sa;) Dopoki pozwalaja spac w lozku:evil_lol: Pojechalismy po niego. Nazywa sie Rudzik ale moja pani wola na niego Majki Quote
Wiola&Miłosz Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 Uwielbiam jezdzic autem. Lubie ten wiatr w pysku i jak pani krzyczy" Tobi zaplules cala szybe" A co niech wie ze ma psa a nie chomika:) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Wiola&Miłosz Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 Rudzik vel Majkel juz u nas zadomowiony:) Tak sobie odpoczywamy:) Moja pani mowi ze jestem psuj. Ze nie szanuje zabawrek. O przepraszam ale mam jedno kolko ktorego nie tykam. A zepsulem rzeczy kumpla:):diabloti: Quote
Wiola&Miłosz Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 Kurcze no cos bym jeszcze popsul... Musze tolerowac tego kotka oj musze... Ja jestem facet a on mi buzi daje- no tragedia... Quote
Wiola&Miłosz Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 No ale ze co.. ze za duzy jestem? Chyba snisz babo.. ja sie zmieszcze!! Patrz z moim kumplem- cos do nas mowi ale o co jej chodzi.. Godzina duchow wylizalem jej buty ciekawe czy sie kapnie:evil_lol: Quote
Wiola&Miłosz Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 Cos nam dzwi podrapalo pani wyszla a tam co? Kolejny maly kocur. One drapia gryza masakra jakas. Ale je lubie bo drapia po grzbiecie:p Shakira i jej watek http://www.dogomania.pl/forum/threads/236102-Jestem-Shakira-Kto%C5%9B-Mnie-zostawi%C5%82-na-klatce-w-kartonie%21%21 spadowa to moje miejsce Quote
Wiola&Miłosz Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 Niby slodka mina ale uwierzcie kawal francy z niej... A o to wrog wszech czasow gabryska z piekla rodem Quote
Oscar Patric Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 witamy się pierwsi,świetne zwierzaki:) z przyjemnością zagląda się na tak radosny i szczęśliwy zwierzyniec:loveu: pozdrawiamy cieplutko:) Quote
Wiola&Miłosz Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 Dziekujemy slicznie za witaski;) No tak zwierzyniec jak ich malo. Dwa psy i dwie kotki:) A czy szczesliwy? Chyba tak sadzac po tym jak dobrze sie czuja , skacza, lataja i bawia sie w najlepsze:) Quote
Wiola&Miłosz Posted November 22, 2012 Author Posted November 22, 2012 I kolejna porcja fociaszek;) " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> zabawka dla kotkow. Taka prosta a kazdego dnia robia rozpierduche:diabloti: " class="ipsImage" alt=""> Quote
Wiola&Miłosz Posted November 22, 2012 Author Posted November 22, 2012 " class="ipsImage" alt=""> shakira kochany kotek:) " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Wiola&Miłosz Posted November 22, 2012 Author Posted November 22, 2012 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Wiola&Miłosz Posted November 22, 2012 Author Posted November 22, 2012 " class="ipsImage" alt=""> No i majkel tymczasowicz;) Quote
Wiola&Miłosz Posted November 22, 2012 Author Posted November 22, 2012 (edited) i ciag dalszy ciapojkow;) " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Edited November 22, 2012 by Wiola&Miłosz Quote
Wiola&Miłosz Posted November 22, 2012 Author Posted November 22, 2012 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Wiola&Miłosz Posted November 22, 2012 Author Posted November 22, 2012 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Sonka95 Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Cześć :loveu: Urocze masz psiaki i kociaka ;) Mi goldeny się strasznie podobają i są moją jedna z ulubionych ras :loveu: Będziemy was odwiedzać , bo widać ,że szybko galeria się powiększa :) Pozdrawiam Quote
Recommended Posts