_bubu_ Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Czemu pieseczku nikt o Ciebie nie pyta. Myslisz że ta Pani ze szczecina, nadal bedzie zainteresowana w czerwcu? Quote
_bubu_ Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 niestety nie udało nam się zabrać Hienka na spacerek. Za bardzo się boi . On nawet nie podejdzie żeby go pogłaskać a nie ma co brać go na siłe.. Trzeba poświęcić mu dużo czasu żeby w końcu udało sie ubrać szeleczki.. a jakby przypadkiem się wyrwał na spacerze to nie miałybysmy szans go złapać bo do człowieka nie podjedzie. Dlatego uznałyśmy że ten spacer byłby dla niego zbyt niebezpieczny. Szukamy domku tymczasowego u doświadczonej osoby która poświęci Hienkowi dużo czasu i wszystkiego stopniowo nauczy. Najlepiej z ogrodem żeby nie musiał chodzić na początku na spacerki. Mamy nadzieję że znajdzie się taka osoba bo im dłużej Hienek będzie w schronisku tym będzie gorzej i ten strach będzie się pogłębiać. W takiej samej sytuacji jest tez nasza Maja Quote
Hund Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 porażka :( pół godziny zakładania szeleczek i nic :( Hienek się boi i ze strachu próbuje ugryźć. Quote
Hund Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Hienko mam nadzieję że się rozluxniłes po naszym wyjściu. Quote
Hund Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Piesku nikt do ciebie nie zagląda :( nikt nie wie że potrzebujesz domku choćby tymczasu do nauki życia :( Quote
Patia Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 mam pytanie z Allegro: "Witam jestem zainteresowana tym pieskiem i jego adopcją , gdzie dokładnie znajduje się to schronisko , ja jestem z dolnego śląska okolice wałbrzycha" Quote
Hund Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Pati może najpierw zapytać co nam może zaoferować. delikatnie czy to będzie buda czy domek. staramy się nie podawać namiarów na schron, sama wiesz. Może napisałby jeszcze coś o sobie i warunkach. Proszę jeśli to dla Ciebie kłopotliwe podaj man namiary na tego kogoś. Quote
_bubu_ Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 Tylko kiedy.. Hienek nie jest już najmłodszy i z czasem coraz trudniej będzie go oswoić. Quote
Hund Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 miałam konkretny telefon od Pani z Wałbrzycha , chce zabrać Hienka do sibie :) czy jest ktos z okolic Wałbrzycha gotowy na spotkanie przedadopcyjne?? Proszę może znacie kogoś z okolic?? Quote
_bubu_ Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 Poszukujemy osoby do sprawdzenia domku w Wałbrzychu! Quote
_bubu_ Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 czy ktoś ma jakis sprawdzony kontakt w tym rejonie? konkretnie jest to miejscowość Ludwikowice kłodzkie Quote
Hund Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Pilnie prosimy o pomoc!! Hienka możnabyłoby przenieść do biura jesli domek byłby sprawdzony! Quote
_bubu_ Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 Hienek już by chciał siedzieć w biurze i czekać na domek tylko musimy znaleźć osobę która to sprawdzi! Quote
Hund Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 w biurze trochę dojdzie do siebie :) i będzie bardziej ufny :) Quote
_bubu_ Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 Czy jest tu ktoś z Wałbrzycha lub okolic? Quote
_bubu_ Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 na pewno ktoś tu jest tylko sie ukrywa :evil_lol: Quote
Agnieszka Co. Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Wysłałam prośbę do osoby z Wałbrzycha Quote
Hund Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Aga dzięki :) zaraz po sprawdzeniu domku jeśli będzie ok to proszę o kontakt. Przeniesiemy Hienka do biura a potem zabieramy go :) Quote
rotek_ Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Casia_i_Figa oraz Apbt_sól są z wałbrzycha.....napewno pomogą w kontroli przedadopcyjnej Quote
Recommended Posts