BosiaB_86 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 :kciuki: może jednak coś z tego wyjdzie? :razz: POWODZENIA MALUTKI!! Quote
_bubu_ Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 jeśli sie zdecyduje na adopcję, to na pewno nie będzie żałować tej decyzji :) Quote
_bubu_ Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Hienka dostał propozycję domku w Szczecinie. Państwo mają już owczarka belgijskiego. Szukamy pewnej osoby ,która mogłaby sprawdzić domek! Quote
Patia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Trzeba zmienic tytuł , Bubu melduj się ,trzeba napisać, że poszukujemy dogomaniaka ze Szczecina , który przeprowadzi kontrolę przedadopcyjną. Quote
_bubu_ Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 napisałam maila z pytaniami , czekam na odpowiedz. Jak wam sie jeszcze nasuwają jakies pytania to podpowiadajcie.. Quote
_bubu_ Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Owczarek belgijski to 3-letnia sunia która lubi pieski Quote
Hund Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Hienka niech Ci ludzie dobrze się zastanowią żeby nie było tak jak z Małpką Quote
Agnieszka Co. Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Piszę PW do osoby ze Szczecina, z prośbą żeby się tu z Wami skontaktowała. Quote
BoWa Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Wiadomo coś więcej o domku ? Mogę odwiedzić tych ludzi, jestem ze Szczecina. Ale myślę,że najlepiej by było,żeby ktoś od Was najpierw zadzwonił i porozmawiał z przyszłymi właścicielami. Ja mogę na miejscu zobaczyć warunki i zorientować się o ich stosunku do zwierząt, ale nie znam Hienka i nie będę potrafiła powiedzieć im niczego o nim. Jak macie jakiś telefon do nich to proszę na pw, bo się muszę umówić na wizytę. Quote
AnkaG Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Gowa widzę, że się już zgłosiłaś na ochotnika. Jak potrzebujesz wsparcia to mogę z tobą pojechac na kontrolę ale dopiero po świętach. Ja nigdy nie byłam na kontroli. :oops: Quote
Agnieszka Co. Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Dzięki dziewczyny za błyskawiczną reakcję i chęć pomocy. Szczegóły o piesku i adopcji znają bubu i Hund. Quote
BoWa Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Aniu, pójdziemy razem, co dwie pary oczu i uszu to nie jedna ;) porozmawiamy, zobaczymy jak traktują swojego psa...mam nadzieję,że domek będzie OK. Quote
_bubu_ Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Super dziewczyny ! No to działamy. Jutro my zadzwonimy w pierwszej kolejności. Jak bedzie wszystko ok to Wy dzwonicie sie umówić. Jeśli wizyta wypadnie pomyślnie to czeka nas rozmowa z kierowniczką i kombinujemy transport. Trzymac kciuki! Podziękowania dla Pati za skuteczne allegro :) Quote
Kluska4 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Ooooooooo i tutaj zaświeciło słoneczko :lol: Trzymam kciuki :p Quote
Recommended Posts