Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 265
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzeba zmienic tytuł , Bubu melduj się ,trzeba napisać, że poszukujemy dogomaniaka ze Szczecina , który przeprowadzi kontrolę przedadopcyjną.

Posted

Wiadomo coś więcej o domku ?
Mogę odwiedzić tych ludzi, jestem ze Szczecina. Ale myślę,że najlepiej by było,żeby ktoś od Was najpierw zadzwonił i porozmawiał z przyszłymi właścicielami.
Ja mogę na miejscu zobaczyć warunki i zorientować się o ich stosunku do zwierząt, ale nie znam Hienka i nie będę potrafiła powiedzieć im niczego o nim.
Jak macie jakiś telefon do nich to proszę na pw, bo się muszę umówić na wizytę.

Posted

Gowa widzę, że się już zgłosiłaś na ochotnika. Jak potrzebujesz wsparcia to mogę z tobą pojechac na kontrolę ale dopiero po świętach. Ja nigdy nie byłam na kontroli. :oops:

Posted

Aniu, pójdziemy razem, co dwie pary oczu i uszu to nie jedna ;) porozmawiamy, zobaczymy jak traktują swojego psa...mam nadzieję,że domek będzie OK.

Posted

Super dziewczyny ! No to działamy. Jutro my zadzwonimy w pierwszej kolejności. Jak bedzie wszystko ok to Wy dzwonicie sie umówić. Jeśli wizyta wypadnie pomyślnie to czeka nas rozmowa z kierowniczką i kombinujemy transport. Trzymac kciuki!

Podziękowania dla Pati za skuteczne allegro :)