Apbt_sól Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 To rewelkacyjnie ze chlopczyk ma sie dobrze !!!! Szczescia i zdrówka na nowej drodze zycia HIENUŚ!!!!!!!!!!!!!!! :):) Quote
_bubu_ Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 Dostałam pierwsze zdjęcia Zenusia - bo tak teraz się będzie nazywał piesek. Zenuś je za dwóch :) , nie chce wychodzić ze swojego leżonka -ja sie nie dziwie, nigdy takiego nie miał :p Są pierwsze postępy w oswajaniu! Zenuś merda ogonkiem, a kiedy Pani do niego podchodzi to kładzie się na pleckach. Uwielbia głaskanie po brzuszku - nawet wydaje jęki zadowolenia! Brawo Zenuś! Quote
Patia Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Bardzo się cieszę !:multi: Zenusiu , żyj szczęśliwy w nowym domku !:multi: Quote
_bubu_ Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 Patia! Bardzo Ci dziękujemy za wystawianie allegro Zenusia! :Rose: Quote
Patia Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Nawet nie wiecie jak się cieszę , ze ogłoszenie pomogło :multi: Quote
Hund Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Hienka nie mógł lepiej trafić :) ludzie młodzi, mili i z sercem!! Quote
Hund Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Zenuś dzisiaj polizał panią po nosie :) już się mniej boi :) i teraz jedzie do weta :) Quote
AnkaG Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Super, że Zenuś znalazł domek. :multi: Jak wzięłam moją Nukę ze schronu to się zachowywała jeszcze gorzej od niego. Ze strachu to potrafiła koo na kanapę zrobić ... Quote
_bubu_ Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 widze ze wszystkie moje posty wczorajsze i dzisiejsze znikły.. i nie tylko moje.. może sie jeszcze pojawią, różnie z dogo bywa. Ale dopóki ich nie ma to wkleje ponownie fotki Zenusia - to nowe imie Hieny , z nowego domku. Oswajanie trwa,trzymamy kciuki za postępy :) Quote
BosiaB_86 Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 :Cool!::klacz: wszystkiego dobrego Zeniusiu w nowym domku!! :multi: Quote
Apbt_sól Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Ale on sliczny i jaki zadowolny :) Super ,ciesze sie !!! Quote
_bubu_ Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 Państwo , którzy zaadoptowali Zenusia, sponsorują allegro innych naszych piesków. Bardzo dziękujemy ! A Zenuś podobno robi niesamowite postępy :lol: Potrafi już chodzić na smyczy oraz zaczyna uczyć się czystości. Uwielbia głaskanie i chodzi za swoją nową Pańcią krok w krok :multi: Quote
akteris Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Bardzo się cieszę:) Super, Zenuś w nowym, kochającym i cierpliwym domku:):):) Quote
Hund Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Kochany Zenuś :) cieszę się że mimo iż było bardzo trudno z Żenusiem na poczatku Ci ludzie się nie poddali i okazali mu serce. Quote
Hund Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Nasze maleństwo jest pod dobrą opieką :) a Wituś mimo że jest wielkości świnki morskiej znosi Zenusiowi zabawki i zacheca do zabawy :) Quote
_bubu_ Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 Może Wituś nauczy Zenusia bawić się zabaweczkami Quote
Hund Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 całkiem prawdopodobne :) na razie Zenuś nie wie do czego służą zabaweczki . Quote
Hund Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Jeszcze raz dziękuję Ci AnkaG za plakaty dla naszych piesków . Bardzo się przydają . telefonów odbieram dziennie ok 20 :) Dzisiaj wieczorem obkleiłyśmy z bubu pół miasta :) Quote
_bubu_ Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 Mamy nowe wieści od Zenusia ! Jest coraz lepiej, Zenuś jest zazdrosny o swoją Pańcię, podaje łapkę - nie wiadomo kiedy się tego nauczył, jest bardzo mądry i już reaguje na swoje nowe imię ! Już poznaje swój teren i staje się rozrabiaką :lol: Nowi właściciele bardzo kochają Zenusia. Wiedziałam że mu się uda ! :multi: Quote
Kluska4 Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Cudowne wiadomości :multi: Już na zdjęciach widać jaki jest szczęśliwy :loveu: Quote
Hund Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 pięknie się zakończyło :) ja mam w pamięci cały czas widok Zenusia w budzie ze spuszczonym łebkiem , udającego że go tam nie ma :( demolowanie budy żeby go wyjąć :( niesamowite jak szybko piesek wrócił do życia!! Zenuś spisuj się tam ładnie !! Quote
Recommended Posts