Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 265
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak będziecie jeszcze potrzebowac plakaty to dajcie znac na PW. Czasami mogę druknąc.

Ja dzięki plakatom odnalazłam jedną z moich suniek, która zaginęła w lesie. Szukaliśmy jej 3 dni.

• 3 weeks later...
Posted

A Zenuś stał się już w pełni szczęśliwym pieskiem . CHodzi już bez smyczy, wygrzewa się w ogródku i dzielnie broni swojej ukochanej Pańci. Jest pełnoprawnym domownikiem zaakceptowanym przez sunię Łapkę - a oto dowód:

• 3 months later...
Posted

nowe wieści od Zenusia :)

Zenuś miewa się doskonale, jak w schronisku był najniżej w grupie tak u nas w domu przewodzi stadem, zawsze pierwszy, na polko, do głaskania jedynie do miski nie pcha się nigdy i zawsze czeka na swoją kolej, jest bardzo wybredny, uwielbia być głaskany, prawie już nie siusia w domu, wie że na zewnątrz trzeba takie rzeczy załatwiać, jak się cieszy to aż cały podskakuje,szczeka i piszczy,

na ulubionym fotelu

w komplecie

Z łapką dopominają się o pieszczoty

Zbiorowe opalanie :)

Posted

widzę że płotek rośnie wokół ogrodu :) a Zenusiowi chyba już niepotrzebny hura !! tak się cieszę że wszystko dobrze sie układa!! Ci ludzie na to w pełni zasłużyli!!!
Zenusiu czasy Hienki , budy i starchu odeszły !!! Przypomnij sobie bubu nasz przyjazd do rodziny zenusia i to jak wszedł do budy!!! Masakra!!! Cuda się zdarzają !!!

Posted

jeszcze jeden cytat.. nie mogłam się powstrzymać żeby nie wkleić :)

jak chce wejść do domku z tarasu to potrafi 10 minut skakać za oknem na tylnich łapkach w miejscu , wygląda jak kangurek i pokazuje że chce wejsć, a jak już go wpuścimy to biegnie z prędkością światła przez cały dom żeby tylko mu ktoś fotela nie zajął

• 1 year later...