_bubu_ Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 kto by pomyślał , Zenuś - cicha woda.. staje się rozrabiaką :lol: Quote
AnkaG Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Jak będziecie jeszcze potrzebowac plakaty to dajcie znac na PW. Czasami mogę druknąc. Ja dzięki plakatom odnalazłam jedną z moich suniek, która zaginęła w lesie. Szukaliśmy jej 3 dni. Quote
_bubu_ Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 Bardzo dziękujemy , na pewno niedługo poprosimy o pomoc bo plakaciki się już kończą ! Quote
Hund Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 AnkaG dzięki Twoim plakatom po Żenusiu następny piesek znalazł dom. dzięki!! Buziaki od piesków dla Ciebie!! Quote
AnkaG Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Ciesze się, ze plakaty dały efekt. :lol: Buziaki chętnie przyjmę - chociaż ma mnie kto całować bo mam 4 psiaki. Quote
_bubu_ Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 A Zenuś stał się już w pełni szczęśliwym pieskiem . CHodzi już bez smyczy, wygrzewa się w ogródku i dzielnie broni swojej ukochanej Pańci. Jest pełnoprawnym domownikiem zaakceptowanym przez sunię Łapkę - a oto dowód: Quote
_bubu_ Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 nowe wieści od Zenusia :) Zenuś miewa się doskonale, jak w schronisku był najniżej w grupie tak u nas w domu przewodzi stadem, zawsze pierwszy, na polko, do głaskania jedynie do miski nie pcha się nigdy i zawsze czeka na swoją kolej, jest bardzo wybredny, uwielbia być głaskany, prawie już nie siusia w domu, wie że na zewnątrz trzeba takie rzeczy załatwiać, jak się cieszy to aż cały podskakuje,szczeka i piszczy, na ulubionym fotelu w komplecie Z łapką dopominają się o pieszczoty Zbiorowe opalanie :) Quote
Apbt_sól Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 alez on cudacz hehe , dobrze ze juz za nim złe czasy ! Quote
Hund Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 widzę że płotek rośnie wokół ogrodu :) a Zenusiowi chyba już niepotrzebny hura !! tak się cieszę że wszystko dobrze sie układa!! Ci ludzie na to w pełni zasłużyli!!! Zenusiu czasy Hienki , budy i starchu odeszły !!! Przypomnij sobie bubu nasz przyjazd do rodziny zenusia i to jak wszedł do budy!!! Masakra!!! Cuda się zdarzają !!! Quote
AnkaG Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Pamiętam jak cioteczki szukały domku dla Zenusia. Suuuper fotki. :lol: Quote
_bubu_ Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 jeszcze jeden cytat.. nie mogłam się powstrzymać żeby nie wkleić :) jak chce wejść do domku z tarasu to potrafi 10 minut skakać za oknem na tylnich łapkach w miejscu , wygląda jak kangurek i pokazuje że chce wejsć, a jak już go wpuścimy to biegnie z prędkością światła przez cały dom żeby tylko mu ktoś fotela nie zajął Quote
Recommended Posts