Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

HIENA

Prosimy o pomoc w drukowaniu i rozwieszaniu plakatów Hieny:
http://img240.imageshack.us/img240/6029/hienkayi1.jpg

Idąc wzdłuż boksów możesz nie dojrzeć Hieny od razu. Po pierwsze jest bardzo malutkim pieskiem a po drugie jest najniżej w hierarchi wśród piesków ze swojego boksu. Dlatego niestety trudno mu się dopchać do siatki i pokazać jaki jest piękny :smile:
Wyglądem Hiena przypomina charcika. Ma ciekawe kolorystycznie futerko i długie chudziutkie nóżki.
W schronisku mieszka już 5 lat czyli większość swojego 7 letniego życia.
Ponieważ sam nie może pokazać się gdyż inne pieski spychają go w kąt boksu my z bubu postanowiłyśmy go promować :smile:
Hiena jest wyciszony, spokojny, umie żyć w zgodzie z sukami i pieskami ( w boksie ma 4 innych lokatorów płci męskiej), jest wykastrowany.
Zmieści się nawet w małym mieszkanku :smile:

kontakt w sprawie adopcji:
0604-950-574
0515-242-723
[email protected]

Zastrzegamy prawo do kontroli przedadopcyjnej waruków w jakich będzie żył piesek.

• Replies 265
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cudny !

Piekny pręgusku czemu nikt Cię jeszcze na kanapce nie przytula?:placz: Jakiej on jest wielkości dokładniej ? Znacie jego wagę:oops:

Dziewczyny , ile piesków jest w żywieckim schronisku?

Posted

Cieszę się że Hiena się spodobał!! Kochany prawda!! :)
Hiena jest mniej więcej wielkości Soni :) a wszystkich piesków w schronisku ok 120 :( z czego ja odróżniam jakieś 50 . :( niestety

Posted

tylko nie wiem jak z cążkami?? mam jedne dla małych psów ale nie wiem czy są jeszcze dobre., dawno nie używałam. A ten wilczy pazur u Warki będziesz umiała zlikwidować??

Hienka nie bój się, będziemy się starać robić to delikatnie :)