Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ewu']No i jednak nie ma kataru:)
Odwiedzę Lucka u Danusi, już się cieszę:) Fajny kicio:)[/QUOTE]

Super kochana :D Jeszcze raz bardzo Ci dziękuję za namiar na Panią Danusię - to złota kobieta :D

A Ty Basiu niedaleko mieszkasz od ul. Mastalerza, gdzie jest Lucek? :)

Lucek już w dt, wczoraj go zawiozłam :) Pani Danusia będzie go "sprzedawać" jednej Pani z Zabrza chętnej na kociaka :D

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='karolina&sasza']Ciekawe jak się Lucek w DT sprawuje...[/QUOTE]

On jest bardzo otwartym kociakiem :) wczoraj zajął już miejsce w koszyku na pralce :D

Posted

[quote name='__Lara']Super kochana :D Jeszcze raz bardzo Ci dziękuję za namiar na Panią Danusię - to złota kobieta :D

A Ty Basiu niedaleko mieszkasz od ul. Mastalerza, gdzie jest Lucek? :)

Lucek już w dt, wczoraj go zawiozłam :) Pani Danusia będzie go "sprzedawać" jednej Pani z Zabrza chętnej na kociaka :D[/QUOTE]
Daleko ale do Danusi to mi zawsze blisko, uwielbiam Ją :) Znamy się od wieków:)

Posted

[quote name='karolina&sasza']Jak tam Lucek?[/QUOTE]

No właśnie muszę zadzwonić jutro do P. Danusi. Nie widziałam go na stronie TOZu to może już grzeje się w domku? :) Miałam o niego 2 telefony to przekierowałam do P. Danusi :)

Posted

[quote name='malagos']On jest po kastracji ?[/QUOTE]

Tak, po kastracji :)

poznajecie? [url]http://www.bezpiecznalapa.pl/index.php/adopcja/adopcja-realna/koty/108-adopcja-koty/348-lucjan[/url] :)

[IMG]http://www.bezpiecznalapa.pl/images/Bez_nazwy-2.jpg[/IMG]

Dziś znowu był telefon o Lucka, przekazałam dalej.

Posted

[quote name='karolina&sasza']Chłopak już w domku?? :)[/QUOTE]

Jeszcze nie, miał mieć domek w Bytomiu, ale w końcu Pani zrezygnowała, bo sąsiadka wyjeżdżająca za granicę chciała zawieźć do schronu swojego 10-letniego kota, więc go przygarnęli...

Bjuta, niestety nie mam tych zdjęć oddzielnie :/

Lucek lekko chorował, dt jeździł z nim na kroplówki, wymiotował i miał biegunkę, ale już jest dobrze :) to albo ze stresu, albo z wyniszczenia, z głodu.

Ponoć wyszedł z niego charakterny kot :)

Posted

Nie choruj Lucuś .......i oby jak najszybciej znalazł się cudowny i kochający domek :) a dopóki kociak jest pod opieką Danusi to włos z głowy mu nie spadnie bo Danusia to przekochana osoba :loveu: miałam okazję osobiście poznać :lol:

Posted

[quote name='Bjuta']Podkradłam ten jego tekst do ogłoszenia na tablicę. Ale tam to on ma same zalety! :) A na czym polega charakterność?[/QUOTE]

No taki nie tylko przytulanka jest z niego, a więcej nie wiem :eviltong:

Oj tak, Pani Danusia to Anioł :)