__Lara Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 [quote name='ewu']No i jednak nie ma kataru:) Odwiedzę Lucka u Danusi, już się cieszę:) Fajny kicio:)[/QUOTE] Super kochana :D Jeszcze raz bardzo Ci dziękuję za namiar na Panią Danusię - to złota kobieta :D A Ty Basiu niedaleko mieszkasz od ul. Mastalerza, gdzie jest Lucek? :) Lucek już w dt, wczoraj go zawiozłam :) Pani Danusia będzie go "sprzedawać" jednej Pani z Zabrza chętnej na kociaka :D Quote
Martika&Aischa Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Lucuś cudownego domku Ci życzę :):):) :* Quote
karolina&sasza Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Ciekawe jak się Lucek w DT sprawuje... Quote
__Lara Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 [quote name='karolina&sasza']Ciekawe jak się Lucek w DT sprawuje...[/QUOTE] On jest bardzo otwartym kociakiem :) wczoraj zajął już miejsce w koszyku na pralce :D Quote
ewu Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 [quote name='__Lara']Super kochana :D Jeszcze raz bardzo Ci dziękuję za namiar na Panią Danusię - to złota kobieta :D A Ty Basiu niedaleko mieszkasz od ul. Mastalerza, gdzie jest Lucek? :) Lucek już w dt, wczoraj go zawiozłam :) Pani Danusia będzie go "sprzedawać" jednej Pani z Zabrza chętnej na kociaka :D[/QUOTE] Daleko ale do Danusi to mi zawsze blisko, uwielbiam Ją :) Znamy się od wieków:) Quote
ewu Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 [quote name='__Lara']On jest bardzo otwartym kociakiem :) wczoraj zajął już miejsce w koszyku na pralce :D[/QUOTE] Łobuz :):) Quote
karolina&sasza Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Od razu zrozumiał że tam będzie mu dobrze ;) Quote
Justa i zwierzaki Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Jak ja sie ciesze ze tak szybko sie znalazł DT :):):) Quote
sylwija Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 ma kociak szczęście :) bardzo się cieszę, ze bezpieczny Quote
Martika&Aischa Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Odwiedzam spryciarza - szczęściarza ;) Quote
__Lara Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 Ciekawe jak się tam Lucek sprawuje ;) Quote
__Lara Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 [quote name='karolina&sasza']Jak tam Lucek?[/QUOTE] No właśnie muszę zadzwonić jutro do P. Danusi. Nie widziałam go na stronie TOZu to może już grzeje się w domku? :) Miałam o niego 2 telefony to przekierowałam do P. Danusi :) Quote
__Lara Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 [quote name='malagos']On jest po kastracji ?[/QUOTE] Tak, po kastracji :) poznajecie? [url]http://www.bezpiecznalapa.pl/index.php/adopcja/adopcja-realna/koty/108-adopcja-koty/348-lucjan[/url] :) [IMG]http://www.bezpiecznalapa.pl/images/Bez_nazwy-2.jpg[/IMG] Dziś znowu był telefon o Lucka, przekazałam dalej. Quote
__Lara Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 [quote name='sylwija']przystojniak :)[/QUOTE] Oj tak, piękny jest :) Quote
karolina&sasza Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 (edited) Chłopak już w domku?? :) Edited December 9, 2012 by karolina&sasza literówka Quote
Bjuta Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 W tymczasowym. A czy te foty można by osobno dostać? On ma ciągle wyróżnioną tablicę, ale z tymi brudnymi. Quote
__Lara Posted December 9, 2012 Author Posted December 9, 2012 [quote name='karolina&sasza']Chłopak już w domku?? :)[/QUOTE] Jeszcze nie, miał mieć domek w Bytomiu, ale w końcu Pani zrezygnowała, bo sąsiadka wyjeżdżająca za granicę chciała zawieźć do schronu swojego 10-letniego kota, więc go przygarnęli... Bjuta, niestety nie mam tych zdjęć oddzielnie :/ Lucek lekko chorował, dt jeździł z nim na kroplówki, wymiotował i miał biegunkę, ale już jest dobrze :) to albo ze stresu, albo z wyniszczenia, z głodu. Ponoć wyszedł z niego charakterny kot :) Quote
Martika&Aischa Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Nie choruj Lucuś .......i oby jak najszybciej znalazł się cudowny i kochający domek :) a dopóki kociak jest pod opieką Danusi to włos z głowy mu nie spadnie bo Danusia to przekochana osoba :loveu: miałam okazję osobiście poznać :lol: Quote
Bjuta Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Podkradłam ten jego tekst do ogłoszenia na tablicę. Ale tam to on ma same zalety! :) A na czym polega charakterność? Quote
__Lara Posted December 9, 2012 Author Posted December 9, 2012 [quote name='Bjuta']Podkradłam ten jego tekst do ogłoszenia na tablicę. Ale tam to on ma same zalety! :) A na czym polega charakterność?[/QUOTE] No taki nie tylko przytulanka jest z niego, a więcej nie wiem :eviltong: Oj tak, Pani Danusia to Anioł :) Quote
Recommended Posts