Songo82 Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 uuu...ale cisza....wróciłam od Lisy:) zdjęcia jutro:) Quote
obiezyswiat75 Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Gdzie jest dom dla Lisy? Ja naprawdę nie rozumiem. Przecież to pies ideał - ech, dobija mnie to wszystko. Quote
halszka Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 cuuuuudna :loveu: ludziska kochane otwórzcie oczy! Quote
piescofajnyjest Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 ale slicznota:) i jakie minki robi:):loveu: Quote
Songo82 Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 U Lisy dobrze...tylko ja nie mogę pojąć co ona tam jeszcze robi. czasem mi się wydaje, że skazałam ją na bezdomne życie i że już nigdy nie będzie miała dobrego domu. Quote
paula_t Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Songo82 napisał(a):U Lisy dobrze...tylko ja nie mogę pojąć co ona tam jeszcze robi. czasem mi się wydaje, że skazałam ją na bezdomne życie i że już nigdy nie będzie miała dobrego domu. Kochana, Ty jej właśnie dałaś szansę na ten jeden, jedyny dom do końca jej dni, więc nawet nie waż się tak myśleć!:calus: Tak to czasem jest, że jedne psiaki szybciutko znajdują dom, inne czekają wiele miesięcy bądź lat, nikt tego nie potrafi wyjaśnić, bo adopcje nie rządzą się żadnymi prawami, ale nie wolno się poddawać :) Quote
Secia Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 tak jest podnosimy Lizkę i wołamy o domek dla suni Quote
kiyoshi Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 a kiedy sunia miała ostatnio robione ogłoszenia??? jeśli pozwolicie- chciałabym jej zrobić nowe, tylko na jakie województwa ją ogłaszać? jaki kontakt? macie jakiś opis dla niej? (pewnie gdzieś jest, ale nie umiem znaleść) ona ma takie cudowne zdjęcia (bo w ogóle jest cudna:))!! to po prostu nie możliwe że nikt jej nie zauważa! Quote
Songo82 Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 Hej, miała robione jakieś 1,5 tyg. temu albo 2. Jeśli możesz jej zrobić nowe, to byłoby super:) Województwo to śląskie, a kontakt na mnie: [email protected] i telefon 692242034. Opis tym razem możesz skopiować 1 strony a zdjęcia według uznania:) Z góry bardzo Ci dziękuję:) Quote
Recommended Posts