Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 954
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U Lisy dobrze...tylko ja nie mogę pojąć co ona tam jeszcze robi. czasem mi się wydaje, że skazałam ją na bezdomne życie i że już nigdy nie będzie miała dobrego domu.

Posted

Songo82 napisał(a):
U Lisy dobrze...tylko ja nie mogę pojąć co ona tam jeszcze robi. czasem mi się wydaje, że skazałam ją na bezdomne życie i że już nigdy nie będzie miała dobrego domu.

Kochana, Ty jej właśnie dałaś szansę na ten jeden, jedyny dom do końca jej dni, więc nawet nie waż się tak myśleć!:calus:
Tak to czasem jest, że jedne psiaki szybciutko znajdują dom, inne czekają wiele miesięcy bądź lat, nikt tego nie potrafi wyjaśnić, bo adopcje nie rządzą się żadnymi prawami, ale nie wolno się poddawać :)

Posted

a kiedy sunia miała ostatnio robione ogłoszenia???
jeśli pozwolicie- chciałabym jej zrobić nowe, tylko na jakie województwa ją ogłaszać? jaki kontakt?
macie jakiś opis dla niej? (pewnie gdzieś jest, ale nie umiem znaleść)
ona ma takie cudowne zdjęcia (bo w ogóle jest cudna:))!! to po prostu nie możliwe że nikt jej nie zauważa!

Posted

Hej, miała robione jakieś 1,5 tyg. temu albo 2. Jeśli możesz jej zrobić nowe, to byłoby super:) Województwo to śląskie, a kontakt na mnie: [email protected] i telefon 692242034. Opis tym razem możesz skopiować 1 strony a zdjęcia według uznania:) Z góry bardzo Ci dziękuję:)