Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 954
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Songo82 napisał(a):
Taka cisza i pustka u Lisy:( Nikt o nią nie pyta:(

ale jej ogłoszenia mają dużo wejść:) trzeba być dobrej myśli i przynajmniej raz na dwa tygodnie robić nowy pakiet!!

Posted

Songo82 napisał(a):
Taka cisza i pustka u Lisy:( Nikt o nią nie pyta:(
Naprawdę, nie mogę pojąć, że nie ma żadnego telefonu...Kurczę, co jest z ludźmi do cholery! Może trzeba jej wyróżnione ogłoszenia zrobić?

Posted

postaram się odnawiać Lisie ogłoszenia...myślę też, że przydałoby się trochę zmienić tekst i napisać więcej o tym jaka ona jest teraz:) o wszystkich jej zaletach...może coś zasugerujecie?

Posted

Co do ogłoszeń, to Lisa miała już 4 różne wersje. W przyszłym tygodniu napiszę nowy. Może krótszy i bardziej konkretny. Jeszcze w pierwszych miesiącach hotelowania ktoś zadzwonił i zapytał o nią.....teraz zero, nic.

Posted

nie poddawaj się Songo! trzeba zmienia tekst, zdjęcia i ciągle odnawiać ogłoszenia, nie ma innej rady=:) w koncu trafi na Lisa na swoich:)
moim zdaniem tekst trochę za długi o tym co było...za mało konkretów- jak się zachowuje, jaka jest...

Posted

obiezyswiat75 napisał(a):
Doszła paczka? Nie połamało się nic?

Filmy i płyty dotarły:) dziękuję. Dodam coś mojego i może wystawię pakiety na Allegro. Jeszcze nad tym myślę:)

Posted

kiyoshi napisał(a):
nie poddawaj się Songo! trzeba zmienia tekst, zdjęcia i ciągle odnawiać ogłoszenia, nie ma innej rady=:) w koncu trafi na Lisa na swoich:)
moim zdaniem tekst trochę za długi o tym co było...za mało konkretów- jak się zachowuje, jaka jest...

Napiszę taki krótki i konkretny i zobaczymy:)

Posted

Kamila Proc napisał(a):
co u sunieczki?

U Lisy dobrze, biega i bawi się:) U Pani Ewy teraz sporo się dzieje. Ciężko chory Morusek, którego Lisa uwielbia, walczy o życie.