missiaa Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 [quote name='annika']Jak maluchy? :cool3:[/QUOTE] Rozrabiają :) Jeden z nich już prawie ma domek, ale żeby nie zapeszać nie powiem który :P Czekamy do soboty :) Quote
annika Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 [quote name='missiaa']Rozrabiają :) Jeden z nich już prawie ma domek, ale żeby nie zapeszać nie powiem który :P Czekamy do soboty :)[/QUOTE] Bohunek?:cool3: Quote
missiaa Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 [quote name='annika']Bohunek?:cool3:[/QUOTE] przed Tobą nic się nie da ukryć ?:eviltong: Quote
annika Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 [quote name='missiaa']przed Tobą nic się nie da ukryć ?:eviltong:[/QUOTE] zgadłam? bo ma chłopak szczęśliwe imie!!:loveu: a gdzie pojedzie ( tzn. w jaki region? daleko?) Quote
missiaa Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 [quote name='annika']zgadłam? bo ma chłopak szczęśliwe imie!!:loveu: a gdzie pojedzie ( tzn. w jaki region? daleko?)[/QUOTE] Kraków:):):) Quote
krakowianka.fr Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 (edited) [SIZE=2][B]Napisalas (chyba na OL watku?), ze maly odzew. Jest STRASZNIE duzo ogloszen szczeniakow w sieci. STRASZNIE!!! Dorabiam wlasnie nowe ogloszenia na portalach ponizej, w sumie (wszystkie razem ze Sterka) beda ogloszeni na:[/B] [COLOR=#0000cd][COLOR=#000000] [/COLOR][/COLOR][FONT=comic sans ms][I][B][COLOR=#000080]gumtree.pl tablica.pl adopcje.org adoptujemy.pl przygarnijzwierzaka.pl doadopcji.pl/ morusek.pl olx.pl pajeczyna.pl oglaszamy24.pl pineska.pl krakusik.pl tusprzedaj.pl zwierzeta.i-bazar.pl alegratka.pl najpewniej.pl neeon.pl e-zwierzak.pl tlenek.pl petworld.pl eoferty.com.pl kupsprzedaj.pl owi.pl rozglos.net ogloszenia.com top-ogloszenia.net psy.pl hiperogłoszenia.pl adopcjapsa.pl [/COLOR][URL="http://do-adopcji.pl/psy/osoby-prywatne/malutka-zuzia-szuka-wesolego-domku_i1053"][COLOR=#000080]do-adopcji.pl/psy/[/COLOR][/URL][COLOR=#000080] [/COLOR][URL="http://zwierzaki.a4z.pl/objects/show/id/6561/name/oddam-do-adopcji-malutka-zuzia-szuka-wesolego-domku-krakow.html"][COLOR=#000080]zwierzaki.a4z.pl[/COLOR][/URL][COLOR=#000080] [I]lento.pl[/I] [/COLOR][URL="http://www.<strong>ogloszenia</strong>"][COLOR=#000080]ogloszenia[/COLOR][/URL][COLOR=#000080][I].[/I][/COLOR][B][COLOR=#000080]krakow.pl/[/COLOR][COLOR=#000080] cafeanimal.pl aukcjezwierzat.pl piesek.org eoferty.pl przygarnijzwierzaka.pl ogloszenia.adverts.pl krakow-ogloszenia.pl [/COLOR][/B][B][URL="http://www.krakusik.pl/"][COLOR=#000080]www.krakusik.pl[/COLOR][/URL][/B][/B][/I][/FONT][B] "Lekko" was zasypie aktywacjami... Sa juz na kilku portalach, dorabiam wszystkie 10 psiakow (9 szczeniakow i Sterka) na 2-3 portalach dziennie (to juz jest 20-30 ogloszen i tak...) [oglaszam nie koniecznie w tej kolejnosci co wyzej....] Jak beda mialy domy, piszcie koniecznie, bo ja spedzam nad tym sporo czasu, wiec bez sensu dublowac itd... Mam nadzieje, ze w ciagu tyg wszystkie od was znikna :0)[/B][/SIZE] Edited February 9, 2013 by krakowianka.fr Quote
krakowianka.fr Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 (edited) Acha, bo widze, ze Bohun adoptowany, to go juz nie bede dokladac Czy ktores inne juz poszly? Moja lista wyglada tak: Mamuska: [B]Sterka[/B] Dziewczynki: [B]Agusia Nutka Baja Brioszka[/B] chlopcy: [B]Bohun - ma dom! Bieluch Olis Fermis Bibis[/B] jesli jakies inne sa do ogloszen, mozesz mi podeslac a meila (ten u gory po prawej tego postu), tylko koniecznie jakis opis, bo z tyloma ogloszeniami nie mam czasu szukac p straonach/watkach internetowych... Edited February 9, 2013 by krakowianka.fr Quote
missiaa Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 (edited) [quote name='krakowianka.fr'][SIZE=2][B]Napisalas (chyba na OL watku?), ze maly odzew. Jest STRASZNIE duzo ogloszen szczeniakow w sieci. STRASZNIE!!! Dorabiam wlasnie nowe ogloszenia na portalach ponizej, w sumie (wszystkie razem ze Sterka) beda ogloszeni na:[/B] [COLOR=#0000cd][COLOR=#000000] [/COLOR][/COLOR][FONT=comic sans ms][I][B][COLOR=#000080]gumtree.pl tablica.pl adopcje.org adoptujemy.pl przygarnijzwierzaka.pl doadopcji.pl/ morusek.pl olx.pl pajeczyna.pl oglaszamy24.pl pineska.pl krakusik.pl tusprzedaj.pl zwierzeta.i-bazar.pl alegratka.pl najpewniej.pl neeon.pl e-zwierzak.pl tlenek.pl petworld.pl eoferty.com.pl kupsprzedaj.pl owi.pl rozglos.net ogloszenia.com top-ogloszenia.net psy.pl hiperogłoszenia.pl adopcjapsa.pl [/COLOR][URL="http://do-adopcji.pl/psy/osoby-prywatne/malutka-zuzia-szuka-wesolego-domku_i1053"][COLOR=#000080]do-adopcji.pl/psy/[/COLOR][/URL][COLOR=#000080] [/COLOR][URL="http://zwierzaki.a4z.pl/objects/show/id/6561/name/oddam-do-adopcji-malutka-zuzia-szuka-wesolego-domku-krakow.html"][COLOR=#000080]zwierzaki.a4z.pl[/COLOR][/URL][COLOR=#000080] [I]lento.pl[/I] [/COLOR][URL="http://www.<strong>ogloszenia</strong>"][COLOR=#000080]ogloszenia[/COLOR][/URL][COLOR=#000080][I].[/I][/COLOR][B][COLOR=#000080]krakow.pl/[/COLOR][COLOR=#000080] cafeanimal.pl aukcjezwierzat.pl piesek.org eoferty.pl przygarnijzwierzaka.pl ogloszenia.adverts.pl krakow-ogloszenia.pl [/COLOR][/B][B][URL="http://www.krakusik.pl/"][COLOR=#000080]www.krakusik.pl[/COLOR][/URL][/B][/B][/I][/FONT][B] "Lekko" was zasypie aktywacjami... Sa juz na kilku portalach, dorabiam wszystkie 10 psiakow (9 szczeniakow i Sterka) na 2-3 portalach dziennie (to juz jest 20-30 ogloszen i tak...) [oglaszam nie koniecznie w tej kolejnosci co wyzej....] Jak beda mialy domy, piszcie koniecznie, bo ja spedzam nad tym sporo czasu, wiec bez sensu dublowac itd... Mam nadzieje, ze w ciagu tyg wszystkie od was znikna :0)[/B][/SIZE][/QUOTE] [quote name='krakowianka.fr']Acha, bo widze, ze Bohun adoptowany, to go juz nie bede dokladac Czy ktores inne juz poszly? Moja lista wyglada tak: Mamuska: [B]Sterka[/B] Dziewczynki: [B]Agusia Nutka Baja Brioszka[/B] chlopcy: [B]Bohun - ma dom! Bieluch Olis Fermis Bibis[/B] jesli jakies inne sa do ogloszen, mozesz mi podeslac a meila (ten u gory po prawej tego postu), tylko koniecznie jakis opis, bo z tyloma ogloszeniami nie mam czasu szukac p straonach/watkach internetowych...[/QUOTE] Krakowianko strasznie Ci dziękuję za te ogłoszenia :) I wierzę, że zasypią nas telefony. Jak na razie gdy rozmawiałam z missieek (bo do niej jest kontakt) mówiła właśnie, że "zero telefonów, ani jednego" A Bohun dziś pojechał do nowego domku i będzie miał na imię Toffik:) Wystraszone biedaczysko było jak go zabierali. Po za nim nie ma chętnych na pozostałe psiaki. Ze szczeniaków jest jeszcze Mola, ale jej zdjęć chyba nie masz, ona jest na naszej stronce. Gdyby coś, powiem missieek, żeby przesłała Ci zdjęcia, jeśli nie masz(?) Edited February 9, 2013 by missiaa Quote
wojtuś Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Bohun maluchu szczęścia i miłości w domku życzę :):) Quote
Marta72 Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 [quote name='wojtuś']Bohun maluchu szczęścia i miłości w domku życzę :):)[/QUOTE] bedzie dobrze:) szybko pokocha nowy domek:) Quote
Marta72 Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 [quote name='missiaa']BOHUN [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/--iyp1V13P30/UQQcRdj82JI/AAAAAAAAJHE/hD-Q-hL2E0U/s640/DSC01120.JPG[/IMG][/QUOTE] Szerokiej drogi Bohunku:):):) Quote
krakowianka.fr Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 (edited) [quote name='missiaa']Krakowianko strasznie Ci dziękuję za te ogłoszenia :) I wierzę, że zasypią nas telefony. Jak na razie gdy rozmawiałam z missieek (bo do niej jest kontakt) mówiła właśnie, że "zero telefonów, ani jednego" A Bohun dziś pojechał do nowego domku i będzie miał na imię Toffik:) Wystraszone biedaczysko było jak go zabierali. Po za nim nie ma chętnych na pozostałe psiaki. Ze szczeniaków jest jeszcze Mola, ale jej zdjęć chyba nie masz, ona jest na naszej stronce. Gdyby coś, powiem missieek, żeby przesłała Ci zdjęcia, jeśli nie masz(?)[/QUOTE] i Mole juz mam ;) sciagnelam sobie zdjecia a przy okazji oglosilam kilka sun z waszej strony na niektorych portalach z takimi tekstami/opisami, jakie tam sa (czasem tylko cos milego dodalam :) ) , wiec mam nadzieje, ze o nie tez ludzie beda dzwonic Edited February 10, 2013 by krakowianka.fr Quote
annika Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Oj Bohunku- oby to był TEN dom:thumbs: Quote
missiaa Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 [quote name='krakowianka.fr']i Mole juz mam ;) sciagnelam sobie zdjecia a przy okazji oglosilam kilka sun z waszej strony na niektorych portalach z takimi tekstami/opisami, jakie tam sa (czasem tylko cos milego dodalam :) ) , wiec mam nadzieje, ze o nie tez ludzie beda dzwonic[/QUOTE] Strasznie dziękuję Ci za pomoc :) Oby coś ruszyło z adopcjami :) Quote
Justyna Lipicka Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 to trzymam kciuki za adopcje:) Quote
majku33krakow Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 bohunek śliczny jak laleczka(nie obrażają c chłopaka oczywiscie) Quote
annika Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 jakieś wieści jak pierwsze chwile Bohunka w nowym domu?:cool3: a on poszedł z ogłoszenia czy to jacyś znajomi? Quote
missiaa Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 [quote name='annika']jakieś wieści jak pierwsze chwile Bohunka w nowym domu?:cool3: a on poszedł z ogłoszenia czy to jacyś znajomi?[/QUOTE] Jeszcze dam parę dni na aklimatyzację i będziemy się dowiadywać jak się ma Bohunek. Jak na razie pewnie bardzo wystraszony nową sytuacją, więc chce poczekać aż troszkę się zadomowi. Poszedł z ogłoszenia, ale nie swojego :P Quote
Malgoska Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 [quote name='missiaa']Jeszcze dam parę dni na aklimatyzację i będziemy się dowiadywać jak się ma Bohunek. Jak na razie pewnie bardzo wystraszony nową sytuacją, więc chce poczekać aż troszkę się zadomowi. Poszedł z ogłoszenia, ale nie swojego :P[/QUOTE] a co słychac u Ajaxa? Quote
krakowianka.fr Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 jakies telefony byly o malych czy dalej robic kolejne portale? Quote
missiaa Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 [quote name='krakowianka.fr']jakies telefony byly o malych czy dalej robic kolejne portale?[/QUOTE] Zero telefonów :( Quote
missiaa Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 [quote name='Malgoska']a co słychac u Ajaxa?[/QUOTE] U Ajaxa wszystko dobrze, musimy się do niego w końcu wybrać w odwiedziny, a nie tak przez telefon. Quote
krakowianka.fr Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 dorobilam kolejne 4 portale ludzie wchodza bo widze ze sa odslony zaraz jak zamieszcze ogloszenia moze tera ktos przez WEnd bedzie szukal i akurat zadzwoni trzymajmy kciuki i niech telefon bedzie pod reka :) :-P [quote name='missiaa']Zero telefonów :([/QUOTE] Quote
Recommended Posts