funia Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 [quote name='Jasza']Dajcie konto, wpłacę 50 złotych... Muszę poczytać. Na razie zobaczyłam zdjęcie i padłam.... Edit: Suczka ma jakieś imię? Może Dasza? ( Dawno temu pewnej suni przyniosło szczęście). Jeżeli będziecie zbierać deklaracje - dam stałą .[/QUOTE] Wielkie dzięki !!! Quote
iwonamaj Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Trzeba żeby ktoś został księgowa suni i poprowadził rozliczenia w II poście... Quote
Jasza Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Wpiszcie proszę konto do pierwszego postu, będzie czytelniej. Edit - pieniądze wpłacone. Quote
funia Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Dziewczyny nie miałam jak pojechac po wyniki dzisiaj ..... Jutro odbiore i wstawię . Sunia musi przytyc aby mozna było zrobić zabieg usunięcia guzów .Została dzisiaj odrobaczona innym srodkiem .Byc moze jest silnie zarobaczona i przez to wygląda tak cienko ... W kazdym razie tuczymy i w miedzyczasie szukamy DT lub daj Boze DS . Quote
funia Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Handzia wstawi jak wejdzie w pierwszy post konto . Dziekuje .ze jesteście z nami :loveu: Quote
Martika&Aischa Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 [quote name='iwonamaj']Marticzko, zaglądaj do Lusi, ona taka biedna, jakoś przypomina mi naszą Lalunię...[/QUOTE] poczytam na spokojnie Iwonko bo serce się kraja :( biedna maleńka :( Quote
Jasza Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 Zaglądam i trzymam kciuki. Oby się znalazł DT - pieniądze uzbieramy. Quote
handzia Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 Już wstawiam konto w pierwszy post. Quote
Nadziejka Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 :iloveyou::modla:malenka kochana sciskamy za ciebie najmocniej :modla: Quote
mari23 Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 wpłaty dla suni: 50,- Michalina Aleksandra B. z Zamościa (17.12.) 30,- Beata Kamila S.-O. z Sosnowca (18.12.) Quote
Jasza Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 Dziewczyny, dajcie rozliczenia w drugi post. Czy moja wpłata nie doszła? Quote
funia Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 Trzeba opracowac plan pomocy dla niej bez tego drepczemy w miejscu ,,,,, Quote
handzia Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 [quote name='mari23']wpłaty dla suni: 50,- Michalina Aleksandra B. z Zamościa (17.12.) 30,- Beata Kamila S.-O. z Sosnowca (18.12.)[/QUOTE] Bardzo dziękujemy darczyńcom :) Zamieszczam rozliczenie w pierwszym poście. Quote
Jasza Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Przepraszam,że dopytuję, bo rozliczenia nie widać. Dotarła moja wpłata? Czy zbieramy na DT/hotelik dla małej? Kto ją widział ostatnio? W jakich warunkach przebywa? Quote
funia Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Sunia przebywa w kojcu zewnetrznym w schronisku .Co prawda wet obiecał przeniesc ja do budynku ze szczenietami .Nie weryfikowałam tego .Ale byc moze uda nam sie w piatek podjechac i zobaczyc . My widziałysmy ja ostatnio jak robiłysmy zdjęcia kilka dni temu . Chyba trzeba zbierac na jakies miejsce dla niej . Quote
iwonamaj Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 [quote name='funia']Trzeba opracowac plan pomocy dla niej bez tego drepczemy w miejscu ,,,,,[/QUOTE] To święta prawda... Trzeba księgowej, czytelnych rozliczeń w II poście, szukania DT... Wczoraj miały być wyniki i cisza... I w dodatku chaos na wątku, a to zniechęca. Na FB pisze ktoś " Przydałoby się umieścic w opisie wydarzenia wykaz wpłat, żeby było wiadomo jaka jest sytuacja suni ... a propos, czy Ona ma imie??" Quote
Jasza Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 O imieniu już pisałam. Rozliczenia koniecznie. I wieści na bieżąco. Przejrzysty, regularnie aktualizowany wątek. Ale wiem, jak ciężko..... Quote
funia Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Wyniki wstawiam na 100% dzisiaj .Przepraszam .Kolejny psiak w potrzebie ...a doba za krótka dla mnie . Quote
funia Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 [quote name='Jasza']O imieniu już pisałam. Rozliczenia koniecznie. I wieści na bieżąco. Przejrzysty, regularnie aktualizowany wątek. Ale wiem, jak ciężko.....[/QUOTE] Z wieściami jest tak ,ze wiemy tyle co pojedziemy do schronu .Sytuacja nie zmieniła się od badań . Ale w piatek zobaczymy co nowego . Przepraszam ,ale robie co moge . Quote
Recommended Posts