handzia Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 [quote name='Havanka']Handzia, mam nadzieję, ze się nie pogniewasz, ale to się dzieje w moim województwie! Tragedia ludzi i zwierząt pod Kamienną Górą, zbieramy na karmę i leczenie chorych psów:[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/238313-Tragedia-ludzi-i-zwierząt-!-bazarek-cegiełkowy-do-18-01-2013-godz-20-00"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...013-godz-20-00 [/URL][/QUOTE] Havanko, no wiesz??? jakbym mogla się za coś takiego obrazić :-( Sama zaglądam zaraz... Quote
handzia Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 [quote name='mari23']zajrzyjcie cioteczki, naprawdę tragedia :( są wpłaty dla Daszki: 20,- *Gruszka* (07.01.) nie wiem, czy to bazarek, czy bezpośrednia wpłata, nie ma dopisku"bazarek" 60,- Agnieszka K.-O. z Poznania - deklaracja stała od stycznia do czerwca (07.01.)[/QUOTE] Marysiu, dzięki, już uzupełniam w pierwszym poście :) Quote
ewu Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 [quote name='handzia']Havanko, no wiesz??? jakbym mogla się za coś takiego obrazić :-( Sama zaglądam zaraz...[/QUOTE] Zajrzałam i kupiłam cegiełki, dramat ludzi i zwierzaków:( Quote
Jasza Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Dziewczyny,poprosiłam na wątku Hepiego o pomoc dla Daszki - Hepi ma już Dom dzięki Dogses. Dogses rodzieliła pieniądze które zostały po maluchu i prawdopodobnie Daszce pomoże::loveu: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/237245-Hepi-chodz%C4%85ce-nieszcz%C4%99%C5%9Bcie-ju%C5%BC-w-wymarzonym-domu-%29/page15[/url] Quote
funia Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 [quote name='Jasza']Dziewczyny,poprosiłam na wątku Hepiego o pomoc dla Daszki - Hepi ma już Dom dzięki Dogses. Dogses rodzieliła pieniądze które zostały po maluchu i prawdopodobnie Daszce pomoże::loveu: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/237245-Hepi-chodzące-nieszczęście-już-w-wymarzonym-domu-)/page15[/URL][/QUOTE] Wspaniale ,dzieki !! Dzisiaj wielki dzień naszej babuszki !!! Quote
Havanka Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Daszko, powodzenia i szczęśliwej drogi po lepsze życie ! Quote
asiek.l-g Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 [quote name='Havanka']Daszko, powodzenia i szczęśliwej drogi po lepsze życie ![/QUOTE] ja tez! ja tez! Ci skarbie malutki tego zyczę Quote
Jasza Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Ja chcę już zobaczyć zdjęcia Daszki na kanapie! :oops: Quote
iwonamaj Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 [quote name='Jasza']Ja chcę już zobaczyć zdjęcia Daszki na kanapie! :oops:[/QUOTE] Ja też :), doczekać się nie mogę... I żeby ją leczyć, jak najprędziej... Quote
Martika&Aischa Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 [quote name='ewu']Jutro wielki dzień:)[/QUOTE] Oj tak :):):) już nie mogę się doczekać :):):) Daszeńko pakuj walizeczkę i w drogę ;) Quote
handzia Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 Daszeńka już zabrana ze schroniska, poznała nas kochana sunieczka :) Jest bardzo spokojna, łagodna, dawała wszystko ze sobą zrobić. Czesałyśmy ją z funią trochę, nawet nie warknęła. Biedulka ma straszny łupież, zwłaszcza na tyle. Ewu wymyśliła, że do pociągu założy jej kubraczek, będzie mniej widać jej wystające chaborki i zaniedbaną sierść. dzisiaj o 18.30 Daszka jedzie do Radomia, prześpi noc i jutro dalsza droga przed nią :) Quote
handzia Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 Zapomniałam jeszcze dopisać, że kupiłyśmy dzisiaj smycz, obróżkę i szelki dla Daszeńki. Rachunek wstawię poźniej. Quote
Martika&Aischa Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Szczęśliwej podróży Daszeńko :multi::multi::multi: Quote
handzia Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 Dziewczyny, nie wiem jak mam to nawet napisać. Przed chwilą dzwoniła do mnie matka faceta, który miał przewieźć nam Daszę. Okazało się, że facet jadąc do nas miał stłuczkę, dość poważną, bo nie może dalej jechać :placz: Dasza siedzi w lecznicy do 19, nie mamy gdzie jej zabrać :placz: Quote
Marycha35 Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 O jasna cholera! W jakim mieście jesteście? Quote
handzia Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 W Zamościu. Boże, nie wiem co robić. Może wymyślimy coś do 19, żeby ją gdzieś umieścić...ale będzie trudno, bo jakbym miała gdzie ją wziąć, to dwa miesiące temu nie wiozłabym jej do schronu... Quote
handzia Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 Facet, ktory miał wieźć w rozmowie tel był bardzo miły, wydawało mi się ideał. Prosił nawet, żebym podała coś, żeby suni było miękko jechać :-( Myślę, że to nie ściema z tą stłuczką...chociaż ja dzisiaj nikomu już nie wierzę. Quote
iwonamaj Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 A nie można zapłacić w lecznicy, żeby tam przenocowała? Quote
handzia Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 Nie wiem, zaraz będziemy z funią myśleć, bo ona na razie poza zasięgiem... Quote
Martika&Aischa Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 za lekko wszystko się układało ...........cholera !!!!!!!! nie mam zupełnie pomysłu :(:(:( może rzeczywiście do jakiejś lecznicy maleńką zawieźć i kombinować transport :( no nie ............ Quote
handzia Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 Napisałam do koleżanki, zaraz zobaczymy, może ona pomoże? Quote
Martika&Aischa Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 [quote name='handzia']Dziewczyny, nie wiem jak mam to nawet napisać. Przed chwilą dzwoniła do mnie matka faceta, który miał przewieźć nam Daszę. Okazało się, że facet jadąc do nas miał stłuczkę, dość poważną, bo nie może dalej jechać :placz: Dasza siedzi w lecznicy do 19, nie mamy gdzie jej zabrać :placz:[/QUOTE] Handzia chodzi o naszego Jubu ????????? Quote
Recommended Posts