Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

halbina napisał(a):
Będę cię zabierała wszędzie, gdzie tylko się udam, na każdy wątek, dopóki nie znajdziesz domku, maleńki! :placz:

Ja mam nadzieję tylko, ze nie będzie to długo trwało... :shake:

Posted

O Boże.
Mówiła supergoga mi wczoraj, że z Grantem nie jest dobrze, a teraz patrzę na fotki i widze, że faktycznie:placz:
Widziałam Granta miesiac temu, kiedy przyszedł do schroniska - i on tak nie wyglądał zdecydowanie!!!!:placz: :placz:
Był strasznie smutny i wystraszony, ale nie chudy!
Biedak chyba ma depresję i niknie w oczach...
Zastrzelę się:placz:

Posted

Wyślę go dziewczynie która obiecała pomóc, może go gdzies porozkleja. Ja już nie mam pomysłu i znów mam dół - jak Rów Mariański.
I już nic na to nie pomaga. Za duzo mi się chyba naraz nawaliło na leb - nie daję rady opgarnąć.

Grand - jak ci pomóc.

Posted

Nie moge sie dzisiaj w ogóle wziąć za robotę - cały czas myślę o Grandzie, o jego rozpaczy...
Tak bardzo mnie serce boli, ze on tam siedzi w boksie i cierpi... cierpi na samotność!

Posted

oo Matko jak on wynędzniał!!!:placz: czy w schronie robili mu badanai krwi, albo może jesta taka mozłiwość, moze odpłatnie??:-(
- ja zapłącę.

może jest chory, Boze co robić???????

Posted

Tanitko, moim zdaniem on nie jest chory - gdybys widziała co on musi jeść - hmmm. Nie będe komentować. Dla mnie on akurat tak reaguje na schronisko, brak człowieka, depresję, stres. Jak wyszedł za bramę był żywy i radosny - chciał wsiąść do naszego auta - musiałam z nim tam podejść aby wymienic smycz i teraz mam wrażenie, że dałam mu nadzieję, że odjeżdża. To bral domu i człowieka. Jestem prawie pewna.

Tylko nie mam dla niego tego domu. :-(

Posted

Myślę, że Grand byłby ogromnie oddanym człowiekowi psiakiem - takim wpatrzonym w oczy. Tylko dlaczego ten człowiek nie chce zobaczyć Granda. Dziś jeszcze spróbuję podesłać go dziewczynie z prośbą o plakaciki i ich rozwieszenie w różnych miejscach.
Myślę,że pilnie akcja plakacikowa byłaby wskazana. Może spróbuję zrobić wieczorem plakacik - czy ktoś byłby chętny żeby pomóc w rozwieszaniu i rozsyłaniu.
Obawiam się, że Grand nie ma wiele czasu. Żebyśmy tylko zdążyli.:-(

Posted

Owszem i to wspaniałym, bo może Grand by się w nim odrodził i pokazał jaki z niego piękny pies.

Cały czasmam w oczach jego spojrzenie pełne nadziei gdy szłam z nim do Twojego Paulino samochodu - on naprawde myslał że jedzie stamtąd do domu.
Co ja jemu...i sobie narobiłam.
Jak mogłam być taka durna.
Comam teraz zrobić? Nie moge zapomnieć jego oczu, gdy odchodził i wracał na teren schronu - i we dwie wkładałyśmy go do klatki.
Paulina - ja nie wiem co robić!!!!:-(

Posted

Gosiu - wiesz, ze gdybym tylko mogła...:-(
Ale nie mogę kurcze no!!!
Nie mam jak.
Szarik by go nie zaakceptował - ale nad tym możnaby pracować jeszcze.
Tylko że ja wyjeżdżam w maju i w czerwcu, już i tak sporo obowiązków zostawiam rodzinie... nie moge więcej.

Posted

Paulina - przecież wiem, żeśzapsiona i zakocona na maksa.
Ja tylko cały czas myslę co robić.
Ja niestety też nie mogę - moja suka nie bardzo zdrowotnie nadaje sie na tymczasy dłuższe i do samca.
Szukam i myśle, te plakaciki to jest jakiś pomysł. Tylko kto by jeszcze mógł powywieszac i gdzie.

Posted

Ja moge zrobić i rozwiesić:
1/ sklep Dexter ul.Bukowska
2/ lecznica na Mieszka
3/ sklep Zooland ul. Dąbrowskiego
Nie wiem gdzie jeszcze... to tak niewiele jest :shake:
U moich wetek nie można.
Mozna by zapytac GoniP gdzie rozwieszała w Lasku Marcelińskim - mogłabym tam podjechać w sob od rana.
I teraz tak - czy jak robić plakaty to dla "moich" pikusiów i Granda razem? Czy lepiej skupić sie na 1 psie?
Czy występowac jako Fundacja?
Poradź prosze...

Posted

KUrcze, nie wiem - można by może razem cała trójkę.
Ja nie dam rady nic zrobić dziś i jutro - mam w domu bukowskiego Noska po operacji i moja Laguna w cieczce, wycie i horror - ciekawe kiedy sąsiedzi powiedzą dość.
Postaraj się może razem.
I jako Fundacja oczywiście.