Elitesse Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 czy moze mi ktos podac sznaucery srednie pieprz i sol ? :modla: Quote
Bura Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='Nerul']Akite Inu tez fajowe psiaki... Jak oglądam stronke twojej suni to az chce mi sie wyc- ja chce ją miec i dotknąć :diabloti:[/QUOTE] Hm, dać to Ci jej nie dam ale pomiziać możesz ją na wystawie w Krakowie :) Chyba że wcześniej się wybierzemy na spacer :razz: Quote
Bura Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='Elitesse']czy moze mi ktos podac sznaucery srednie pieprz i sol ? :modla:[/QUOTE] pies championów FRODO Gagatek Ch Pl Quote
Coffee&Nera Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Bura jak cos to mile zapraszamy na wypad z DGM w Rzeszowie bedzie- moze wiesz bedą ludzie bardziej z mojego wieku ale powinno byc fajnie... Mozna porozmawiac i dowiedziec sie nowych informacji o ulubionej rasie... Quote
Cambel&Megi Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='Nerul']Bura jak cos to mile zapraszamy na wypad z DGM w Rzeszowie bedzie- moze wiesz bedą ludzie bardziej z mojego wieku ale powinno byc fajnie... Mozna porozmawiac i dowiedziec sie nowych informacji o ulubionej rasie...[/quote] Łii! Ja również serdecznie zapraszam na Rzeszowskie spacerki ;) Wiele tu uprzejmych ludzi :razz: I psiak sę zapozna z innymi :lol: Quote
Elitesse Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='Bura']pies championów FRODO Gagatek Ch Pl[/quote] ale stawka :crazyeye: dziekuje ! Quote
Bura Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='Cambel']Łii! Ja również serdecznie zapraszam na Rzeszowskie spacerki ;) Wiele tu uprzejmych ludzi :razz: I psiak sę zapozna z innymi :lol:[/QUOTE] Jeśli to grzeczne psiaki, bo moja królewna nie do ganiania, niestety, to chętnie. Jak tylko wygrzebię się z papierów, w których tonę!! Quote
UTAAP Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Gratulacje dla zwyciezcow i wszystkich innych zadowolonych z wystepu swoich psiakow!! Rzucilo sie moze komus w oczy jakies pszeniczne futro? Quote
Coffee&Nera Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Bura to co ze spacerkiem? Wypowiedz sie w spodkaniach jak cos ;) Z wielką chęcią chcialabym was obie (ciebie i twoją suczke) poznac Quote
anovi Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 A czy ja mogłabym bardzo prosić kogoś o podanie stawek dogów niemieckich? :modla: Proszę :p Gratulacje dla wystawianych i wystawców :) Quote
Talagia Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 [QUOTE]A czy ja mogłabym bardzo prosić kogoś o podanie stawek dogów niemieckich? Proszę[/QUOTE] [QUOTE]DOG NIEMIECKI-ARLEKINY-CZARNE PSY MŁODZIEŻY LONGINUS L.VEL LULEK CZARNY Amor et Omnia POŚREDNIA LAJ-KONIK POLSKI Amor et Omnia SUKI MŁODZIEŻY LASZKA SYNOWA Amor et Omnia POŚREDNIA ANAKONA Platinum OTWARTA GIPsyQUEEN Medium CHAMPIONÓW FINEZJA FILIA Saxifraga DOG NIEMIECKI- BŁĘKITNY PSY MŁODZIEŻY URCO Amigo Perro SUKI MŁODZIEŻY WILLMA Magiczne Koło OTWARTA GLADIOLA Medium DOG NIEMIECKI- PRĘGOWANE- ŻÓŁTE PSY OTWARTA LAMBERT Z Malinowego Ogrodu SUKI MŁODZIEŻY EMANUELA z Marcyporeby OTWARTA DEJANIRA Saria[/QUOTE] Podałam kilka stron wczesniej ;) :diabloti: Quote
karolayna Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 slicznie usmiecham sie do kogos posiadającego katalog o podanie stawki shih tzu (gr.IX):lol: Quote
Tomonari Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Cześć! mam katalog przed sobą. PSY Klasa pośrednia: GALLANT RED BOY ze Slavonina, czerwono-białe ONASIS Romantyczne Spotkanie, biało-czarne OZZY Ad Acte, biało-czerwone SUKI Klasa młodzieży: AZZURA Ne Quit Nimis, biało-złote Klasa pośrednia: OKTAWIA Astare Gold, biało-czarne pozdrawiam, Quote
Tomonari Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 [quote name='Błyskotka']Jeszcze raz proszę o Chow Chowy :modla:.[/QUOTE] Niestety nie startował w Krośnie żaden Chow-chow:placz: Quote
aneta Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 [quote name='Aga i KINGYO']Cześć! mam katalog przed sobą. PSY Klasa pośrednia: GALLANT RED BOY ze Slavonina, czerwono-białe ONASIS Romantyczne Spotkanie, biało-czarne OZZY Ad Acte, biało-czerwone SUKI Klasa młodzieży: AZZURA Ne Quit Nimis, biało-złote Klasa pośrednia: OKTAWIA Astare Gold, biało-czarne pozdrawiam,[/quote] Z tego co widziałam na zdjęciu to shih tzu OZZY Ad Acte był III BOG ;) za I BOG pudlem od Sonya Nero (LUCKY LARRY) i II BOG czarną lhasa apso PRIMA NERA Mały Budda Quote
karenina Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Naprawde nikt a nikt nie robił zdjęc na finałach? Buuuu:-( Quote
Bura Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Ja prawie dostałam udaru słonecznego co było widać na bisie weteranów bo ledwo łaziłam, a moja obstawa zajmowała się transportem bambetli do autka. Ale czekam na foty z jednego jeszcze aparatu wiec jest szansa. Quote
karolayna Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 [quote name='aneta']Z tego co widziałam na zdjęciu to shih tzu OZZY Ad Acte był III BOG ;) [/quote] oo :) miotowy brat mojego psiaka, a gdzie te zdjecia?;) [URL="http://dogomania.pl/forum/member.php?u=36016"]Aga i KINGYO[/URL] dziekuje za podanie stawki Quote
Cambel&Megi Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Hm...No to jak teraz ja Wam głowę pozawracam, bo już np. jacyś hodowcy się dowiedzieli :cool3: Jeżeli ktoś ma Katalog, to serdecznie proszę o stawkę Beagle :) Quote
aneta Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 [quote name='karolayna']oo :) miotowy brat mojego psiaka, a gdzie te zdjecia?;) [URL="http://dogomania.pl/forum/member.php?u=36016"]Aga i KINGYO[/URL] dziekuje za podanie stawki[/quote] Zerknij na pudle - wystawy - kilka ostatnich stron , sa 2 cyz nawet zdjęcia finałowej 3-ki BOG Quote
Bura Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 [quote name='Cambel']Hm... Jeżeli ktoś ma Katalog, to serdecznie proszę o stawkę Beagle :)[/QUOTE] Psy posrednia ALOTORIUS OLD Glory Peacemaker championy RESCATOR Weinline weteranow FUKS z Wierzchowskiej Groty suki mlodziez JEJ JAKOSC Polot NICOL Psi Eden posrednia CHANTAL Weinline MELANIE SWEET CANDY Xandrina MERCEDES Xandrina PANDA Niedzwiedzia Lapa otwarta BONIA Biguru INKA spod Dziurawca NELLY Xandrina championow ANODA Biguru Mam też foty!! Quote
Recommended Posts