oktawia6 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 [IMG]http://img102.imageshack.us/img102/7482/dussi1jpgnn9.jpg[/IMG] [CENTER]ja :angryy: :angryy: :angryy: ...lę..... a czy ona ma miała prześwietlenie? Ile ona waży MysiuZabrze? Czy jakieś aukcje na bazarku zrobić dla niej-jak myślisz? NA NECIE BĘDĘ DOPIERO ZA KILKA DNI_A W DOMU NA STAŁE NIE MAM:oops: -teraz całą drogę do domu mam do myślenia-co jej zrobuli, że jest tak zmasakrowana:shake: :angryy: [/CENTER] Quote
Mysia_ Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Prześwietlenia nie miała, ale nic jej nie boli, świetnie sobie radzi... Tą tragedię musiała przeżyć już dawno, ale jej piętno pozostanie na niej na zawsze :placz: A co ona wtedy czuła.... :shake: :-( Quote
Bonsai Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Biedna, kochana Dussi! :( Ma takie cudowne uszka i piękne oczka... Trzymam kciuki za małą. Quote
sara_rokitnica Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 boshe biedna sunia :(:(:(:(:( co za debil jej to zrobil :/:/:/ takich to normalnie mam ochote niekiedy wziasc i trzepnac i zrobic im to samo co oni psom... ciekawe jakby sie czuli jakby im tak rece pomiazdzyc i poparzyc i diabli wiedza co jeszcze... i dodatkowo tak kopnac w d*** zeby przez miesiac na niej siedziec nie mogli... wrrr... cos czuje ze bede miec w przyszlosci pare wyrokow za pobicie... :/ Quote
Dorothy Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 ma sliczna mordeczke. co z tym ropomaciczem, wyjasnilo sie cos? Quote
dona20 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Straszne biedactwo.Trzeba zrobić jej plakat i porozwieszać gdzie sie da(no chyba,że plakat już jest zrobiony)Od jutra zaczynam intensywnie szukać domku Dussi(porozsyłam jej zdjęcia znajomym).Ta dziewczynka po tym wszystkim co przeszła zasługuje teraz na wszystko co najlepsze.Mam nadzieje, że domek znajdzie się szybko. Quote
halbina Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Sunieczko, będziemy szukać gdzie się da! i domek znajdziemy dla ciebie, zobaczysz jeszcze! Quote
Mysia_ Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Jeśli będziecie robić ogłoszenia to możecie napisać, że zachowuje czystość i nie załatwia sie w pomieszczeniach - grzeczna dziewczynka :loveu: Weterynarz w schronisku jest w środy i czwartki, więc wtedy dowiemy sie czy ma ropomacicze. Trochę to tak wygląda, chociaż nie wiadomo :roll: Dussi kochana szukaj domku! Quote
stafeczka1 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Śliczna dziewczynka. Trzymam kciuki. Na pewno znajdzie domek. Plakaty to świetny pomysł...:lol: Już niedługo psi kuperek znajdze swoje miejsce u boku kochanego pana:loveu: Do góry malutka:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Patikujek Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 [B][COLOR=darkorange]Ona chodź tak skrzywdzona przez ludzi ciągle do nich lgnie, uwielbia się bawić i jet tak ufna:shake:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Już tworzy się baner:)[/COLOR][/B] Quote
kesslee Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 rany... ludzie to potwory po prostu :shake: Quote
iwop Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 trzymam kciuki za sliczna bidulke! NAPEWNO ktos ja pokocha! Quote
Mysia_ Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Dussi kochana w górę! Napewno wypatrzy Cię jakieś dobre serducho.... Quote
Toska Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 mam nadzieję , że jutro wet w schronie obejrzy Dussi pod kątem tego ropomacicza !!!! Maleńka , trzymaj się dzielnie !!! Quote
Ada-jeje Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Jestem na forum dopiero dwa miesaice i ciesze sie tylko w momencie kiedy jakas bieda znalazla cieply domek. Oprocz tego czyta sie prawie zawsze o okrucienstwach jakie czlowiek zgotowal tym biedom. Jak tak dalej pojdzie to albo wpadne w komletny dolek albo zaczne zabijac ludzi. Czy to my dogomaniacy jestesmy nienormalni? Czy ten swiat jest opanowany przez demony? Bo my absolutnie nie pasujemy do tej cywilizowanej reszty. Quote
wandul 66 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='Ada-jeje']Jestem na forum dopiero dwa miesaice i ciesze sie tylko w momencie kiedy jakas bieda znalazla cieply domek. Oprocz tego czyta sie prawie zawsze o okrucienstwach jakie czlowiek zgotowal tym biedom. Jak tak dalej pojdzie to albo wpadne w komletny dolek albo zaczne zabijac ludzi. Czy to my dogomaniacy jestesmy nienormalni? Czy ten swiat jest opanowany przez demony? Bo my absolutnie nie pasujemy do tej cywilizowanej reszty.[/quote]to witaj w naszym domu wariatów!!!! Quote
wandul 66 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='Toska']mam nadzieję , że jutro wet w schronie obejrzy Dussi pod kątem tego ropomacicza !!!! Maleńka , trzymaj się dzielnie !!![/quote]wet w schronisku , jak zresztą cała reszta personelu jest naprawdę wspaniały , Dussi jedeyn czego brakuje to domku !!!! Quote
Kacha3D Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 :cry::cry::cry:same wulgaryzmy mi sie cisną na usta... Skąd tyle nienawiści się bierze na ty świecie... Co te biedne istoty im takiego zrobiły że tak muszą cierpieć... One na świat się nie pchały a już tym bardziej nie pchały sie do takich skurwieli... Nie wiem jak mam się zachować w takich sytuacjach bo poprostu dobija mnie psychicznie ten fakt że takie bydlaki żyją na tym świecie a że tak mało jest wariatów takich jak my... Rozpacz, czarna rozpacz...:cry::cry::cry: Quote
Mysia_ Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Jakby takich wariatów jak my było by więcej to świat by wyglądał zupełnie inaczej :roll: Najprawdopodobniej jutro Dussi czeka sterylka... Quote
Mysia_ Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 TRAGEDIA :placz: Przedchwilą dowiedziałam się, że Dussi pojechała jakąś godzinę temu do weterynarza, była osowiała i załatwiała się z krwią :placz: Oby to nie było nic groźnego........ :shake: Quote
Recommended Posts