AnkaG Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 Tylko Nuka ciągle się kręci - małe adhd [IMG]http://img222.imageshack.us/img222/4351/obraz224gm6.jpg[/IMG] Quote
Celina12 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 U nas dziś zaczęło padać....ale i tak koce poszły w ruch....:diabloti: Quote
AnkaG Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 Młody dzisiaj na XV Otwartych Mistrzostwach Polski w Tańcu Dyskotekowym we Wrocławiu Solo 1 miejsce , duet 3. :razz::lol: Michał zbiera tytuły bo walczy by zdobyć tytuł Tancerza Roku (czyli najlepszego tancerza w Polsce). Nagrodą są prezenty za 2000 zł. Dwie pary butów do tańca, dresy, torba i jakieś inne rzeczy. Jeszcze w grudniu Mistrzostwa europy. Quote
JamniczaRodzina. Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Sznupcie jak jamniczki czują zimę ,i w kocyki się zagrzebują.:pTrzymamy kciuki za Michała aby mu się powiodło. Quote
AnkaG Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 Sznupcia Keysi to nawet w lecie jak jest 30 stopni to włazi do mnie pod kołdrę - chociaż na chwile przytulic się do ukochanej pańci. :evil_lol: Nuka .... dzisiaj kradła i zjadała obierki z ziemniaków. Quote
justynavege Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 surowe :crazyeye: Ania nakarm psicę :evil_lol: Quote
weszka Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Ale elegantki pod kocykami! Brawo dla Michała - jak zwykle świetnie się spisał :) Quote
madziamn Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Aniu no wiesz co daj Nuce cos lepszego do jedzenia niż obierki:razz:;). Quote
AnkaG Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 Nuka to jest nurek śmietnikowy - wszystkojedząca torba ... Ona je wszystko- ogórki (surowe i kiszone), pomidory, kalafiory (surowe i gotowane), kapustę, buraki, banany, jabłka itp. itd. Oczywiście dostaje troszeczkę jak coś robię. I do tego nie pije wogóle wody. Głodne to chyba nie chodzą - psy były u fryzjera i muszę stwierdzić, że mam dwa średnie psy i dwa grube. :evil_lol: Quote
weszka Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Nuka się zdrowo odżywia i dba o urozmaiconą i pełnowartościową dietę. Mądra dziewczynka i już. Zima za pasem to ciałka muszą nabrać hihi Quote
M@d Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='Doginka']Aniu, nie znam się na guzkach:diabloti: Podejrzewam, że to, co znalazłam, a raczej wyczułam u Gordona to jest coś niegroźnego, a ja jak zwykle przesadzam;) - dowiem się w poniedziałek:p[/quote] No i co z tym guzkiem? Quote
Doginka Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 No właśnie, co z tym guzkiem?:razz: U Gordona to tylko ugryzienie było:evil_lol: Quote
AnkaG Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 Ooo część M@d. :lol: No i reszcie też mówię cześć. U Keysi to tłuszcz albo tłuszczak.:cool3: Quote
AnkaG Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 [quote name='Doginka']No właśnie, co z tym guzkiem?:razz: U Gordona to tylko ugryzienie było:evil_lol:[/quote] Biedny Gorduś - w jojka go coś capnęło.:cool3: Quote
Doginka Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='AnkaG']Biedny Gorduś - w jojka go coś capnęło.:cool3:[/quote] Niooo, i dziś zaczęło ropieć:placz:, ale Pan Tomasz B.(weterynarz) powiedział, że to tylko powierzchowne i że w środku nic raczej się nie dzieje. Ale mam to obserwować i jakby się coś działo to mam iść do chirurga:razz: Quote
M@d Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Cześć Anka ;) Nooo, to całe szczęście, że to tylko drobne dolegliwości u Waszych psiaków :multi: Quote
weszka Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Więcej nerwów niż chorób. I tak trzymać. Quote
AnkaG Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Nie wiem co się stało - nie przegrywają mi się foty z aparatu na kompa. Nie otwiera się żaden program do przegrania. :angryy: Quote
AMIŚKA Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 OFF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [url]http://www.dogomania.pl/forum/f96/szczecin-blagam-o-pomoc-11-o-letnia-wystraszona-sunia-zaginela-125194/index3.html[/url] Quote
Doginka Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='AnkaG']Nie wiem co się stało - nie przegrywają mi się foty z aparatu na kompa. Nie otwiera się żaden program do przegrania. :angryy:[/quote] Spróbuj przywracania systemu;) Quote
AnkaG Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 Jestem tabaka jeśli chodzi o takie rzeczy ...:diabloti: Quote
madziamn Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 ta opcja jest w panelu sterowania i wykonanie wcale nie jest trudne spróbuj Quote
AnkaG Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 Nie wiem co jest. Jak próbuje ściągnąć obrazy z aparatu to wyświetla się napis: aparat jest używany. Quote
AnkaG Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 Koło nas mieszka foksterierka, z którą oczywiście moje psy się nienawidzą. Pani jest ok - jak się mijamy to my trzymamy swoje krótko i ona Unę też. Wczoraj Una wyrwała się z obroży ... My wracamy ze spaceru a tu Una pędem leci do nas. Ja szłam pierwsza z Estą i Nuką. Dopadła Estę z która się pochapały - potem do Nuki. Nuka też wyrwała się z obroży. I z piskiem zaczęła uciekać i biegać w koło. :cool3: No i Una poleciała do Kajci i Keysi. Kaja przezornie schowała się za Keysi ... Pani próbowała złapać Unę ale ta jak perszing latała. Dopadła ją jak była przy Michale. Próbowała odciąnąć ale psy się trzymały zwarte. Misiek nie widział kto kogo trzyma za pysk. No i .... To moja dzielna Keysunia złapała foksię za pysk. :evil_lol: Pani ciąnęła Unę a Kiśka ani myślała puścić foksię ... Moja dzielna dziewczynka :multi: Śladów walki żadnych nie ma - to tylko była taka przepychanka bezkrwawa. A Keysi miał ochotę na dalsza walkę - jak szliśmy do domu to się dalej oglądała. Keysi nie jest agresywna. Nie zaczepia psów ale jak co do czego to .... :evil_lol: Pani oczywiście bardzo przepraszała i była zdenerwowana. Quote
Recommended Posts