Jump to content
Dogomania

Galeria sznaucerek: Esty, Keysi, Kajci i Nuki

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Młody dzisiaj na XV Otwartych Mistrzostwach Polski w Tańcu Dyskotekowym we Wrocławiu

Solo 1 miejsce , duet 3. :razz::lol:

Michał zbiera tytuły bo walczy by zdobyć tytuł Tancerza Roku (czyli najlepszego tancerza w Polsce).
Nagrodą są prezenty za 2000 zł. Dwie pary butów do tańca, dresy, torba i jakieś inne rzeczy.

Jeszcze w grudniu Mistrzostwa europy.

Posted

Sznupcia Keysi to nawet w lecie jak jest 30 stopni to włazi do mnie pod kołdrę - chociaż na chwile przytulic się do ukochanej pańci. :evil_lol:

Nuka .... dzisiaj kradła i zjadała obierki z ziemniaków.

Posted

Nuka to jest nurek śmietnikowy - wszystkojedząca torba ...

Ona je wszystko- ogórki (surowe i kiszone), pomidory, kalafiory (surowe i gotowane), kapustę, buraki, banany, jabłka itp. itd. Oczywiście dostaje troszeczkę jak coś robię. I do tego nie pije wogóle wody.

Głodne to chyba nie chodzą - psy były u fryzjera i muszę stwierdzić, że mam dwa średnie psy i dwa grube. :evil_lol:

Posted

[quote name='Doginka']Aniu, nie znam się na guzkach:diabloti:
Podejrzewam, że to, co znalazłam, a raczej wyczułam u Gordona to jest coś niegroźnego, a ja jak zwykle przesadzam;) - dowiem się w poniedziałek:p[/quote]

No i co z tym guzkiem?

Posted

[quote name='Doginka']No właśnie, co z tym guzkiem?:razz:
U Gordona to tylko ugryzienie było:evil_lol:[/quote]

Biedny Gorduś - w jojka go coś capnęło.:cool3:

Posted

[quote name='AnkaG']Biedny Gorduś - w jojka go coś capnęło.:cool3:[/quote]
Niooo, i dziś zaczęło ropieć:placz:, ale Pan Tomasz B.(weterynarz) powiedział, że to tylko powierzchowne i że w środku nic raczej się nie dzieje. Ale mam to obserwować i jakby się coś działo to mam iść do chirurga:razz:

Posted

[quote name='AnkaG']Nie wiem co się stało - nie przegrywają mi się foty z aparatu na kompa. Nie otwiera się żaden program do przegrania. :angryy:[/quote]
Spróbuj przywracania systemu;)

Posted

Koło nas mieszka foksterierka, z którą oczywiście moje psy się nienawidzą. Pani jest ok - jak się mijamy to my trzymamy swoje krótko i ona Unę też.

Wczoraj Una wyrwała się z obroży ...

My wracamy ze spaceru a tu Una pędem leci do nas. Ja szłam pierwsza z Estą i Nuką. Dopadła Estę z która się pochapały - potem do Nuki. Nuka też wyrwała się z obroży. I z piskiem zaczęła uciekać i biegać w koło. :cool3:

No i Una poleciała do Kajci i Keysi. Kaja przezornie schowała się za Keysi ...

Pani próbowała złapać Unę ale ta jak perszing latała. Dopadła ją jak była przy Michale. Próbowała odciąnąć ale psy się trzymały zwarte.
Misiek nie widział kto kogo trzyma za pysk.

No i ....

To moja dzielna Keysunia złapała foksię za pysk. :evil_lol:

Pani ciąnęła Unę a Kiśka ani myślała puścić foksię ...

Moja dzielna dziewczynka :multi:

Śladów walki żadnych nie ma - to tylko była taka przepychanka bezkrwawa.
A Keysi miał ochotę na dalsza walkę - jak szliśmy do domu to się dalej oglądała.

Keysi nie jest agresywna. Nie zaczepia psów ale jak co do czego to .... :evil_lol:

Pani oczywiście bardzo przepraszała i była zdenerwowana.