ariss Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 AnkaG napisał(a):O ciocia Amisia dała fotki. :multi: Nie wiem co jest - młody nic nie robił a foty nie wchodzą. A ciocia Amisia bedzie miała za kilka dni małe jamniorki. Kilka dni temu widziałam się z nią i psiundlami. Amisia (jamniczka nie ciocia) tak rozkosznie wyglada - bambułka słodka. Trzymajcie kciuki za szczęśliwe rozwiązanie. Helga - długi ogon jest superowy. Szczurkowy ale jak fajnie wygląda merdający. Trzymamy kciukasy mocno!!!!!!!! Ja tam wole cięte sznupki:razz:tylko nie krzycz:diabloti: Quote
AnkaG Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 arris ale mnie w konia zrobiłaś. siedze i modzę ... kto to, a to gasska. Czemu zmieniłaś nick???? A mnie strasznie bawi podskubywanie tego długiego ogonka. Jak Nuka do nas trafiła to Esta. która nie znała długiego ogona stanęła za nię i zdziwko jak dostała po nosie merdającym ogonem. :evil_lol: Bić nie zamierzam bo każdy ma swoje zdanie. :lol: U mnie i naturalne uszy i kopiowane, długi ogon i krótkie. co kto lubi. :evil_lol: Quote
ariss Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 AnkaG napisał(a):arris ale mnie w konia zrobiłaś. siedze i modzę ... kto to, a to gasska. Czemu zmieniłaś nick???? A mnie strasznie bawi podskubywanie tego długiego ogonka. Jak Nuka do nas trafiła to Esta. która nie znała długiego ogona stanęła za nię i zdziwko jak dostała po nosie merdającym ogonem. :evil_lol: hahahah,a widzisz jaką Ci zagadke zrobiłam:diabloti: kiedyś o to prosiłam,a teraz mi zmienili:eviltong: chciałabym zobaczyć jej mine:roflt: Quote
Helga&Ares Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 uwielbiam sznupy ogoniaste :eviltong: Quote
AnkaG Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 Kurrr.. na moją głupotę. Nie wiem czy ktoś pamięta artykuł w MOIM PSIE pt. Anioł i złoty pies. Opiekujemy sie Maksem i pania Irenką od 2 lat. Przez ten czas dwóch wetów leczyło go na alergię. Efekty rzadne. Pies ciągle sie drapał. W końcu dusje będąc w PL zabrała go do moich wetów (poznała ich jak zabierała sznaucerkę Nerisę do NL i trzeba było wyciąć narośl - Nerisa ma wątek na dogo). Rozpoznanie: nużeniec. I kurr... a nie zabezpieczyłam samochodu jak woziłam Maksa. Głupota moja nie zna granic. Moja Keysi ma objawy początkowe nużeńca. Zaczerwienioną skórę na łapach i gryzie łapy zębami. :-( Potwierdza to niestety diagnozę wetów. Tyle osób leczyło Maksa na alergię a nikt nie pomyslał o ty cholerstwie. To tylko potwierdza moją opinię, że weci do których od lat chodzę są naprawdę dobrzy. Załamka .... :placz: Quote
madziamn Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 ojej żeby to jednak nie było to o czym myślisz. Quote
AnkaG Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 To na pewno to. :cool3: Dzisiaj rozmawiałam z wetami. Pocieszyli mnie, że jak jest początek nużeńca to szybko sie leczy. Dla Keysi dostanę lek i środek do wykąpania wszystkich, żeby zabezpieczyć. Jutro rano wyjeżdżam na kilka dni. Quote
weszka Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Niestety ryzyko zawodowe - można coś do swoich psów przywlec. Ale jak szybko zaczniesz działaś to się szybko wyleczy. Ale i tak mało fajnie. A gdzie to cioteczka wybywa? Quote
Doginka Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 [quote name='AnkaG']Aaaa zapomniałam napisać, że Misiek został instruktorem w klubie. :cool3:... Wychodzi rano - wraca wieczoerm a nawet czasami śpi w klubie. Buuu ... Gratki dla Michała:multi: A może On nie śpi w klubie, tylko już działa, żebyś młodą babcią została:cool3::evil_lol: [quote name='AnkaG']Z dobrych wieści: przeszłam okres próbny i będę już miała umowę na czas nieokreślony (no i mała podwyżka pensji). :lol: No i super [quote name='AnkaG']Helga - długi ogon jest superowy. Szczurkowy ale jak fajnie wygląda merdający. A Raper bardzo rzadko merda ogonem:shake: [quote name='AnkaG'] Bić nie zamierzam bo każdy ma swoje zdanie. :lol: U mnie i naturalne uszy i kopiowane, długi ogon i krótkie. co kto lubi. :evil_lol: U mnie to samo:razz:;) - i 2 rożne charakterki:cool3: Quote
AnkaG Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Doginka ja to jeszcze matką mogę zostać a nie babką ... :eviltong: Byłam w Warszawie na szkoleniu a w zasadzie w Lesznie pod Warszawą a po drodze u siostry w Nadarzynie. Ale wróciłam cała i zdrowa. :lol: Jutro młody wyjeżdza do Bochum na Puchar świata. Trzymajcie jak zawsze kciuki. :lol: Quote
Doginka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 No dobra, to ja już się łapię za pazurki;):thumbs::bigok: Quote
AnkaG Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 [SIZE=2]Pierwsze koty za płoty....:multi: Z minifirmacją wygrali !!!! Mają pierwsze miejsce na Pucharze Swiata !!! Duet II miejsce ! Trzymajcie dalej kciuki bo jeszcze inne kategorie. Quote
Helga&Ares Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 AnkaG napisał(a):[SIZE=2]Pierwsze koty za płoty....:multi: Z minifirmacją wygrali !!!! Mają pierwsze miejsce na Pucharze wiata :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
madziamn Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 gratulacje!!!! a kciuki trzymamy u rąk i łap Quote
ariss Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 AnkaG napisał(a):[SIZE=2]Pierwsze koty za płoty....:multi: Z minifirmacją wygrali !!!! Mają pierwsze miejsce na Pucharze Swiata !!! Duet II miejsce ! Trzymajcie dalej kciuki bo jeszcze inne kategorie. GRATULACJE:multi::multi::multi::multi: trzymamy z całych sił:kciuki: Quote
JamniczaRodzina. Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Aniu przecież pokimś te geny Michał odziedziczył,że taki zdolniacha.:lol: Quote
weszka Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Gratulacje!!!! Ale sukces!!! A co w suczym świecie słychać??? Quote
AnkaG Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Dzięki wszystkim za trzymanie kciuków. :lol: Michał solo zdobył Puchar świata :bigcool::bigcool::bigcool::diabloti: Formacja II miejsce [SIZE=2]Ma więc dwa złote i dwa srebrne medale. Dwa miesiące katowania calymi dniami. Mnie męczy choróbsko więc nie siedzę na dogo. Pozaglądam do was jutro. Kochane sunie dorwały goowno w lesie. :mad: Poza tym zdrowe. Keysi dostaje od trzech dni lek. Robię to po cichu, żeby TZ sie nie kapnął. Dużo mniej już się wygryza. Quote
malawaszka Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 WOW!!!! Co prawda takie tańce to nie moja bajka ale osiągnięcia Michała robią wrażenie!!!! :klacz: wielkie gratulacje!!!!!! :laola: Quote
madziamn Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 WIELKIE GRATULACJE!!! Aniu zdrówka życzymy i głaskanko dla suczek mimo koopki:eviltong:. Quote
AnkaG Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 ariss napisał(a)::laola:BRAWA:laola: Dzięki :lol: malawaszka napisał(a):WOW!!!! Co prawda takie tańce to nie moja bajka ale osiągnięcia Michała robią wrażenie!!!! :klacz: wielkie gratulacje!!!!!! :laola: Skąd wiesz, że to nie twoja bajka ... :cool3: :eviltong: madziamn napisał(a):WIELKIE GRATULACJE!!! Aniu zdrówka życzymy i głaskanko dla suczek mimo koopki:eviltong:. Dobrze, że buzi nie muszę dawć goownojadom ... :evil_lol: JamniczaRodzina. napisał(a)::cool2:Gratulejszyn!!!! Jeszcze raz dzięki. Po mnie to on na pewno zdolności nie ma .. .a zresztą to chyba lata pracy a nie jakieś szczególne zdolności :roll: Jeśli ktoś chce obejrzec jak Michał tańczy to na stronie YouTube należy wpisać w polu szukaj: shock dance - i tam są filmiki. Ale takie z poczatku jak zaczął tańczyć w nowym klubie (sprzed roku). Teraz to dużo lepiej tańczy. Filmik z formacją: tytuł Shock dance (taniec w gnieźnie 1/2 finału) i tytuł: MP Karczew z duetem Miśka Quote
Recommended Posts