AnkaG Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Ale odwaliłam numer ...:roflt: W sobotę byłam na kilkugodzinnym spotkaniu bankowym. Wróciłam do domu po kilku winkach o 23.00. Poszłam z psami z Miśkiem na spacer. O 24.00 wypuściłam Nukę na ogród i siedziałam rozwiązując krzyżówki - drzwi balkonowe były uchylone. O 1.00 poszłam spać. Śpię w stoperach więc nic nie słyszę ... W nocy rumor .... Okazało się, że zostawiłam Keysi na ogodzie ... :evil_lol: O 3.00 znudziło jej się czekanie i zaczęła szczekać i wyć - zbiegł Michał i TZ. Ja oczywiście smacznie spałam ... A ona jak to określili "świnia" od razu na piętro biegiem do mnie do łóżeczka i cała szczęśliwa wpakowała się pod kołdrę. Chyba trochę zmarzła ... :cool3: Quote
weszka Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 hahahhaha :roflt:ślicznie się zachowałaś ciotka :roflt:Pijok hehehhe Quote
ariss Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 błahahahaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no ładnie,ładnie:diabloti: Quote
Doginka Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 To teraz powinna być zmiana ról - Ty na dworek na kilka godzin, a mała do wyrka pod kołderkę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale Ci zarosło towarzystwo:crazyeye: Quote
AnkaG Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 He he wcale nie jestem pijok - przecież siedziałam i rozwiązywałam TRUDNE (JOLKI) krzyżówki - to musiałam być na chodzie. :eviltong: Mi jest zimno nawet w domu więc się nie dam wyrzucić na dwór.... :eviltong: No muszę psy do fryzjera umówić. :lol: Quote
malawaszka Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 no pieknie załatwiłaś suczynkę :evil_lol: Quote
Doginka Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Widzę, że nie tylko ja TRUDNE JOLKI rozwalam:evil_lol: - dla mnie one są jakieś takie łatwe, rozwiązują się szybko:p Quote
justynavege Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='AnkaG']He he wcale nie jestem pijok - przecież siedziałam i rozwiązywałam TRUDNE (JOLKI) krzyżówki - to musiałam być na chodzie. :eviltong: Mi jest zimno nawet w domu więc się nie dam wyrzucić na dwór.... :eviltong: No muszę psy do fryzjera umówić. :lol:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ciekawe tylko co Ty Aniu do tych jolek powpisywałas ;) Quote
AnkaG Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 [quote name='justynavege']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ciekawe tylko co Ty Aniu do tych jolek powpisywałas ;)[/quote] Wpxjfrmds - aby pasowało .....:eviltong: Ja byłam pewna, że w budce śpi Keysi bo ona zawsze przy mnie stara się być a to była Kaja ... Jak zarośnięte to czasami się mylę jak się dobrze nie przyjrzę.:cool3: Quote
justynavege Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 dobrze ze potrafi dać znać bo inaczej całą nockę by na dworze siedziała ;) ja bym ich nie odróżniła :evil_lol: Quote
Doginka Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Ja też nie:shake::diabloti: Mizianko dla całej czwórki:loveu: Quote
madziamn Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 pewnie zarośnięty sznup zwinięty w kulkę od innego dużo sie nie różni ale najważniejsze że Rodzinka ją usłyszała i biedaczka mogła sie ugrzac. Myzianko dla całego stadka. Quote
AnkaG Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Psy wymiziane. :lol: Jestem już starawa - trochę gorzej widzę i słyszę. W lutym skończę 13 lat. Ale drę się przy płocie jak zawsze ... Teraz odpoczywam na słonku [IMG]http://img127.imageshack.us/img127/5752/obraz221vj5.jpg[/IMG] Jestem na patrolu - to ja gruba Kajcia [IMG]http://img58.imageshack.us/img58/615/obraz222qz4.jpg[/IMG] Quote
weszka Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Aleś opisała dziewczęta ;) Ciekawe co one o Tobie by napisały? hihihi Quote
Doginka Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Nie wyglada na 13 lat:shake: - wygląda jak szczeniak:loveu: Quote
weszka Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Sznaucery ładnie wchodzą w wiek powiedzmy to "średni" żeby psiej kobiecie nie ubliżać ;) Quote
AnkaG Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Ha ha lepiej żeby nic nie mówiły na mój temat. :diabloti: Esta faktycznie wygląda dobrze - jest szczupła, ładnie się dalej porusza, ma wszytkie zęby ... Ale .... ja widzę różnicę ... więcej śpi, kondycja słabsza (chociaż lata i 2 godziny na spacerze), słabszy wzrok i słuch. Wzrok trochę poprawiliśmy kuracją lekami homeopatycznymi co ciocia Poker poleciła. Musze powtórzyc kurację. Wczoraj byłam u weta z Keysi i Kają. Wymacałałm guza na piersi Keysi. Wg weta to tak sie ułozył tłuszcz albo jest to tłuszczak. Mam sie nie martwić i obserwowac bo dużo psów to ma. A Kajci na zeby mam zrobic tygodniowa kuracje Sacholem i Sorcoseryem (na parodontozę). Jak spytałam ile za wizytę to usłyszałam, że nic po my sobie tylko pogadaliśmy. :evil_lol: Aha psy są ostrzyżone. :razz: A dzisiaj robiłam zakupy w markecie - kupiłam dwa promocyjne produkty: tuńczyka w puszce i chrupki i zostałam co 30 klientem, który dostał 20% rabat na całe zakupy. Prawie 40 zł do przodu. :diabloti: Quote
AnkaG Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Justynko niestety ja o tej godzinie w pracy. :cool3: A nie macie kontaktu z właścicielami Reksia? Quote
justynavege Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 szczęściara z Ciebie Aniu :) jutro w programie psi psycholog ma być uciechowski Reksio - o 10,50 jak masz czas oglądaj ja sama postaram sie obejrzeć bo ciekawe co reks takiego wywija , że az psycholog potrzebny :crazyeye: Quote
madziamn Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Aniu dzieki za zyczonka ale z Ciebie szczęściara z tym marketem:razz:. Dobrze ze ten guz u Keysuni to nic groźnego ale z takimi sprawami to lepiej na zimne dmuchac. Quote
justynavege Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 [quote name='AnkaG']Justynko niestety ja o tej godzinie w pracy. :cool3: A nie macie kontaktu z właścicielami Reksia?[/quote] dziś tę info podali na wątku ale nic więcej nie napisali bedzie chyba mozna obejrzec to pozniej w internecie Quote
Doginka Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Keysi ma guzik na sutku, a mój Gorduś na jaderku:placz: - w poniedziałek idziemy do weta:razz: Trzymam kciuki, żeby to nie było nic groźnego;) Quote
AnkaG Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Doginka to nie jest guz na sutku. To takie dziwne zgrubienie na klacie - na odcinku kawałek pod szyją - tam chyba jest mostek. To trzymam kciuki za Gordusia. Quote
Doginka Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Aniu, nie znam się na guzkach:diabloti: Podejrzewam, że to, co znalazłam, a raczej wyczułam u Gordona to jest coś niegroźnego, a ja jak zwykle przesadzam;) - dowiem się w poniedziałek:p Quote
AnkaG Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 Pada, pada ... psy łyse więc ciągle śpią pozawijane [IMG]http://img217.imageshack.us/img217/9786/obraz223el1.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts