AnkaG Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 A oto wóz wyścigowy w użyciu [IMG]http://img76.imageshack.us/img76/729/obraz050al6.jpg[/IMG] Quote
Celina12 Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 No i znowu zazdroszczę WAM tej trawki :-(...Dziewczynki urocze...:loveu::loveu: Quote
AnkaG Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 Bardzo urocze :diabloti: - zwłaszcza jak koo zbieram z tej pięknej trawki. Quote
Celina12 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 To zbieranie to normalka...hihihihi-kupiłam sobie specjalną miotełkę do tego celu :evil_lol::evil_lol: Quote
łapeczek Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Witam Witam !!! dawno mnie tutaj nie było :) ale jjestem juz z powrotem :) Quote
Doginka Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 :crazyeye:Twój TZ ma prywatnego kłada:evil_lol::crazyeye::diabloti: Quote
AnkaG Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Miesiek zdaje maturę i nerwówka w domu. Polski był trudny. :shake: Quote
AnkaG Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Wyniki z pisemnych 30 czerwca dopiero. Generalnie stwierdzam, że oni powariowali na tych maturach. Np. z wosu było: podaj pełną nazwę co to jest EFTA i GUAM. A w książce do WOS sa tylko skróty podane. Dzisiaj zdawał angielski - nie wie na ile punktów ale wie, że zdał. :lol: Quote
Matusz Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='AnkaG']Wyniki z pisemnych 30 czerwca dopiero. Generalnie stwierdzam, że oni powariowali na tych maturach. Np. z wosu było: podaj pełną nazwę co to jest EFTA i GUAM. A w książce do WOS sa tylko skróty podane. Dzisiaj zdawał angielski - nie wie na ile punktów ale wie, że zdał. :lol:[/quote] jak to nie ma :) na pewno jest w książce ;) ja się uczyłem wszystkiego z vademecum maturalnego :) tam jest wszystko :) ja na podstawie miałem m,in. CEFTA a EFTA to Europejskie Stowarzyszenie Wolnego Handlu a GUAM to Organizacja na rzecz Demokracji i Rozwoju pozdr. Quote
AnkaG Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Mati nie sprawdzałam. :evil_lol: Ty kujonku :eviltong: Quote
ariss Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='AnkaG']Wyniki z pisemnych 30 czerwca dopiero. Generalnie stwierdzam, że oni powariowali na tych maturach. Np. z wosu było: podaj pełną nazwę co to jest EFTA i GUAM. A w książce do WOS sa tylko skróty podane. Dzisiaj zdawał angielski - nie wie na ile punktów ale wie, że zdał. :lol:[/quote] To chyba nie było trudne,ja mature zdawałam 2003r i nie zdawałam na niej wosu,ale musieliśmy wiedzieć co te skróty znaczą;) Quote
Matusz Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='AnkaG']Mati nie sprawdzałam. :evil_lol: Ty kujonku :eviltong:[/quote] ja nie kujon :evil_lol: daleko mi do niego:evil_lol: Quote
AnkaG Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 Misiek z polskiego 14 pkt. :lol: Czyli takie 4 z minusem. A na koniec ledwo na 3 wyciągnął. Bo on z klasy mat-fiz-inf. Quote
AnkaG Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 Pewnie, ze nieźle :eviltong: Bo najbardziej się bał tego polskiego. Z angielskiego ustnego 19 pkt. :razz: A ja już nerwowo jestem wykończona. Jutro ostatni egzamin - matma. Quote
malawaszka Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='gassira']To chyba nie było trudne,ja mature zdawałam 2003r[/quote] to Ty taka młoda??? :placz: aaaaaaaa Trzymamy :kciuki: za maturkę Quote
AnkaG Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 Ja nie będę pisać kiedy zdawałam maturę bo to czasy prehistoryczne.:cool1: Matma fatalnie poszła. Nerwy go zżarły. :shake: Quote
Matusz Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 będzie dobrze !:) mi nie najlepiej poszedł polski na rozszerzeniu... reszta całkiem całkiem ;) ustne chyba najlepiej poszły:cool1: Quote
ariss Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='malawaszka']to Ty taka młoda??? :placz: aaaaaaaa Trzymamy :kciuki: za maturkę[/quote] no,stara chyba nie jestem:evil_lol:24latka to chyba jeszce mało;) przecież mnie widziałaś;)już się przestraszyłam,że staro wyglądam:crazyeye::diabloti: Quote
AnkaG Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 [quote name='gassira']no,stara chyba nie jestem:evil_lol:24latka to chyba jeszce mało;) przecież mnie widziałaś;)już się przestraszyłam,że staro wyglądam:crazyeye::diabloti:[/quote] No na fotkach to na babcię nie wyglądasz ... :eviltong: Quote
ariss Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='AnkaG']No na fotkach to na babcię nie wyglądasz ... :eviltong:[/quote] Bo Doginka je podrasowała:roflt: Quote
Recommended Posts