Doginka Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Aniu, śliczny masz trawniczek:crazyeye::loveu: A Nuka to już chyba trochę trymowanka potrzebuje:razz: Quote
Helga&Ares Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 AMIGA napisał(a):Helga, jak nie wiesz jaki masz kupić trymer, to zaopatrz się w piłkę do metalu. Jak słowo daje - jedna z fryzjerek tak trymowała moja Amige i całkiem nieżle jej to wychodziło :evil_lol: a co to takiego?:hmmmm: Quote
AnkaG Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 [quote name='Celina12'] ...no i ten trawniczek...znów robię sie zazdrosna...:shake::diabloti: [quote name='Helga&Ares']ojacie, ile fot, jest się czym pozachwycać:loveu: Trawnik to zasługa TZ-ta - ja łaskawie na nim leżę. :evil_lol: [quote name='AMIGA'] U mnie na dzialce przerastają przez trawę mlecze, a trawka niestety łysawa dość jest. No a boję się cokolwiek sypać dla ulepszenia trawki, żeby moich futrzaków i tymczasików nie potruć A do mojego tymczasika zapraszam :phttp://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108501&page=41 Zajrzymy co ciocia nowego do domku przytargała. :lol: U mnie są też przecież psy a pryskamy mniszkiem i nic kundlom nie jest. Pryskamy po południu i nie wypuszczamy przez kilka godzin na ogród. [quote name='Doginka']Aniu, śliczny masz trawniczek:crazyeye::loveu: A Nuka to już chyba trochę trymowanka potrzebuje:razz: Ja psy trymuję ale tylko podszerstek - u Nuki jest malutko. Okrywowego nie umiem ściągać. :cool3: [quote name='Helga&Ares']a co to takiego?:hmmmm: Helka padnę - nie wiesz co to jest :evil_lol: - takie coś do piłowania metalu. Trymer ma ząbki trochę podobne do zębów piłki do metalu. Quote
Helga&Ares Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 http://img65.imageshack.us/img65/5967/obraz142fi2.jpg to Esta?;) Quote
Doginka Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 http://img65.imageshack.us/img65/5967/obraz142fi2.jpg Sama słodycz:loveu: Quote
AnkaG Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Tak to mój stary kundel Esta. Helga rozpoznajesz je jak widzę. :lol: I sorki zamiast Helga napisałam Helka (poprzedni post). Niechcący. :oops: Quote
Helga&Ares Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 AnkaG napisał(a):Tak to mój stary kundel Esta. Helga rozpoznajesz je jak widzę. :lol: I sorki zamiast Helga napisałam Helka (poprzedni post). Niechcący. :oops: już je dobrze(jak myślę) 'znam':lol: nie szkodzi!;) Quote
Doginka Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Wieczór dobry Aniu i zgrajo suczek:loveu::loveu::loveu: Quote
AnkaG Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Witam wszystkich :lol: Jestem ostatnio zmęczona i nie mam siły na siedzenie na dogo. Cały dzień w pracy przy kompie. W sobotę i niedzielę byłam na wycieczce w Berlinie i Poczdamie. No i nie było odpoczynku i teraz padam na nos. Starość nie radość ... Quote
łapeczek Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 AnkaG napisał(a):Witam wszystkich :lol: Jestem ostatnio zmęczona i nie mam siły na siedzenie na dogo. Cały dzień w pracy przy kompie. W sobotę i niedzielę byłam na wycieczce w Berlinie i Poczdamie. No i nie było odpoczynku i teraz padam na nos. Starość nie radość ... oj ty to odpocznij troszke i wracaj do nas... ale tylko troszke Quote
AnkaG Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Cześć łapeczek - widzę, że też masz sznaucerka. :lol: Napisz coś o nim (albo o niej). Daj fotkę. :lol: Keysi to jest taki "mój" pies. Jak pojechałam w sobotę na wycieczke to w porze jak wracam z pracy połozyła się pod drzwiami od garażu i czekała ... W końcu Michał pokazał jej, ze samochód stoi i pańcia nie przyjedzie. To poszła i czekała dalej leżąc na schodach ... Straaaasznie tęskniła. Ona ciągle łazi za mną - teraz siedzi na kolanach. A waży 10 kg. :evil_lol: Quote
Doginka Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 http://img75.imageshack.us/img75/426/obraz143fh8.jpg Kochany klon Gordona:loveu::loveu::loveu: Quote
Celina12 Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Cudna Sznupka Keysi...wyszarpałabym leciutko te słodkie bródki:loveu::loveu: Quote
Helga&Ares Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Keysi zachowuje sie zupełnie jak Ares, gdy wyjeżdżam. A w domu - co się nie ruszę, już słyszę stukanie w podłogę małych łapeczek:loveu: Najchętniej to wchodziłby ze mną nawet do łazienki;) To to małe tak przywiązane do mnie jest! Quote
AnkaG Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 Celinko a ja bym wytarmosiła twoje jamniczki. :lol: Keysi teraz też leży koło fotela prz komputerze. :razz: Quote
AnkaG Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 Chciałam dać foty ale od trzech dni nie mogę nic wrzucić na imageshacku. :shake: Quote
AnkaG Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 Helga nie znam fotosiku i nie mam ani czasu ani chęci się uczyć. :razz: Quote
Helga&Ares Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='AnkaG']Helga nie znam fotosiku i nie mam ani czasu ani chęci się uczyć. :razz:[/quote] ok:roll:...... Quote
Doginka Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='AnkaG']Helga nie znam fotosiku i nie mam ani czasu ani chęci się uczyć. :razz:[/quote] Aniu na fotosiku jest łatwiej niż w tym imageshocku, czy jak mu tam - w fotosiku wszystko jest po polsku:p Quote
AnkaG Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 Keysi chce na kolanka do pańci Nuka wsadza nos jak Amka siusia Quote
Recommended Posts