Jump to content
Dogomania

Galeria sznaucerek: Esty, Keysi, Kajci i Nuki

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AnkaG']Nie wiem kiedy znajomy przyjedzie do Szczecina z Warszawy :shake:

Aparat już u niego i mój kochany szwagier pamiętał i jest dla mnie wielkie pudło mieszanki orzechów. Ja pasjami lubę orzechy. :loveu:[/quote]
To powiedz znajomemu żeby szybciej Ci te orzechy przywiózł, bo wywietrzeją:diabloti:, a przy okazji i aparacik Ci przywiezie:multi:

Posted

[COLOR=Navy][B]a my mamy go co raz więcej,:multi:

obecnie daje równo, pada ciągle taka śnieżyca, Tobiasz miał jak zwykle radochę ze świeżego śniegu :diabloti:[/B][/COLOR]

Posted

To teraz Wy macie fajnie. Bo u nas już tylko nędzne resztki sniegu zostały. A w górach chyba halny się zaczął, więc i te nędzne resztki śniegu zaraz znikną

Posted

Pojechałam dzisiaj z Bonusikiem i koleżanką do "mojego raju". Chciałam, żeby jeszcze przed operacją mial troszkę przyjemności i podrypciulkał sobie trochę bez smyczy. Ale dzisiaj mój raj nie był aż tak zachwycający jak poprzednio, kiedy dopiero co właśnie spadł śnieg. Chociaż mimo wszystko jestem tym miejscem nadal kompletnie zauroczona:loveu:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/99/191f92fc50ed9c09.jpg[/IMG][/URL]

Oczywiście musiał Bonuś pozaznaczać wszystko, co wystaje

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/99/e61b7bb69bc825c3.jpg[/IMG][/URL]

No pańciu, pańciu, gdzie mi uciekasz!!!

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images30.fotosik.pl/137/4414bd4fee99b33e.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[B]AniuG[/B] straszne sorrryyyyyyyyyyyy. Byłam pewna, że wpisuję się w watku Bonusikowym. Nie wiem, jak ja mogłam się tak pomyliś. Ale ja naprawdę mogę to skasować, mam skasowac?????

Posted

Amiga no coś ty my się cieszymy z fotek. :loveu: Inne cioteczki nie znają Bonusia a tak poznały. :multi:

Dla niewtajemniczonych - Amiga adoptowała Bonuska . Miała być DT ale wyszło tak jak i u mnie z Nuką. :eviltong:

Posted

Ja właśnie wróciłam ze spacerku i się wkurwi... Kolejny raz głupia Labka zaatakowała moje psy. Była sobie luzem i jak zobaczyła moje to sprint i atak. :angryy:

Posted

Dałam wszystkie psy Michałowi i nogą odgoniłam grubasa. Wydarłam się na psa a później nagadałam kolejny raz właścicielce.

Ona to bardziej chyba chce postraszyć niż krzywdę zrobić. Ale mnie szlak trafia. :angryy: A jak kiedyś tak na porządnie się poszarpią?

Posted

Pani była z synem. Usłyszałam: przepraszam.

Ja już straszyłam faceta policją. Ich suka parę razy latała luzem pod moim płotem atakujac moje. Facet to wogóle taki świr.

Posted

[quote name='AnkaG']Pani była z synem. Usłyszałam: przepraszam.

Ja już straszyłam faceta policją. Ich suka parę razy latała luzem pod moim płotem atakujac moje. Facet to wogóle taki świr.[/quote]

dobrze,że nie powiedzieli,żebyś na piśmie im to dała,bo ja i takie teksty słyszałam:roll:

Posted

Ja najgorszą sytuację miałam jak mieszkałam jeszcze w bloku na osiedlu i amstaff pogryzł caly pysk mojej Keysi. Ona była w kagańcu i nawet bronić się nie mogła. A facet się śmiał.

Posted

[quote name='AnkaG']Ja najgorszą sytuację miałam jak mieszkałam jeszcze w bloku na osiedlu i amstaff pogryzł caly pysk mojej Keysi. Ona była w kagańcu i nawet bronić się nie mogła. A facet się śmiał.[/quote]

głupota ludzka nie zna granic:shake:

Posted

[quote name='Doginka']Gordon już do końca życia będzie miał ślad po ONKU:angryy::placz: ( całe szczęście na wystawy ukrywamy to sierścią ile się da;))[/quote]
Taaaaaaaaaaa???
a co mu jest?

Posted

[quote name='gassira']Taaaaaaaaaaa???
a co mu jest?[/quote]
Ma bliznę na szyi:angryy:
[quote name='AnkaG']Gdzie ma ślad? Keysi to miala dziurki po kłach. Chyba z 10.[/quote]
Na szyjce po kle:angryy: