Jump to content
Dogomania

Galeria sznaucerek: Esty, Keysi, Kajci i Nuki

Recommended Posts

Posted

AMIGA napisał(a):
Jak ja Wam zazdroszczę tych łąk w pobliżu. U mnie jest w pobliżu tylko park, w którym niestety koczują bezdomni. Nespodzianek do wytarzania się jest wiec mnóstwo! Bleeeeeeeeeeeeee

No te łąki to niedaleko mnie ale Amisia to z centrum jedzie. :evil_lol:

Ale tam to psy mają taaakąa radochę z latania.

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:multi::multi::multi:Własnym oczom nie wierzę - tyyyle fotek dawno u Ciebie Aniu nie było:crazyeye:
AMIŚKA dzięki, że dbasz o nasze wzrokowe potrzeby:p i wklejasz Anine sznupeczki i Swoje piękne jamnisie:loveu:
Super wygląda taka sforka piesiów;)

Posted

Zwłaszcza że psie dziewczyny (same baby :evil_lol:) dogadują się bez problemu. :lol:

Przynajmniej spokojnie pogadac mozemy. Nooo chyba że moje diabełki się oddalą za daleko. :evil_lol:

Posted

AnkaG napisał(a):
Zwłaszcza że psie dziewczyny (same baby :evil_lol:) dogadują się bez problemu. :lol:

Przynajmniej spokojnie pogadac mozemy. Nooo chyba że moje diabełki się oddalą za daleko. :evil_lol:

To jest ważne-bo babeczki to kłutliwe potrafią być:roll:

Posted

AnkaG napisał(a):
Przeczytaj dwa posty wstecz. Nici z pracy. :-(

widzisz marudziłaś i co teraz sama sobie poszła:angryy:
ale tak na poważnie to bardzo mi przykro,ale napewno coś równie fajnego znajdziesz;)

Posted

AnkaG napisał(a):
Przeczytaj dwa posty wstecz. Nici z pracy. :-(

Aniu, nie smutaj się ;) wierzę, że wkrótce znajdziesz pracę i to jeszcze lepszą niż ta miała być ;)

Posted

AnkaG napisał(a):
Mam totalnego doła. :placz:

Celina12 napisał(a):
Najpierw zatrudnia a teraz likwiduje????

Aniu wiem jak może Ci być ciężko.....znajdziesz- musisz...znowu zaświeci słoneczko!!!!

AnkaG napisał(a):
Mam totalnego doła. :placz:

Celina12 napisał(a):
Najpierw zatrudnia a teraz likwiduje????

Aniu wiem jak może Ci być ciężko.....znajdziesz- musisz...znowu zaświeci słoneczko!!!!

Aniu, Celina ma rację - nie załamuj się, bo co to byłaby za praca, skoro właścicielka chciała zatrudnić Ciebie, a zaraz Ci obwieściła, że likwiduje firmę. Sama Sobie odpowiedz na pytanie, czy to byłaby stała praca i czy miałabyś poczucie stabilności:shake:
Ja szukam już od 9 lat:diabloti: i znaleźć nie mogę, bo mam Jarka, któremu ciągle coś się nie podoba - a to szeffff zbyt przystojny, albo złe godziny pracy(i jak wtedy mogłabym jeździć z Nim nad morze albo w góry:evil_lol:), albo za mało oferują kasy itd., itp....:diabloti:No i kto Mu zrobi obiadek?????:razz:

Posted

Trudno zrozumieć dzisiejszy świat...:shake:..paranoja goni paranoję.

Aniu wiesz,że jestem po swiezym już drugim zawale-byłam 20 grudnia w ZUS u orzecznika-dostała AŻ...:angryy:...do 31 maja rentę. Niedawno dostałam pismo ,że zostało poddane w wątpliwość orzeczenie lekarza orzecznika, czyli nie mam kasy...a dziś ZUS przysłał pismo,że 1 lutego mam pojechać do sanatorium.

Rozumiecie coś z tego??? Za co mam jechać??? Jestem zdrowa czy nie????