monita Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Ja robiłam na stronie - wpisujesz wszystkie potrzebne informacje a na e-mail przychodzi potwierdzenie ( można wydrukować ) dla odprawy :p Ale jak będziesz lecieć latem, to już nie będzie odprawy ;) Quote
Matusz Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='AnkaG']Mati info z ich strony: Przy dokonywaniu płatności Wizz Air akceptuje karty Visa, American Express, Mastercard, Diners Club oraz Switch/Solo.[/quote] a to nie można normalnie przelewu zrobić?? ja mam kartę ale nie wiem jaką:evil_lol::evil_lol: Quote
AnkaG Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 [quote name='Matusz']a to nie można normalnie przelewu zrobić?? ja mam kartę ale nie wiem jaką:evil_lol::evil_lol:[/quote] Można przelewem ale kartą prościej. Obejrzyj swoją kartę muszą być na niej napisy. A rodzice nie maja kart? I tanio jest jak kupujesz z wyprzedzeniem. Quote
Matusz Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='AnkaG']Można przelewem ale kartą prościej. Obejrzyj swoją kartę muszą być na niej napisy. A rodzice nie maja kart? I tanio jest jak kupujesz z wyprzedzeniem.[/quote] no i pisze, VISA i jakieś numerki :P wiem, że taniej jest, ale to zależy od Eweliny cioci, ewelinybuck, bo jej ciocia mieszka w Szwecji i nam sponsoruje, i ewelina musi pogadać z ciocią co i jak Quote
AnkaG Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 [quote name='Matusz']no i pisze, VISA i jakieś numerki :P wiem, że taniej jest, ale to zależy od Eweliny cioci, ewelinybuck, bo jej ciocia mieszka w Szwecji i nam sponsoruje, i ewelina musi pogadać z ciocią co i jak[/quote] Numerki to nr karty :evil_lol: VISA ok zapłacisz nią. Quote
monita Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Mati nam się zaprzyjaźnił z dogo koleżanką ;) Quote
Matusz Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='AnkaG']Numerki to nr karty :evil_lol: VISA ok zapłacisz nią.[/quote] ok :evil_lol::evil_lol: ale ja będę mial sponsoring wiec nie będę musiał :evil_lol::evil_lol: Quote
Matusz Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='monita']Mati nam się zaprzyjaźnił z dogo koleżanką ;)[/quote] stara znajomość :diabloti: czysto koleżeńska będziemy pomagać w wystawianiu psów;) Quote
AnkaG Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 [quote name='monita']Mati nam się zaprzyjaźnił z dogo koleżanką ;)[/quote] o chyba zazdrosna ...:evil_lol: Quote
AnkaG Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 Mati aparat bedę miala Canon Power Shot A 560. W sumie z kartą 2 Gb koszt 400 zł. Quote
Matusz Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='AnkaG']Mati aparat bedę miala Canon Power Shot A 560. W sumie z kartą 2 Gb koszt 400 zł.[/quote] gratulacje !! :multi::multi: Canon ! :multi: ja mam A540;) Quote
AnkaG Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 [quote name='Matusz']gratulacje !! :multi::multi: Canon ! :multi: ja mam A540;)[/quote] U nas są dużo droższe aparaty niż w stanach. Szwagier latał po całym NY bo byly promocje świąteczne. :evil_lol: No tanio prawda? Jemu tak się spodobał że sobie też kupi ten model. :evil_lol: Poczytałam w necie - bardzo dobre opinie. :lol: Quote
Matusz Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='monita']W całym aparacie najlepsza karta :p[/quote] nie znasz się:eviltong: ale co ja będę się rozpisywał :cool1: Quote
AnkaG Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 [quote name='monita']W całym aparacie najlepsza karta :p[/quote] Zwłaszcza że gratis. :evil_lol: Quote
Matusz Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='AnkaG']U nas są dużo droższe aparaty niż w stanach. Szwagier latał po całym NY bo byly promocje świąteczne. :evil_lol: No tanio prawda? Jemu tak się spodobał że sobie też kupi ten model. :evil_lol: Poczytałam w necie - bardzo dobre opinie. :lol:[/quote] w Polsce kosztuje sam prawie 500 ! hehehe, tanio, pewnie,że tanio;) a twój szwagier może załatwić inne też taniej ?? kiedyś w przyszłości?? :eviltong: no model jak najbardziej godny polecenia amatorom fotografii ;) Quote
AnkaG Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 [quote name='Matusz']w Polsce kosztuje sam prawie 500 ! hehehe, tanio, pewnie,że tanio;) a twój szwagier może załatwić inne też taniej ?? kiedyś w przyszłości?? :eviltong: no model jak najbardziej godny polecenia amatorom fotografii ;)[/quote] Pewnie tak. ;) No ja przecież kompletny amator. :evil_lol: Jedynie mi pokrowca nie kupił. Quote
Matusz Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='AnkaG']Pewnie tak. ;) No ja przecież kompletny amator. :evil_lol: Jedynie mi pokrowca nie kupił.[/quote] e dokupisz w PL :) ja pytam, bo w przyszłości chce kupić lustrzankę, a jak będzie dużo taniej to się opłaca ;););) Quote
AnkaG Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 Zobacz stronę Best Buy. Ale do tego dochodzi cło. Ale nie wiem ile. Chyba 8 % Quote
Doginka Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Nioooooooooooo, to niedługo wreszcie zobaczymy duuuuużo fot:multi::multi::diabloti: Quote
Celina12 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Noooooo-bo już stęskniona jestem za fotami.... Quote
AnkaG Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Nie wiem kiedy znajomy przyjedzie do Szczecina z Warszawy :shake: Aparat już u niego i mój kochany szwagier pamiętał i jest dla mnie wielkie pudło mieszanki orzechów. Ja pasjami lubę orzechy. :loveu: Quote
Recommended Posts