AnkaG Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 W niedziel臋 wyk膮pa艂am i porz膮dnie wyczesa艂am stado. Bola艂 mnie krzy偶 potem. :cool3::diabloti: Fryzjer um贸wiony na 17 i 18 marca. Quote
JamniczaRodzina. Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Jednym s艂owem zosta艂 otwarty salon odnowy biologicznej :evil_lol: Quote
AnkaG Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 To ja si臋 nadaje ju偶 do odnowy. :diabloti: Quote
justynavege Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 jako , 偶e widz臋 tu Szczecinianki pozwol臋 sobie wklei膰 zajrzyjcie prosz臋 http://www.dogomania.pl/forum/f28/genowefa-jan-police-szczecin-cala-polsko-pomozmy-133487/ mam nadziej臋 偶e mnie Ania nie pogoni st膮d :evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 http://img24.imageshack.us/img24/7555/img0461t.jpg ale rozwalone panny:loveu: Quote
AnkaG Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 Tia kanapy s膮 dla ps贸w - nam nied艂ugo pod艂oga zostanie .... Zobaczcie jak mnie wyskubali :p Quote
Doginka Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 艢wietnie skubni臋ta:crazyeye::loveu: Teraz niech dziepsinka 艣licznie na czarno i na ostro odrasta:p Quote
AnkaG Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 No niby sznaucery nie lniej膮 ale z moich wiosn膮 to wy艂azi futro masakrycznie, a jesieni膮 tylko troch臋.:cool3: Quote
AMI艢KA Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Cos ty zrobi艂a biednej sznupci???:angryy: Przecie偶 to r贸偶owe to j膮 boli!!!:cool3::cool3: I po co meczy膰, takie fajne kud艂aczki-misiaczki by艂y..... Quote
Doginka Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 AMI艢KA napisa艂(a):Cos ty zrobi艂a biednej sznupci???:angryy: Przecie偶 to r贸偶owe to j膮 boli!!!:cool3::cool3: I po co meczy膰, takie fajne kud艂aczki-misiaczki by艂y..... To r贸偶owe do jutra zblednie;) Quote
AMI艢KA Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Doginka napisa艂(a):To r贸偶owe do jutra zblednie;) Dowcipna!!!! I co z tego ze zblednie :diabloti: jak bedzie 艂yse :diabloti: I biedna sznupka w te straszne zimowe pogody bedzie marz艂a:-o Nie tego nie robi si臋 sznupkom!!!!:cool3: Quote
AnkaG Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 Ciociu Amisiu - nie martw si臋 tak r贸偶owo na focie wysz艂o. W naturze sk贸rka normalnego koloru. :razz: Jak zimno b臋dzie to w ubrankach b臋d膮 chodzi膰.:lol: Dzisiaj kolejne dwie sie fryzuj膮. :eviltong: No spadam z powrotem do roboty. :cool3: Quote
weszka Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Heheh 艂ysolek :eviltong: ja bym takiego domownika nie znios艂a chyba jednak :eviltong::diabloti: Quote
AnkaG Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 weszko - wszystkie takie 艂yse. :cool3: madziu to teraz wersja : Tak lubimy spa膰 ... 偶eby nie by艂o w膮tpliwo艣ci - dwie 艣pi膮 pod kocem przyklejone do moich plec贸w Quote
weszka Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Hahah jakie sobie ciotka funduje ok艂ady ze sznaucer贸w ;) Quote
AnkaG Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Doginka - grzej膮 doopke i plecki. :diabloti: weszka - one uwielbiaj膮 s艂u偶y膰 za ok艂ad :razz: Quote
AMI艢KA Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Witam :lol:wszystkich ,i ogoniastych te偶:multi: Ja SASANKA opwiem o dniu w kt贸rym witalismy wiosn臋:lol::lol: Pojechalismy do lasu ,tam gdzie zwykle i czeka艂y na nas sznupcie i nasza ulubiona ANIA:loveu::loveu: Posz艂ysmy na d艂ugi spacerek po lesie,i zasz艂ysmy na taka polanke w艣r贸d drzew, by艂o tam bardzo cieplutko ,nawet s艂onko grza艂o, i taki fajny piaseczek by艂, do kopania w sam raz, a ja tak lubie kopa膰 ;) Potem pa艅cia zawo艂a艂a -fotki beda, my juz przyzwyczajone, nawet lubimy te fotosesje/zawsze jaikes smaczki s膮/ a;e sznupcie nie chcia艂y fotek, uciek艂y, ale ja im nie dziwi臋 si臋,ciep艂o,a one w ciuchy poubierane, nie ja tez fotek w ciuchach nie lubie.. A jak wraca艂ysmy, niespodzianka:multi: sznupki zaprosi艂y nas , o my to lubimy! baardzo lubimy!!:multi::multi: Pojecha艂ysmy i najpierw zwiedzanie ogrodu, i w膮chanie;) chodzi艂ysmy za EST膭/biedniusia zobaczcie jak 偶le w ciuchach wygl膮da!!/ te dwie te偶 nam towarzyszy艂y ,te KIsa i Kejsi nie pami臋tam kt贸ra jest kt贸ra, Mamusi mojej bardzo ogr贸d sznupciowy podoba艂 si臋, a zw艂aszcza ta zielona trawka:lol: Quote
AMI艢KA Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 MISS MEGI tez z ciekawo艣ci膮 chodzila za ESTA, kt贸ra dokladnie oprowadza艂a i opowiada艂a:lol: zwiedza艂y艣my ogr贸d a偶 sznupka z tych na K stan臋艂a w progu p贸偶niej kt贸ra艣 s i zaprosila do domku na pocz臋stunek szybciutko skorzysta艂ysmy z zaproszenia w domku sznupkom zdj臋cto ciuchy i zrozumia艂am dlaczegoone musza chodzi膰 w ciuszkach one biedne 艂yse s膮!!:crazyeye: a mia艂y takie pi臋kne futerka:shake: Quote
Recommended Posts