Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O Feliksie można by pisać długo i wciąż w samych superlatywach :) Jest po prostu psem idealnym. Nada się i do bloku i do domku, i jako jedynak i jako kompan dla innego psa lub kota. Nie wiem jedynie jak z dziećmi, ale sądzę, że jeśli nie będzie natarczywe, to i z nim mógłby mieszkać.

"Stary, masz coś na zębach!" :)

Rozliczenie listopad

hotel 10 x 10zł = 100zł
wyżywienie 10 x 2zł = 20zł
transport 255km x 0,4zł = 102zł
opieka wet. 187zł
= 409zł

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

szkoda, że ludzie boją się niewidomych piesków....
mam w domu znalezionego na ulicy Dropsika (w typie pinczera) - za kilka dni czeka go operacja oczek - ma obustronne zwichnięcie soczewek i jest całkowicie niewidomy...

to dlatego z zapartym tchem czytałam od początku wątek Feliksa - z nadzieję, że i on ma szansę na odzyskanie wzroku

• 2 weeks later...
Posted

Są wstępnie dwa domy chętne na Feliksa. W czwartek jadę z nim do Będzina na wizytę przed adopcyjną. Domek jednorodzinny z drugim małym psiakiem. Państwu odszedł kilkunastoletni staruszek na serce. Pani jest na emeryturze, Pan jeszcze pracuje.

Posted

Emiś napisał(a):
Są wstępnie dwa domy chętne na Feliksa. W czwartek jadę z nim do Będzina na wizytę przed adopcyjną. Domek jednorodzinny z drugim małym psiakiem. Państwu odszedł kilkunastoletni staruszek na serce. Pani jest na emeryturze, Pan jeszcze pracuje.

Super :) to ja zaciskam kciuki z całych sił oby to był ten jeden wymarzony dom na ZAWSZE!!!!!!!!

Posted

Wizyta była dopiero dziś wieczorem, niedawni wróciłam. Wypadła pomyślnie, po weekendzie Felix pójdzie pozbyć się jajek i po zdjęciu szwów pojedzie do swojego nowego domu :)

Posted

Emiś napisał(a):
Wizyta była dopiero dziś wieczorem, niedawni wróciłam. Wypadła pomyślnie, po weekendzie Felix pójdzie pozbyć się jajek i po zdjęciu szwów pojedzie do swojego nowego domu :)

Brawo, cudownie, ale wieści :D :D :D