Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oto ona :(
Gasnie w oczach, juz nie wyglada tak ladnie jak na zdjeciach. Jest bardzo smutna i wystraszona. To lagodny pies, nie atakuje innych, czasem przy karmieniu sie zetnie z innymi, ale to normalne, ma pogryziony pyszczek. Jest naprawde kochana

Pomóżcie znaleźć dobry, odpowiedzialny dom - w świetle tego co czytałam ostatnio na dogo i forum bullowatych jestem przerażona, że może tarfić do psich walk.............

telefon Karci - naszej wolontariuszki w schronisku 0604698148
PROSIMY O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!

Dane ze strony schroniska
http://www.jelenia.schronisko.net/adopcja4370-1.html

imię: NR 157płeć: sukawiek: 5 latrasa: amstaf sterylizacja: nieszczepienia: tak odrobaczenie: nie charakter i opis: Duża, biała w rude łaty, sierść gładka, krótka. NIekopiowany ogon oraz uszy. Łagodna, nie jest agresywna w stosunku do ludzi oraz innych psów. Towarzyska i wesoła. Ładnie chodzi na smyczy, posłuszna. W schronisku od 01.03.2007

KLATKA nr 9

• Replies 131
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja bylam pewna, ze ona szybko pojdzie. Ale teraz widze, ze w ogole nie wychodzi na dwor, tylko siedzi w srodku i obczaja co sie dzieje delikatnie, z boczku. Naprawde wyglada zle ten pies. bidulka taka ...

Posted

doddy napisał(a):
Wstawiłam sunię na fora grup Bull. W poniedziałek zamieszczę o niej informacje także na stronie adopcyjnej.

:loveu::loveu::loveu: dziekujemy

Posted

no ona ma te uszy rewelacyjne, nie sa kopiowane i kazde sobie robi co chce, sa powykrecane, jakby tajfun jej po glowie przeszedl:) przeslodko to wyglada .. nadaje jej "ciapowatosci"