Seaside Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Oto ona :( Gasnie w oczach, juz nie wyglada tak ladnie jak na zdjeciach. Jest bardzo smutna i wystraszona. To lagodny pies, nie atakuje innych, czasem przy karmieniu sie zetnie z innymi, ale to normalne, ma pogryziony pyszczek. Jest naprawde kochana Pomóżcie znaleźć dobry, odpowiedzialny dom - w świetle tego co czytałam ostatnio na dogo i forum bullowatych jestem przerażona, że może tarfić do psich walk............. telefon Karci - naszej wolontariuszki w schronisku 0604698148 PROSIMY O POMOC!!!!!!!!!!!!!!! Dane ze strony schroniska http://www.jelenia.schronisko.net/adopcja4370-1.html imię: NR 157płeć: sukawiek: 5 latrasa: amstaf sterylizacja: nieszczepienia: tak odrobaczenie: nie charakter i opis: Duża, biała w rude łaty, sierść gładka, krótka. NIekopiowany ogon oraz uszy. Łagodna, nie jest agresywna w stosunku do ludzi oraz innych psów. Towarzyska i wesoła. Ładnie chodzi na smyczy, posłuszna. W schronisku od 01.03.2007 KLATKA nr 9 Quote
dariaopole Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Ojej ! Podnoszę mordeczkę , niech ją ktoś zobaczy !!! Quote
nata od jadzi Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Kolejna amstaffka do adopcji,niunia jest śliczna! Quote
Seaside Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 eee nie ma za co przecież, zgapiłam się kurcze po ostatnim zaganianym weekendzie i w sumie mogłą być już ogłoszona od poniedziałku :( :oops: Quote
karcia Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 ja bylam pewna, ze ona szybko pojdzie. Ale teraz widze, ze w ogole nie wychodzi na dwor, tylko siedzi w srodku i obczaja co sie dzieje delikatnie, z boczku. Naprawde wyglada zle ten pies. bidulka taka ... Quote
doddy Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Wstawiłam sunię na fora grup Bull. W poniedziałek zamieszczę o niej informacje także na stronie adopcyjnej. Quote
karcia Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 doddy napisał(a):Wstawiłam sunię na fora grup Bull. W poniedziałek zamieszczę o niej informacje także na stronie adopcyjnej. :loveu::loveu::loveu: dziekujemy Quote
dariaopole Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Taka ślicznotka, kto ją pokocha i weźmie do domku ? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Ma takie śmieszne uszka-niby niekopiowane a stoją?:) Czy tylko na tym zdjęciu tak wygląda... Quote
karcia Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 no ona ma te uszy rewelacyjne, nie sa kopiowane i kazde sobie robi co chce, sa powykrecane, jakby tajfun jej po glowie przeszedl:) przeslodko to wyglada .. nadaje jej "ciapowatosci" Quote
doddy Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Czy do kogoś konkretnie podawać tel w sprawie suni, czy ogólnie do schroniska? Quote
doddy Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Przepraszam za ślepotę :oops: Jakoś nie czytuje pogrubionego tekstu, czyli odwrotnie niż zamierzone :oops: Quote
dariaopole Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 ślicznotka o cudnych uszach szuka domku !!! Quote
Recommended Posts