Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magda z. napisał(a):
Ja przemyślałam sprawę. Mogłabym pojechać-do tej pory za dobrego pilota mnie uważano. Ale: nie ma prawa jazdy, nie mogę się dołożyć do tej podróży(spłukana do zera), mylę prawą stronę z lewą jak mówię(ale opanowałam wskazywanie własciwą ręką). Mam za to mapę w-wy. Zawsze pociągiem jeździłam w tamte strony, ale nigdy nie pogubiłam drogi jak gdzieś jeździłam z mapą. Nie wiem czy Wam to odpowiada. Jakby coś to mój numer 663 707 622.

dzieki olbrzymie,przekazalam juz te wiadomosc kierowcy :)

• Replies 131
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W tym lub przyszłym tyg pojedziemy po dziewczynę i przywieziemy do Wawy o ile wszystko się uda:evil_lol:
A tak wogóle to Mokrego jajca i wesołego lanego.

Posted

doddy napisał(a):
Ja o psach mówię :evil_lol:
Że przewieziemy cos w stronę Jeleniej z Wawy albo z Jeleniej do Wawy.

zle zrozumialam :oops: , myslalam o poszukiwaniu osoby towarzyszacej do transportu suni i propozycji magdy z. w tej kwestii

pisalas na watku transportowym, ze mialabys miejsce w samochodzie?

Posted

Dziewczyny, Zuzia była dziś u pieskó.
U dziewczynki wszystko ok, ale... No właśnie.....
W hotelu jest zapsienie i nie bardzo można było ją gdzie umiejscowić, trafiła więc do przybudówki :( Jak wyszła na sesję fotograficną, spacerek i siusiu to nie chciała wracać, strasznie smutna bła, kładła się do góry nogami :(
Poza tym psiaki tam jednakowo jeść dostają a ona ma jakie problemy z Q teraz.
Wiem, bezpieczna przed pogryzienmim jest, ale jej wyjazd z hoteliku trzeba przyspieszyć jak się tylko da :( To nie jest miejsce na dłużej dla psiaczków.... Włączamy burzę mózgów ;)

Rozpisałam się, ale jakoś mi się tak żal zrobiło :oops:
Zdjęcia jutro :multi:

Posted

Na 100% jedziemy po niunie w poniedziałek. Ja wezmę pół dnia wolnego w pracy, czyli gdzieś 15-16 wyjeżdżamy do Was. Będziemy w nocy ale tylko tak mamy możliwość dotransportować sunie.
Nowy domek tj. Paulina już wszystko kupiła dla suni.

Posted

[quote name='Jola_K']dobre wiesci! :)
jeszcze tylko pare dni.......

Alez sie ciesze !
Strasznie sie bnoje takich psow, ale ona jest przekochana :loveu: :loveu: :loveu: ! ! ! Skakala na mnie i mnie lizala po rekach , a jak wyszla na dworek to nie chciala wrocic ! Kladla sie na plecki i lezala kolkami do gory.... cycuchy ma takie urocze :loveu: !
Same zreszta zobaczcie :

Buziaczek ladnie sie wygoil. Teraz tylko trzeba poczekac, az zarosnie sierscia i nie bedzie sladu nawet po przejsciach ze schroniska....

Myslalam, ze w Lwowku sie nie zgodza na przyjecie psiaka agresywnej rasy, ale ..... na szczescie podeszli do tego, jak nalezy i .... pomogli temu biedactwu.

Posted

doddy napisał(a):
Nie nic nie mam. Więc poproszę.
I czy ktoś z nami pojedzie do hotelu czy mamy same?

Przeslalam na PW - dokladny opis , jak dojechac i telefon.

Posted

zuziaM napisał(a):
Buziaczek ladnie sie wygoil. Teraz tylko trzeba poczekac, az zarosnie sierscia i nie bedzie sladu nawet po przejsciach ze schroniska....

dokladnie :)
rany ladnie sie zagoily, a wkrotce zarosna i nie beda widoczne lub tylko troszke

powodzenia malutka :)

Posted

Jola_K napisał(a):

powodzenia malutka :)

Rozmawialam z pania Ania.

Powiedzialam o poznej godzinie przyjazdu dziewczyn i uslyszalam, ze p. Ania polozy telefon kolo poduszki i oczywiscie zejdzie o kazdej porze wydac malutka.
Powiedziala, ze jesli sie dziewczyny fatyguja ... az z Warszawy, to ona chyba nie odmowi zejscia z tych kilku schodkow na dol :lol: ....

Trzymam kciuki za nowe wspaniale zycie tej uroczej dziewczynki....:lol: