Sabina02 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='BIANKA1']Nie znam Delfinki ?:crazyeye: O! Bo to pisalam do Yony... Ale oto Delfinka i jej watek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=10097 I patrz jakie ma piekne Allegro: http://www.allegro.pl/item183982389_nigdy_i_nikt_nawet_nie_zapytal_o_delfinke_.html Quote
Yona Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Oj, biedna ta Delfinka....Nikt jej nie chciał i nie chce...:-( Wszystkie psy, które wystawiam mają obserwatorów i to czasem naprawdę sporo....tylko ona nigdy... Nikt nie obseruje, nikt nie dzwoni, nie pyta...:-( Quote
BIANKA1 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Yona napisał(a):Oj, biedna ta Delfinka....Nikt jej nie chciał i nie chce...:-( Wszystkie psy, które wystawiam mają obserwatorów i to czasem naprawdę sporo....tylko ona nigdy... Nikt nie obseruje, nikt nie dzwoni, nie pyta...:-( Biedna Delfinka :placz: Moje dzieciaczki warczą , poszczekują i ganiają kota :evil_lol: Dalej doją butlę ale zaczynają same jeść Cioteczko Sabino:lol: jakieś maleńkie ALLEGRO może :oops: Tylko z namiarami na mnie , bo potem nie wiem co się dzieje PROSIMY :loveu: Quote
BIANKA1 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Nawet nikt nie zagląda :placz::placz::placz: Komu śliczne diabelki tasmańskie :razz: Quote
Sabina02 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Yona napisał(a):Oj, biedna ta Delfinka....Nikt jej nie chciał i nie chce...:-( Wszystkie psy, które wystawiam mają obserwatorów i to czasem naprawdę sporo....tylko ona nigdy... Nikt nie obseruje, nikt nie dzwoni, nie pyta...:-( Yona, Ja chce Delfinke! ... ale moge ja dopiero zabrac w lipcu 2008, bo wtedy bede w Polsce... Jak ja nikt nie zaadoptuje wczesniej, to ja to zrobie za 15 miesiecy... Wiem ze to dlugo i marna pociecha... ale bedzie wiadomo ze w schronisku nie zostanie na zawsze... Widzialam juz na dogo wiele psich nieszczesc... ale to jest moja pierwsza (i jedyna) deklaracja... i dotrzymam slowa... Quote
Sabina02 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 BIANKA1 napisał(a):Cioteczko Sabino:lol: jakieś maleńkie ALLEGRO może :oops: Tylko z namiarami na mnie , bo potem nie wiem co się dzieje PROSIMY :loveu: Oczywiscie ze zrobie Allegro... moze jutro, bo jeszcze musze wystawic jednego Amstafka... Quote
BIANKA1 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Sabina02 napisał(a):Yona, Ja ja chce... ale moge ja dopiero zabrac w lipcu 2008, bo wtedy bede w Polsce... Jak ja nikt nie zaadoptuje wczesniej, to ja to zrobie za 15 miesiecy... Wiem ze to dlugo i marna pociecha... ale bedzie wiadomo ze w schronisku nie zostanie na zawsze... NO MASZ :cool1: To ja tutaj zachwalam dwa lejki niezwykłej urody , a cioteczki Yona i Sabina ubijają wlasny interes :mad: Quote
Sabina02 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 BIANKA1 napisał(a):NO MASZ :cool1: To ja tutaj zachwalam dwa lejki niezwykłej urody , a cioteczki Yona i Sabina ubijają wlasny interes :mad: Ah BIANKA! O maluchy to sie nie martwie! Jak je tylko wystawie na Allegro, to pojda jak cieple buleczki... sa slicznymi szczeniakami ze smutna historia... takie psiaki szybko ida...:lol: PS. Ale przepraszam za tego offa.... Juz wracamy do maluchow...;) Quote
BIANKA1 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Nie ma sprawy :loveu: Ja tak tylko w desperacji . Bo caly czas kombinuję jak nie utonać :evil_lol: One chyba mają nadprodukcię płynów ustrojowych :shake: Quote
Sabina02 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 BIANKA1 napisał(a):Nie ma sprawy :loveu: Ja tak tylko w desperacji . Bo caly czas kombinuję jak nie utonać :evil_lol: One chyba mają nadprodukcię płynów ustrojowych :shake: BIANKA... A jak Kropeczka i maluchy pojada do domkow z Allegro, to jest jakas szansa na DT u Ciebie dla Iskierki i/lub Delfinki? Albo Foksi...(Tak tylko niesmialo pytam :oops:)... Quote
BIANKA1 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Przed wakacjami nie mogę planować tymczasów bo na 2 miesiące zmieniam miejsce pobytu . Zobaczymy jak dlugo terażniejsze tymczasy potrwają . Do lipca muszę się uwinąć :shake: Quote
Yona Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Oj, to mało czasu Ciociu Bianko, mało... Masz do wyadoptowania Kropkę i jednego szczylka, czy tak?...:roll: Quote
BIANKA1 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Yona napisał(a):Oj, to mało czasu Ciociu Bianko, mało... Masz do wyadoptowania Kropkę i jednego szczylka, czy tak?...:roll: Dwa szczylki :mad: a właściwie szczyle :eviltong: Co 10 lat mam powódz :shake: Quote
Yona Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Ciociu, czy Ciocia coś do kolacji piła?...:sabber: :chlup: Szczylki co 10 lat powódź Cioci robią?:razz: Toż one dopiero od dwóch tygodni u Cioci...:razz: Quote
BIANKA1 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Yona napisał(a):Ciociu, czy Ciocia coś do kolacji piła?...:sabber: :chlup: Szczylki co 10 lat powódź Cioci robią?:razz: Toż one dopiero od dwóch tygodni u Cioci...:razz: 10 lat temu powódz zrobila mi Odra . Teraz glutki zalewają mnie namiętnie:roll: .Czy są pampersy dla szczeniąt?:cool1: Quote
Yona Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Nie ma, ale może wnuczek "zarzuci" temat na pracach ręcznych :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Yona napisał(a):Nie ma, ale może wnuczek "zarzuci" temat na pracach ręcznych :evil_lol: A o co chodzi ? Czego nie ma ? Quote
BIANKA1 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 A pampersów? Idę spać . Moje dzieciaczki wstają po 4 rano , idą spać po 23 i w nocy robią raban .Ja już nie wiem jak się nazywam :angryy: . Quote
Poker Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 odwiedziłam wczoraj "szczylki".Są słodkie,śliczne i zdrowe jak rydze.Są bardzo proporcjonalne.Cola jest żywioł i trzeba było widzieć co wyrabiała z ogonem kocicy,jak skakała,wczepiała się w nią ząbkami,a te ma ostre jak nie wiem co :evil_lol:.Fanta jest spokojniejsza, ale też nie da sobie w kaszę nadmuchać.Bianka ma rzeczywiście co chwilę potop.MOP cały czas w pełnej gotowośći.Kropka jest słodka,daje sobie na tyle radę,że stałe psy Bianki ustępują jej. Bianka to całą gębą "mamusia dla zwierzaków." Quote
BIANKA1 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Ten MOP to pielucha z tetry . :evil_lol: Mop nie chcial wchlaniać takiej ilości siuśków :eviltong: Quote
Yona Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Ojej, jakie one śliczne :loveu: Dziwne, że Ciocia jeszcze nie zacałowała ich na śmierć...:evil_lol: Quote
Yona Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Ciociu, ja mam już dwa psy...:cool1: Niech Ciocia nie zachęca...:mad: Quote
Recommended Posts