Figunia Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Zdrowiej szkrabie i baw sie jak na szczeniorka przystalo...:lol: Quote
pikola Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Brawo Ruperciku:lol:Dales rade:loveu:I nawet blysk w oczkach sie pojawil:loveu: Quote
Nutusia Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Następny pies "myśliwski", ho, ho! ;) Quote
Penny Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Jaką fajną kaczuchę dostał Rupercik :) Fajnie, że jest taki rozpieszczany ;) Quote
włoszczakowa Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Niestety poniżej wrzucam najnowsze info z DT :((( Niestety dziś nie mam pozytywnych wieści:( [h=5]Rupercik nabawił się krwotocznego zapalenia pęcherza, byliśmy dziś u weterynarza, dostał serię zastrzyków - przeciwbólowych, przeciwzapalnych, rozkurczowych i antybiotyk. W poniedziałek będę wyniki badań i będzie wiadomo jak go dalej poprowadzić. Niestety znów musi chodzić w kołnierzu... Póki co dużo śpi, ale całe szczęście zjadł trochę i pije, bo rano zupełnie nic nie chciał...[/h] Quote
Akrum Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 Najpierw ucieszyły mnie zdjęcia pięknego naszego Walecznego Rupercika, a teraz takie wieści... bidulek malutki :(:(:( Jak się cieszę, że jest w tak super odpowiedzialnym i troskliwym DT. Quote
Nadziejka Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 :modla::iloveyou:zdrowiej kochany malutenku zdrowiej :modla: Quote
ewu Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 ewa gonzales napisał(a)::modla::iloveyou:zdrowiej kochany malutenku zdrowiej :modla: Zdrowiej okruszku, nie wolno już więcej chorować. Quote
PeLala Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Ruperciku, nie strasz więcej ciotek... wyzdrowiejesz kochany maluszku Quote
Gusiaczek Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Ruperciku Waleczny, dasz radę, prawda? Ciocia G., jest bardzo zasmucona że dopadła Cię niemoc :( Quote
Nutusia Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Tyle złego na jednego maleńkiego Ruputka :( Trzymaj się, Chłopaniu! Quote
Gusiaczek Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Zaglądam, bo nie mogę przestać myśleć o Tobie Kruszynko Waleczna. Quote
Figunia Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 z zacisnietymi kciukami czekam na dobre wiesci... Quote
Akrum Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 Wieści z DT: Niestety stan Rupercika się specjalnie nie poprawił, chociaż mocz oddaje bardzie płynnie, ale stracił apetyt i nie można podać mu leków. A najgorsze, że nie chce pić. Jutro pewnie będzie musiał dostać kolejną solidną dawkę zastrzyków. Mam tylko nadzieję, że obejdzie się bez pozostawienia do w klinice, bo ma już dość traumy!! Quote
Gusiaczek Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Zasmuciłam się bardzo:( Ruperciku, walcz Kochany! Nie mam słów na tego, który zgotował Ci taki los. Niech go!!!!!!:angryy: Quote
Gabs_on Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Hmmm... Weszłam dziś na wątek o suni, którą wzięłam z Psiego Anioła i zobaczyłam w jednym z podpisów wątek Ruperta. Czy możecie mi podać nr konta, na który można wpłacać pieniądze i napisać jakie przedmioty mogą być fantami???? Może uda się choć trochę pomóc. Quote
Akrum Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 [quote name='Gabs_on']Hmmm... Weszłam dziś na wątek o suni, którą wzięłam z Psiego Anioła i zobaczyłam w jednym z podpisów wątek Ruperta. Czy możecie mi podać nr konta, na który można wpłacać pieniądze i napisać jakie przedmioty mogą być fantami???? Może uda się choć trochę pomóc. Witaj serdecznie na wątku Rupercika :) Pieniążki dla Rupercika można wpłacać na konto: Stowarzyszenie Pomocy Zwierzętom "ŁAPA" os. Batorego 24/10 64-300 Nowy Tomyśl Bank Millennium SA 35 1160 2202 0000 0002 1858 8898 W tytule przelewu należy wpisać "Darowizna na cele statutowe-Ru[SIZE=4]pert+nick" jeśli chodzi o to, co może być fantami - odpowiem WSZYSTKO :) (książki, biżuteria,ciuchy,torebki, zabawki,płyty,ręcznie robione robótki itd...) gdzie je wysłać? na adres stowarzyszenia :) P.S. uściski i całusi dla pięknej Dusi :) Quote
kamos Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Maleńki walcz dzielnie:loveu:, jutro przeleję grosik na leczenie;) Quote
Nadziejka Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 :iloveyou::iloveyou:zdrowiej kochaniutku Quote
włoszczakowa Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Info z DT: [h=5]Wczoraj pod wieczór udało się podać Rupertowi coś do jedzenia i leki. Jego stan się odrobinę oprawił, nockę miał znacznie lepszą. Dzisiaj też nie jest najgorzej. Troszkę pojadł, ale najważniejsze, że pije!! Po 15 będą wyniki moczu i wtedy będzie wiadomo więcej. Trzymajcie kciuki, bo niestety krwotoczne zapalenie pęcherza, to bardzo groźna przypadłość. Wyczytałam nawet, że jest dość wysoki procent śmiertelności u zwierząt, które nie zostały odpowiednio szybko i efektywnie poddane leczeniu, bo infekcja atakuje inne narządy. Na szczęście Rupert trafił do weterynarza już w pierwszy dzień kiedy pojawiły się objawy. Jego organizm jest słaby, ale on sam ma w sobie tyle siły, że na pewno uda się wszystko zwalczyć. Liczymy na waszą pozytywną energię dla naszego małego Bohatera. [/h] Quote
Recommended Posts