Tascha Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='musia']Oczywiście, że wyjdziesz w okolicach 3 - maja. A dokładnie - wychodzisz na płytę głównego dworca, kierujesz się w prawą stronę dworca (tam gdzie kiedyś była restauracja). Właśnie z prawej strony k/ informacji jest wyjście. Wychodzisz na plac . Idziesz prosto do 3 maja. a dalej to już normalnie. 1/ Albo prosto przez Stawową, przecinając Mickiewicza, i kierując się między budynkami na Spodek, 2/ Albo skręcasz w prawo 3 maja (ok.150 m) do tzw. "Rynku". Jesteś na nim, patrzysz w lewo , a tam na horyzoncie Spodek.[/QUOTE] Dzieki :) teraz to juz i blondynka sie nie zgubi ;) Quote
bognik Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='musia']Oczywiście, że wyjdziesz w okolicach 3 - maja. [/QUOTE] O, to dobrze. Tascha będzie miała bliżej ;) Quote
czarodziej007 Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Witajcie. Jak by ktoś potrzebował to mam do oddania za darmo rezerwacje w Hotelu Katowice z soboty na niedzielę. Niestety nie bedzie mnie na wystawie a rezerwacja jest. Quote
magda_p_dg Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 a o której godzinie wystawiają się grzywacze chińskie? chciałam się wybrać, ale nie wiem o jakiej porze najlepiej się tam pojawić....tymbardziej że musimy jeszcze zaliczyć kościół ( przygotowania do komunii syna .... ) Quote
cornadore Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 [quote name='magda_p_dg']a o której godzinie wystawiają się grzywacze chińskie? [/QUOTE] W planie sędziowania jest informacja, że o 11.00 - RING 8 Antresola [URL]http://www.zkwp.katowice.pl/ps_nd.pdf[/URL] Quote
lasoa Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 [quote name='magda_p_dg']a o której godzinie wystawiają się grzywacze chińskie? chciałam się wybrać, ale nie wiem o jakiej porze najlepiej się tam pojawić....tymbardziej że musimy jeszcze zaliczyć kościół ( przygotowania do komunii syna .... )[/QUOTE] My też będziemy oglądać:) Quote
maharaja Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Wie ktoś ile kosztują tam bilety wstępu i parking? Quote
vpassione Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 [quote name='maharaja']Wie ktoś ile kosztują tam bilety wstępu i parking?[/QUOTE] Wg potwierdzenia: normalny 15zł, ulgowy 8zł, parking 25zł. Quote
maharaja Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='vpassione']Wg potwierdzenia: normalny 15zł, ulgowy 8zł, parking 25zł.[/QUOTE] Dziękuję ;) A ulgowy jest do 18 lat, tak? Ja mam 16, nie wiem czy się załapię, choć w Rzeszowie policzyli mi ulgowy to nie wiem jak tam. Quote
lasoa Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='maharaja']Dziękuję ;) A ulgowy jest do 18 lat, tak? Ja mam 16, nie wiem czy się załapię, choć w Rzeszowie policzyli mi ulgowy to nie wiem jak tam.[/QUOTE] Chyba na legitymację jest czyli do puki masz ważna(wiek szkolny), nie wiem jak jest ze studentami :razz: Quote
Marchewkowy Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Zapraszam do skorzystanie ze specjalnej oferty promocyjnej przygotowanej specjalnie na katowicką wystawę! Sesja zdjęciowa psa lub fotorelacja z oceny w ringu jedyne 20 zł! [IMG]http://img9.imageshack.us/img9/6470/mmmbz.jpg[/IMG] Więcej informacji tutaj: [url]https://www.facebook.com/AnimalsPhotography[/url] Quote
angineuuka Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='maharaja']Dziękuję ;) A ulgowy jest do 18 lat, tak? Ja mam 16, nie wiem czy się załapię, choć w Rzeszowie policzyli mi ulgowy to nie wiem jak tam.[/QUOTE] załapiesz, weź legitymację. Mogą sprawdzić ale nie muszą :D Quote
maharaja Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='Angi']załapiesz, weź legitymację. Mogą sprawdzić ale nie muszą :D[/QUOTE] a ja legitymację akurat zgubiłam :P ale mam dowód tymczasowy więc na datę urodzenia mnie może wpuszczą ;) Quote
angineuuka Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 a to to nie wiem, pewnie będzie zależało od osoby :) Quote
magda_p_dg Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 [quote name='cornadore']W planie sędziowania jest informacja, że o 11.00 - RING 8 Antresola [URL]http://www.zkwp.katowice.pl/ps_nd.pdf[/URL][/QUOTE] dzięki, będziemy :) Quote
magda_p_dg Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 [quote name='lasoa']My też będziemy oglądać:)[/QUOTE] może się w takim razie zobaczymy :) Quote
lasoa Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 [quote name='magda_p_dg']może się w takim razie zobaczymy :)[/QUOTE] moje pupile zostają w domku, Katowice są mega drogie :shake: Quote
marcelinka371 Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Poszukuje transportu dla jednej osoby (młodego prezentera) bez psa z okolic Legnicy/ Bolesławca. Dokładam się oczywiście do paliwa :) Quote
magda_p_dg Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 [quote name='lasoa']moje pupile zostają w domku, Katowice są mega drogie :shake:[/QUOTE] my też będziemy bez łysego..... Quote
Drixon Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 może kogoś zainteresuje : [h=2][/h] [INDENT] [B]Magnusson Original Karma ekologiczna [/B]15 kg - zostało jakieś 12kg - sprzedam za [B]100zł plus koszty przesyłki [/B](możliwy odbiór osobisty w Mysłowicach, jeśli ktoś będzie w okolicy przy okazji wystawy - to jakieś 15km ode mnie) [/INDENT] Quote
Chein Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Szukam transportu dla jednej osoby, bez psa, dokładam się do kosztów paliwa. Z Rzeszowa w piątek oraz powrotnego do Rzeszowa w niedzielę. Bardzo pilne, proszę o kontakt!! Quote
blaira Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 SZUKAM KOGOŚ kto mógłby zabrać przesyłkę z Krakowa do Katowic na niedziele na wystawę. Quote
Mośka Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Szukam desperacko transportu w niedzielę 17.03 z wystawy w Katowicach do Warszawy dla małego 8-tyg. szczeniaczka. Maluch jest po pierwszym szczepieniu, będzie w kontenerku. Znalazł dom w Warszawie, bo na wsi nie ma przyszłości :-( nikt go nie chce. Pomóżcie! Do Katowic dotarłby z panią wet, która się nim zajęła. Pani dojedzie na wystawę w niedzielę rano. Chodzi o tego pierwszego od prawej. Kontakt do mnie: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [IMG]http://img805.imageshack.us/img805/6559/37604208.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts