Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='musia']Oczywiście, że wyjdziesz w okolicach 3 - maja.

A dokładnie - wychodzisz na płytę głównego dworca, kierujesz się w prawą stronę dworca (tam gdzie kiedyś była restauracja). Właśnie z prawej strony k/ informacji jest wyjście. Wychodzisz na plac . Idziesz prosto do 3 maja. a dalej to już normalnie.

1/ Albo prosto przez Stawową, przecinając Mickiewicza, i kierując się między budynkami na Spodek,
2/ Albo skręcasz w prawo 3 maja (ok.150 m) do tzw. "Rynku". Jesteś na nim, patrzysz w lewo , a tam na horyzoncie Spodek.[/QUOTE]

Dzieki :) teraz to juz i blondynka sie nie zgubi ;)

• Replies 146
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a o której godzinie wystawiają się grzywacze chińskie? chciałam się wybrać, ale nie wiem o jakiej porze najlepiej się tam pojawić....tymbardziej że musimy jeszcze zaliczyć kościół ( przygotowania do komunii syna .... )

Posted

[quote name='magda_p_dg']a o której godzinie wystawiają się grzywacze chińskie? [/QUOTE]
W planie sędziowania jest informacja, że o 11.00 - RING 8 Antresola
[URL]http://www.zkwp.katowice.pl/ps_nd.pdf[/URL]

Posted

[quote name='magda_p_dg']a o której godzinie wystawiają się grzywacze chińskie? chciałam się wybrać, ale nie wiem o jakiej porze najlepiej się tam pojawić....tymbardziej że musimy jeszcze zaliczyć kościół ( przygotowania do komunii syna .... )[/QUOTE]

My też będziemy oglądać:)

Posted

[quote name='vpassione']Wg potwierdzenia: normalny 15zł, ulgowy 8zł, parking 25zł.[/QUOTE]

Dziękuję ;) A ulgowy jest do 18 lat, tak? Ja mam 16, nie wiem czy się załapię, choć w Rzeszowie policzyli mi ulgowy to nie wiem jak tam.

Posted

[quote name='maharaja']Dziękuję ;) A ulgowy jest do 18 lat, tak? Ja mam 16, nie wiem czy się załapię, choć w Rzeszowie policzyli mi ulgowy to nie wiem jak tam.[/QUOTE]
Chyba na legitymację jest czyli do puki masz ważna(wiek szkolny), nie wiem jak jest ze studentami :razz:

Posted

Zapraszam do skorzystanie ze specjalnej oferty promocyjnej przygotowanej specjalnie na katowicką wystawę!
Sesja zdjęciowa psa lub fotorelacja z oceny w ringu jedyne 20 zł!
[IMG]http://img9.imageshack.us/img9/6470/mmmbz.jpg[/IMG]
Więcej informacji tutaj:
[url]https://www.facebook.com/AnimalsPhotography[/url]

Posted

[quote name='maharaja']Dziękuję ;) A ulgowy jest do 18 lat, tak? Ja mam 16, nie wiem czy się załapię, choć w Rzeszowie policzyli mi ulgowy to nie wiem jak tam.[/QUOTE]

załapiesz, weź legitymację. Mogą sprawdzić ale nie muszą :D

Posted

[quote name='Angi']załapiesz, weź legitymację. Mogą sprawdzić ale nie muszą :D[/QUOTE]

a ja legitymację akurat zgubiłam :P ale mam dowód tymczasowy więc na datę urodzenia mnie może wpuszczą ;)

Posted

może kogoś zainteresuje :
[h=2][/h] [INDENT] [B]Magnusson Original Karma ekologiczna [/B]15 kg - zostało jakieś 12kg - sprzedam za [B]100zł plus koszty przesyłki [/B](możliwy odbiór osobisty w Mysłowicach, jeśli ktoś będzie w okolicy przy okazji wystawy - to jakieś 15km ode mnie)
[/INDENT]

Posted

Szukam transportu dla jednej osoby, bez psa, dokładam się do kosztów paliwa. Z Rzeszowa w piątek oraz powrotnego do Rzeszowa w niedzielę. Bardzo pilne, proszę o kontakt!!

Posted

Szukam desperacko transportu w niedzielę 17.03 z wystawy w Katowicach do Warszawy dla małego 8-tyg. szczeniaczka. Maluch jest po pierwszym szczepieniu, będzie w kontenerku.
Znalazł dom w Warszawie, bo na wsi nie ma przyszłości :-( nikt go nie chce.
Pomóżcie!
Do Katowic dotarłby z panią wet, która się nim zajęła. Pani dojedzie na wystawę w niedzielę rano.

Chodzi o tego pierwszego od prawej. Kontakt do mnie: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]

[IMG]http://img805.imageshack.us/img805/6559/37604208.jpg[/IMG]