Jump to content
Dogomania

Blagam zabierzcie tego psa, niech nie trafi do schronu albo na lancuch....

Recommended Posts

Posted

Wczoraj w jakis wiadomosciach pokazywali tego psa:

http://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&ved=0CCgQFjAB&url=http%3A%2F%2Fwww.kurierlubelski.pl%2Fartykul%2F687195%2Cwolica-uchanska-pies-euro-od-5-miesiecy-czeka-przy-drodze%2Cid%2Ct.html&ei=32yPUP_MLcf3sgadtICwAw&usg=AFQjCNEOZYqckK2I5fdceMqowoctAMDTdA&sig2=sJOKB6yDRFOv_xWB6ocsxQ

Czy ktos logiczny robi cos w tym kierunku? blagam pomozcie mu. Ja jestem strasznie daleko, ale moge dolozyc pare zlotych, jesli bedzie trzeba. Pies jste piekny, napewno znajdzie dom.

Posted

Widziałam ten reportaż, masakra. Ze też nikogo z mieszkańców nie ruszyło serce i nie wzięło biedaka na swoje podwórko chociaż. Mam nadzieję ze po tym reportażu znajdzie się chętny na przygarnięcie EURO.

Posted

Dobrze, że psiak ma swój wątek. Wczoraj pytałam o niego na wątku zamojskim.
Jest osoba, która chce się zająć Euro - umieścić w DT, ewentualnie leczyć i znaleźć dom.
Potrzebne są osoby z tamtych okolic, które zabezpieczą psiaka do czasu załatwienia
transportu. Miejsce na Euro czeka...

Posted

W reportarzu jest podane nazwisko kobiety obok posesji której jesr pies, Może napisac do Kuriera, może zechcą pomóc skontaktowac sie z ta panią?

Posted

Nie dawno zorganizowałysmy podobą akcję .Sunia lezała pod Józefowem 4 miesiące w jednym miejscu ,zdązylizmy w ostatniej chwili .Była w dniu porodu schwytana i wysterylizowana .
Niestety usypiano ją Bronią Palmera .Nie dała się nikomu złapac .
Po wybudzeniu okazała się cudownym stworzeniem .Przekochaną łagodną sunia łaknącą dotyku człaowieka .Nie wiemy jak zachowa się ten psiak ,:roll:

Posted

funia napisał(a):
Nie dawno zorganizowałysmy podobą akcję .Sunia lezała pod Józefowem 4 miesiące w jednym miejscu ,zdązylizmy w ostatniej chwili .Była w dniu porodu schwytana i wysterylizowana .
Niestety usypiano ją Bronią Palmera .Nie dała się nikomu złapac .
Po wybudzeniu okazała się cudownym stworzeniem .Przekochaną łagodną sunia łaknącą dotyku człaowieka .Nie wiemy jak zachowa się ten psiak ,:roll:

Wygląda na poczciwca ale najlepiej podchodzić do niego z jego karmicielką.

Posted

*Gajowa* napisał(a):
Dobrze, że psiak ma swój wątek. Wczoraj pytałam o niego na wątku zamojskim.
Jest osoba, która chce się zająć Euro - umieścić w DT, ewentualnie leczyć i znaleźć dom.
Potrzebne są osoby z tamtych okolic, które zabezpieczą psiaka do czasu załatwienia
transportu. Miejsce na Euro czeka...

zbierajac fakty:
mamy ewentualne dt,mamy nr tel funi, osoby na miejscu, ktora ewentualnie skoordynuje zabranie psa z pobocza. Wg mnie mamy 90% sukcesu. Moze zadzwoncie do tego kuriera , moze i oni pomoga. Tyle zrobili dziennikarze w sprawie Wtorka.

Posted

Własnie wróciłysmy .PIes został zabrany wczoraj do schroniska .Byłysmy sprawdzić .Jest i ma sie dobrze,
Odbędzie kwarantannę i zostanie wykastrowany.Zaraz potem jedzie do P .Ewy ,która zajmuje sie psami w typie Leonbergera.
Został Zarezerwowany ,

Ps .Odwiedziłysmy babuleńke 90 letnia przy której posesji leżał psiak .

Posted

Pojawił sie watek własciciela psa ,który to niby po info w teleexpresie rozpoznał swojego zaginionego psa...
Na dniach dowiem się jak to sie ma do faktów .Podobno po emisji w Tv ruszyła lawina telefonów ....

Posted

funia napisał(a):
Pojawił sie watek własciciela psa ,który to niby po info w teleexpresie rozpoznał swojego zaginionego psa...
Na dniach dowiem się jak to sie ma do faktów .Podobno po emisji w Tv ruszyła lawina telefonów ....

Ciekawe czy ten "właściciel" szukał w jakikolwiek sposób swojego zaginionego psa czy przestraszył się po emisji reportażu że ktoś z sąsiadów może rozpoznać że wcześniej miał psa a teraz go nie ma i może mieć kłopoty z powodu jego porzucenia.

Posted

Wielaskie dzieki za blyskawiczna akcje.
dziewczyny wlasciciela sprawdzcie dobrze, bo jeszcze psa zabierze i zostawili po raz drugi w lesie. Tymczasem daleko od ludzkiego wzroku i... na lancuchu.

Posted

funia napisał(a):

Nie do wiary! Ten potwór, który psa bez skrupułów wywalił najwyraźniej wystraszył się opinii
publicznej, zapewne swoich sąsiadów, znajomych , którym prawdopodobnie wcisnął kit o
ucieczce psa. My doskonale wiemy, że TAKIE psy nie uciekają.
Mam nadzieję, że psa nie dostanie.

• 4 months later...