Agata69 Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Wczoraj w jakis wiadomosciach pokazywali tego psa: http://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&ved=0CCgQFjAB&url=http%3A%2F%2Fwww.kurierlubelski.pl%2Fartykul%2F687195%2Cwolica-uchanska-pies-euro-od-5-miesiecy-czeka-przy-drodze%2Cid%2Ct.html&ei=32yPUP_MLcf3sgadtICwAw&usg=AFQjCNEOZYqckK2I5fdceMqowoctAMDTdA&sig2=sJOKB6yDRFOv_xWB6ocsxQ Czy ktos logiczny robi cos w tym kierunku? blagam pomozcie mu. Ja jestem strasznie daleko, ale moge dolozyc pare zlotych, jesli bedzie trzeba. Pies jste piekny, napewno znajdzie dom. Quote
Sara2011 Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Widziałam ten reportaż, masakra. Ze też nikogo z mieszkańców nie ruszyło serce i nie wzięło biedaka na swoje podwórko chociaż. Mam nadzieję ze po tym reportażu znajdzie się chętny na przygarnięcie EURO. Quote
*Gajowa* Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Dobrze, że psiak ma swój wątek. Wczoraj pytałam o niego na wątku zamojskim. Jest osoba, która chce się zająć Euro - umieścić w DT, ewentualnie leczyć i znaleźć dom. Potrzebne są osoby z tamtych okolic, które zabezpieczą psiaka do czasu załatwienia transportu. Miejsce na Euro czeka... Quote
beka Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 W reportarzu jest podane nazwisko kobiety obok posesji której jesr pies, Może napisac do Kuriera, może zechcą pomóc skontaktowac sie z ta panią? Quote
Agata69 Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 A ludzie z zamoscia? Moze schronisko w Lublinie by go zabralo na ten czas. Doloze do transportu. Quote
funia Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Czy pies podchodzi do ludzi ? dałby sie złapać ?? Jezu gdzie on śpi teraz ....tak zimno ... Zaraz sprawdzę ile to od nas jest . Quote
funia Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Jęsli go nawet zabierzemy to musi byc od razu ktoś kto go od nas przejmie . Quote
funia Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Z mojego miejsca zamieszkania do tego miejsca jest około 40 km .Pi razy oko .... Quote
*Gajowa* Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Funiu czekaj na kontakt telefoniczny w sprawie Euro ale mam tylko Twój stary nr telefonu. Czy jest aktualny ? Quote
funia Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Nie dawno zorganizowałysmy podobą akcję .Sunia lezała pod Józefowem 4 miesiące w jednym miejscu ,zdązylizmy w ostatniej chwili .Była w dniu porodu schwytana i wysterylizowana . Niestety usypiano ją Bronią Palmera .Nie dała się nikomu złapac . Po wybudzeniu okazała się cudownym stworzeniem .Przekochaną łagodną sunia łaknącą dotyku człaowieka .Nie wiemy jak zachowa się ten psiak ,:roll: Quote
*Gajowa* Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 funia napisał(a):Nie dawno zorganizowałysmy podobą akcję .Sunia lezała pod Józefowem 4 miesiące w jednym miejscu ,zdązylizmy w ostatniej chwili .Była w dniu porodu schwytana i wysterylizowana . Niestety usypiano ją Bronią Palmera .Nie dała się nikomu złapac . Po wybudzeniu okazała się cudownym stworzeniem .Przekochaną łagodną sunia łaknącą dotyku człaowieka .Nie wiemy jak zachowa się ten psiak ,:roll: Wygląda na poczciwca ale najlepiej podchodzić do niego z jego karmicielką. Quote
wanda szostek Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Podnoszę. inaczej pomóc nie mogę. Swoim domu znaleźć nie mogę. Quote
Agata69 Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 *Gajowa* napisał(a):Dobrze, że psiak ma swój wątek. Wczoraj pytałam o niego na wątku zamojskim. Jest osoba, która chce się zająć Euro - umieścić w DT, ewentualnie leczyć i znaleźć dom. Potrzebne są osoby z tamtych okolic, które zabezpieczą psiaka do czasu załatwienia transportu. Miejsce na Euro czeka... zbierajac fakty: mamy ewentualne dt,mamy nr tel funi, osoby na miejscu, ktora ewentualnie skoordynuje zabranie psa z pobocza. Wg mnie mamy 90% sukcesu. Moze zadzwoncie do tego kuriera , moze i oni pomoga. Tyle zrobili dziennikarze w sprawie Wtorka. Quote
handzia Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Zaraz jedziemy z funią zobaczyć co z psem. Może uda się go nam zabrać. Quote
funia Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Własnie wróciłysmy .PIes został zabrany wczoraj do schroniska .Byłysmy sprawdzić .Jest i ma sie dobrze, Odbędzie kwarantannę i zostanie wykastrowany.Zaraz potem jedzie do P .Ewy ,która zajmuje sie psami w typie Leonbergera. Został Zarezerwowany , Ps .Odwiedziłysmy babuleńke 90 letnia przy której posesji leżał psiak . Quote
beka Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Ufff, czy trzymamy kciuki zeby dotarł od dt po kwarantannie. Dzięki dziewczyny :) Quote
funia Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Pojawił sie watek własciciela psa ,który to niby po info w teleexpresie rozpoznał swojego zaginionego psa... Na dniach dowiem się jak to sie ma do faktów .Podobno po emisji w Tv ruszyła lawina telefonów .... Quote
Sara2011 Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 funia napisał(a):Pojawił sie watek własciciela psa ,który to niby po info w teleexpresie rozpoznał swojego zaginionego psa... Na dniach dowiem się jak to sie ma do faktów .Podobno po emisji w Tv ruszyła lawina telefonów .... Ciekawe czy ten "właściciel" szukał w jakikolwiek sposób swojego zaginionego psa czy przestraszył się po emisji reportażu że ktoś z sąsiadów może rozpoznać że wcześniej miał psa a teraz go nie ma i może mieć kłopoty z powodu jego porzucenia. Quote
Agata69 Posted November 1, 2012 Author Posted November 1, 2012 Wielaskie dzieki za blyskawiczna akcje. dziewczyny wlasciciela sprawdzcie dobrze, bo jeszcze psa zabierze i zostawili po raz drugi w lesie. Tymczasem daleko od ludzkiego wzroku i... na lancuchu. Quote
*Gajowa* Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 funia napisał(a):Pojawił sie watek własciciela psa ,który to niby po info w teleexpresie rozpoznał swojego zaginionego psa... Na dniach dowiem się jak to sie ma do faktów .Podobno po emisji w Tv ruszyła lawina telefonów .... Nie do wiary! Ten potwór, który psa bez skrupułów wywalił najwyraźniej wystraszył się opinii publicznej, zapewne swoich sąsiadów, znajomych , którym prawdopodobnie wcisnął kit o ucieczce psa. My doskonale wiemy, że TAKIE psy nie uciekają. Mam nadzieję, że psa nie dostanie. Quote
Pipi Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Przypadkiem tu weszlam. I co dalej z tym pieskiem? NAPISZCIE, prosze. Quote
Agata69 Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 Pipi napisał(a):Przypadkiem tu weszlam. I co dalej z tym pieskiem? NAPISZCIE, prosze. Tez jestem ciekawa jak to się rozwinęło. Quote
Recommended Posts