Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety nie ma dobrych wiadomości :( Ani wczoraj wieczorem ani dziś w ciągu dnia suni nie było w tym miejscu. Osoby, które po nią pojechały wróciły z niczym. Pan, który tam bywa na pewno się odezwie jak sunia się pojawi, ale kiedy to będzie nie wiadomo :(

Posted

jestem i ja.
jako osoba reprezentująca fundację husky adopcje potwierdzam że nie mamy pieniędzy.mamy dług w lecznicy.niestety ludzie nie są hojni w dawaniu pieniążków na pieski.
mam działkę w okolicy Wyszkowa-będę tam około czwartku.pospaceruję z psem wzdłuż rzeki Bug.może ją znajdę.

Posted

Albo przegonił gdzieś dalej<tfu>
Sory za pesymizm.
Dziś na fb widziałam zdjęcie psa, szukają jego kata.
Psiaka znalazł grzybiarz, jeszcze żył, zmaltretowany, wyłupione oczy.
Wet go uśpił.
JAk urodziła, to może jutro się pokaże.

Posted

A jest tam wciąż jakieś jedzenie dla niej?... 2-3 dni i powinna zgłodnieć, wtedy zostawi maluchy i przyjdzie... Trzymam kciuki, oby nie oszczeniła się za daleko :(((

Posted

nie było mnie kilka dni na dogo. sunia bywała nad Bugiem? jakas dokładniejsza okolica? to powiem Cioci, interesuje się bezdomniakami
ogólnie to do Wyszkowa mam prawie 60km wiec nie taka to moja okolica. w zimę tam mieszkałam i troche pomagałam psom i kotom. teraz bywam rzadziej, ale mam tam rodzine, moja ciocia pomaga psom i kotom

Posted

[quote name='fibi:)']nie było mnie kilka dni na dogo. sunia bywała nad Bugiem? jakas dokładniejsza okolica? to powiem Cioci, interesuje się bezdomniakami
ogólnie to do Wyszkowa mam prawie 60km wiec nie taka to moja okolica. w zimę tam mieszkałam i troche pomagałam psom i kotom. teraz bywam rzadziej, ale mam tam rodzine, moja ciocia pomaga psom i kotom[/QUOTE]
Fibi z nieba spadlas chyba...... Na pewno sie wszystkiego dowiesz od ciotek....

Posted

pytałam ciocię- niestety nie widziała jej tam, a spaceruje w okolicy Bugu ze swoim psem. ma dopytać pań, które w wyszkowie zajmują się psami- ale to nie sa chyba osoby zarejstrowane na dogo:(

Posted

[quote name='fibi:)']pytałam ciocię- niestety nie widziała jej tam, a spaceruje w okolicy Bugu ze swoim psem. ma dopytać pań, które w wyszkowie zajmują się psami- ale to nie sa chyba osoby zarejstrowane na dogo:([/QUOTE]

To jedyne wyjście, takie panie są bezcenne ( u mnie na wsi są takie dwie, ktore wiedzą o każdym bezdomnym psie, dokarmiają, pomagają złapać)