Plicha Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 Niestety nie ma dobrych wiadomości :( Ani wczoraj wieczorem ani dziś w ciągu dnia suni nie było w tym miejscu. Osoby, które po nią pojechały wróciły z niczym. Pan, który tam bywa na pewno się odezwie jak sunia się pojawi, ale kiedy to będzie nie wiadomo :( Quote
magdola Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 [quote name='longue']Kurcze wielka szkoda :([/QUOTE] Szkoda wielka..... Quote
Plicha Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 Rzeczywiście mogła się oszczenić w jakiejś norze :( Jak będę miała jakieś informacje dam znać. Quote
Pocahontas Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 jestem i ja. jako osoba reprezentująca fundację husky adopcje potwierdzam że nie mamy pieniędzy.mamy dług w lecznicy.niestety ludzie nie są hojni w dawaniu pieniążków na pieski. mam działkę w okolicy Wyszkowa-będę tam około czwartku.pospaceruję z psem wzdłuż rzeki Bug.może ją znajdę. Quote
magdola Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 [quote name='Awit']Albo się oszczeniła.......[/QUOTE] Miałam to samo napisać w poprzednim poście ale nie chciałam zapeszyc......:( Quote
longue Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Cały czas myślę o niej. Mam nadzieję że się znajdzie. Quote
zachary Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Może znalazła jakieś schronienie przed zimnem i śniegiem.... Quote
Plicha Posted October 29, 2012 Author Posted October 29, 2012 Oby... Nie mam żadnych wiadomości o niej. Quote
magdola Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Moze ktoś sie zlitowal i przygarnal???? Quote
Awit Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Albo przegonił gdzieś dalej<tfu> Sory za pesymizm. Dziś na fb widziałam zdjęcie psa, szukają jego kata. Psiaka znalazł grzybiarz, jeszcze żył, zmaltretowany, wyłupione oczy. Wet go uśpił. JAk urodziła, to może jutro się pokaże. Quote
kabanta Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 A jest tam wciąż jakieś jedzenie dla niej?... 2-3 dni i powinna zgłodnieć, wtedy zostawi maluchy i przyjdzie... Trzymam kciuki, oby nie oszczeniła się za daleko :((( Quote
longue Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Również zaglądam do maleńkiej i trzyma za nią kciuki. Quote
fibi:) Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 nie było mnie kilka dni na dogo. sunia bywała nad Bugiem? jakas dokładniejsza okolica? to powiem Cioci, interesuje się bezdomniakami ogólnie to do Wyszkowa mam prawie 60km wiec nie taka to moja okolica. w zimę tam mieszkałam i troche pomagałam psom i kotom. teraz bywam rzadziej, ale mam tam rodzine, moja ciocia pomaga psom i kotom Quote
magdola Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 [quote name='fibi:)']nie było mnie kilka dni na dogo. sunia bywała nad Bugiem? jakas dokładniejsza okolica? to powiem Cioci, interesuje się bezdomniakami ogólnie to do Wyszkowa mam prawie 60km wiec nie taka to moja okolica. w zimę tam mieszkałam i troche pomagałam psom i kotom. teraz bywam rzadziej, ale mam tam rodzine, moja ciocia pomaga psom i kotom[/QUOTE] Fibi z nieba spadlas chyba...... Na pewno sie wszystkiego dowiesz od ciotek.... Quote
Plicha Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 fibi ja dokładnie nie wiem gdzie to jest ale na pw mogę podać tel. do tego pana z Wyszkowa, który ją widuje. Quote
fibi:) Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 pytałam ciocię- niestety nie widziała jej tam, a spaceruje w okolicy Bugu ze swoim psem. ma dopytać pań, które w wyszkowie zajmują się psami- ale to nie sa chyba osoby zarejstrowane na dogo:( Quote
malagos Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 [quote name='fibi:)']pytałam ciocię- niestety nie widziała jej tam, a spaceruje w okolicy Bugu ze swoim psem. ma dopytać pań, które w wyszkowie zajmują się psami- ale to nie sa chyba osoby zarejstrowane na dogo:([/QUOTE] To jedyne wyjście, takie panie są bezcenne ( u mnie na wsi są takie dwie, ktore wiedzą o każdym bezdomnym psie, dokarmiają, pomagają złapać) Quote
Recommended Posts