Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 321
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Poker']4 wielkie psy w mieszkaniu , niesamowite.A jest jeszcze miejsce dla Was? Potrzebujecie koce?[/QUOTE]

No jakoś się mieścimy ;) Najgorzej jest, gdy wszystkie zaczynają się skłębiać do wyjścia na spacer...
Potrzebujemy przede wszystkim domu z ogrodem ;) Ale jakiś kocyk możecie nam ewentualnie podrzucić, bo moje dziadki ślizgają się na podłodze, a my nie mamy dywanów. Najgorzej jest przy wstawaniu, tylne łapcie nie chcą się rano słuchać....

Posted

[quote name='LILUtosi']Zosiu a widziałaś w izolatce owczareczka nowego?[/QUOTE]

Lepiej niech ta Zosia już niczego nie widzi.
To na koc możemy się umówić.

Posted

[quote name='LILUtosi']Zosiu a widziałaś w izolatce owczareczka nowego?[/QUOTE]

No coś ty, ja do schroniska już nie jeżdżę - nie mam czasu... :(
I Poker ma rację, już chyba nie chcę widzieć :(

Poker - np. dzisiaj i jutro siedzę w domu, poza tym wieczorami zawsze jestem.

Posted

Niedobry się zrobił, już w ogole się nie słucha... Dzisiaj rano na wałach poleciał mi za innym psem prawie po horyzont. Wrócił oczywiście, ale ja nie jestem przyzwyczajona do takich zachowań. Chyba będzie chodził na smyczy, paskudnik. Zwłaszcza, że obcego psa pogonić też potrafi.

Posted

Mój mąż też różne dziwne rzeczy robi... Niedawno, jak byłam w pracy, nasmażył kotletów, zostawił to wszystko na blacie i wyszedł, zostawiając wszystkie 4 psy z tymi kotletami. Na szczęście kotlety ocalały :)

Posted

Strasznie jest kochany, taki misiaczek-przytulasek :) Uwielbia pieszczoty.
Tylko biedny jest, bo on strasznie lubi zabawki, a u nas nie ma zabawek, żeby nie było awantur.
Jak widać, w domu także w obroży. Obroże zdejmuję całej czwórce tylko na noc - oszczędność energii ;)

Posted

piescofajnyjest napisał(a):
uwielbiam Twoje zdjecia Zosiu!!! az chce sie polozyc miedzy nimi z ksiazka:)

Nie radziłabym, u nas od tygodnia nie było odkurzane :D

Posted

piescofajnyjest napisał(a):
sztuki dwie;) ale haszczaki i caly czas leca.....

Na moje oko Sultan też ma coś z haskiego, tzn. rodzaj i kolor futra przede wszystkim :)
Plus coś z doga na pewno :)
Cała czwórka sypie się teraz niemożliwie, a nie da się ich czesać, bo ręce zamarzają przy czesaniu...