Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 321
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pozdrawiamy także :)

Chciałam jechać do dra Raka na kontrolne USG, ale prosił mnie, żeby przyjechać dopiero po Nowym Roku. Pojedziemy więc dopiero w przyszłym tyg. Na szczęście siku jest już bez krwi, chociaż ten polip na pewno tam dalej tkwi... No i podpytam o popuszczanie - bo niestety nadal popuszcza, i to np. w godzinkę po długim spacerze... I wykryłam jeszcze gulę nad łokciem, więc jeszcze tę gulę pokażemy panu doktorowi.

Poobiedni Sułtan :)

Posted

ania >;20198902 napisał(a):
piekne masz stadko olbrzymow :)
fajnie ze pomagasz tym duzym starym dziadeczkom, mi rowniez ich jest najbardziej zal, maja tak male szanse na dom :(

No właśnie - duże stare dziadeczki :(

Chociaż moje osobiste psiury młode są - adoptowane zostały jeszcze wtedy, gdy nie zdawałam sobie sprawy z tego, że te stare mają takie marne szanse...

Posted

Kocurek napisał(a):
Jakie czworonogi wszystkie podobne z figury:))
Kochani i jak z ta karma?Padla wczesniej propozycja zrzutki na papu dla Sultana...:))Kto wspomoze i sie dorzuci?

Na razie Sułtan dostał 2 dyszki od Rutty i 2 dyszki od Wolfa :)
Wszystko w pierwszym poście :)

Posted (edited)

Szczesliwego Nowego Roku w Zdrowiu i Dostatku tak ludziom, jak i zwierzaczkom wszelkim!!!!

Bezdomnym - Domkow !!!!!
Cierpiacym - Zdrowia !!!!
Smutasom - Powodow do Radosci !!!!
Bezrobotnym - Wspanialej Nowej Pracy!!!!!

I niech sie spelni!!!!

Edited by Figunia
Posted

[FONT=comic sans ms]Roku Nowego 2013 tego
Zdrowkiem i radoscia plynacego , spokojnoscia i miloscia
Tobie Zosienko:iloveyou::iloveyou::tree1: rodzince caluniej ludeczkowo-zwierzunkowej[/FONT]

Posted

Biedny Sułtan boi się wystrzałów... Wyszliśmy wczoraj na spacerek wieczorny o 10-tej i akurat ktoś zaczął strzelać, taki pech! Cała trójka się przestraszyła, ale Sułtan najbardziej.
Psów zresztą też się boi, mimo tego, że jest taki duży... Niedawno zobaczył kolaka i okrążył go wielkim łukiem.

Posted

Byliśmy dzisiaj u dra Raka. Polip zmniejszył się wyraźnie. Gulę nad łokciem muszę obserwować, czy nie rośnie. Zaraz idę do apteki po dwa lekarstwa, które być może pomogą na to popuszczanie.

Posted

:modla::iloveyou: dobrze , jak dobrze kochane psinuniatko:loveu::loveu:Zosienko u ciebie bedzie niedlugo kolejka dogomaniakow z bidunkami , ktore odzywaja natentychmiast, w waszych progach cudnie:modla::iloveyou:sciskamy mocno za cala trojeczke