stafeczka1 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 z psinką jest coraz gorzej...jest smutna, pomimo specjanego jedzenie bardzo schudła...:-( domeczku gdzie jesteś.... Quote
Tengusia Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Czy Amikat wie o sunii :???: ona jest zarejestrowana tu na forum moze warto z nia porozmawiac o bidulce ... Quote
Tengusia Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Wyslalam info do Amikat moze ona cos bedzie mogla pomoc w sprawie suni :) Quote
amikat Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Bajecznie piekna suka,. Takie mądre oczki... Ciagle dzwoni telefon w sprawie Sary, bedę zachecać - może ktoś ja pokoch??? Nie tracic nadziei citeczki - znajdziemy domek Quote
stafeczka1 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Oj, ........ domeczku gdzie jesteś... Jak już pisałam Bella bardzo źle znosi pobyt w schronisku... Najlepiej gdyby trafiła do prawdziwego znawcy rasy...bo jest to suczka z charakterkiem :evil_lol: Quote
aisaK Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Możesz dokładniej opisac co to znaczy? Ona nie jest agresywna? Wiem tylko o warczeniu przy jedzeniu. I czy bedzie możliwe porobic jej teraz nowe zdjęcia? Quote
aisaK Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Czekam na więcej informacji...i może nowe fotki??? :cool3: Quote
stafeczka1 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Postaram się jutro zrobić foteczki i mały wywiadzik na temat jej zachowania :cool3: Quote
stafeczka1 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Niestety foteczek nie zrobiłam ale sunia nie wygląda dobrze , bardzo schudła, chociaż dostaje specjalną karmę,sierść straciła blask... w niektórych miejscach pojawiły sie łyse placki.... ma dobra opiekę, ale bardzo, bardzo źle znosi pobyt w schronisku :-( Bardzo przydałby sie domek tymczasowy.. Pytałam sie o zachowanie.. Bella ma charakterek, ale nie jest specjalnie agresywna Pilnuje swojego, szczególnie jedzenia, ale merda ogonkiem kiedy idzie się do niej w odwiedziny i jest raczej spokojna:lol: Quote
aisaK Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 ABY MÓC RATOWAĆ DOBERMANY: ALARMOWY FUNDUSZ NADZIEI NA ŻYCIE UL. JAGIEŁŁY 5 M 19 14-100 OSTRÓDA Numer konta: 78 2130 0004 2001 0388 0143 0001 VW Bank z dopiskiem: NADZIEJA DOBERMANA Nr konta dla przelewów z zagranicy: INGBPLPW 78 2130 0004 2001 0388 0143 0001 Z dopiskiem "Nadzieja dobermana" Quote
amikat Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Rozesłąłąm jej link do zainteresowanych ale kurde nikt nie odpowiada... próbuje dalej Quote
stafeczka1 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Czy jakiś domek tymczasowy sie znajdzie..??? bo psinka pomimo dobrej opieki marnieje w oczach..:placz: Quote
stafeczka1 Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 W sobotę byłam z Bellunią na spacerku, pogoda piękna, psia mordka uśmiechnięta :eviltong: Ciekawa świata i nowych zapachów z zapałem penetrowała pobliskie łąki, każdy krzaczek został obwąchany,krzaczek po krzaczku,listek po listku ... :cool3: :cool3: :cool3: Później smarowanko specjalnym płynem na choroby skórne, zastrzyk z antybiotykiem... sunia znosiła wszystko ze stoickim spokojem.. nie okazywała cienia agresji.. Micha z pysznym jedzonkiem i Bellunia zasnęła słodziutko na słoneczku :mdrmed: Niestety jest potwornie chuda i ta choroba skórna :-( ...... Najważniejsze że apetyt i dobry chumor jej dopisują i myślę że teraz to z każdym dniem powinno być coraz lepiej.. Trzymam kciuki :thumbs: Quote
aisaK Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Całuski dla Belluni, oby domek się znalazł jak najszybciej! Quote
stafeczka1 Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Sobota - Spacerek, smarowanko, dokarmianko....:cool3: :cool3: :cool3: .. a apetyt dopsywał i chumorek też... dostała aż 3 nadprogramowe miseczki pełne pyszniutkiego mięsiwa :eviltong: i cieplutką kołderkę do kojca... a jaka zadowolona wymościła sobie w niej gniazdko....i z pełnym brzuszkiem i uśmiechem na pyszczku od razu zasnęła...:lol: .....taka mała namiastka pradziwego domku.......słodkich snów malutka... Quote
aisaK Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Wspaniale się nią opiekujesz. Oby jak najszybciej znalazła domek. Powiedz coś o niej więcej, Stafeczka. Jaka ona jest? Wobec ludzi?Innych zwierzaków? Czy jest bardzo uparta? Jak przy misce? Quote
fox_india Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 hmmm... a moze ze Slicznotka bedzie tak jak z Ivulą Śniegową Kulą? albo zrobi sie grzeczna i posluszna albo tak jak moja Krolowa bedzie siala postrach i sie rozbestwii :diabloti: :lol: :lol: :lol: Quote
aisaK Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Fox India :lol: ale tak czy inaczej, najlepiej niech już znajdzie nowy domek!!! Quote
Recommended Posts