Neta87 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Bella to piękna ,mądra suczka. Bardzo źle znosi pobyt w schronisku. Jest nieufna w stosunku do obych. Jest psem jednego pana, jezeli już kogos zaakceptuje to jest mu całkowicie oddana i wiena. Raz była adoptowana, ale niestety po dwóch dniach wróciła...,okazało się że ma bardzo dominujący charkter.Szczególnie jeżeli chodzi o jedzenie.podobno nie pozwliła nikomu wejsć do kuchni bo tam na stole leżała kromka chleba... czy to prawda, może... tego nie wiemy, ale myślę że odpowiednim postepowaniem,łagodnościa i stanowczością można sprawić ze Bella stanie sie NIEZASTĄPIONYM OBROŃCĄ I PRZYJACIELEM, ale musimy dac jej szansę...... może szkolenie byłoby tu pomocne, a może po prostu odpowiedni opiekun...... Quote
stafeczka1 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Bajecznie piękna! Myślę że odpowiedni opiekun....... i psina za nim pójdzie w "ogień" a on za nią :cool3: Quote
aisaK Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Piękność jest na naszej stronie www.nadzieja-dobermana.pl oby ją ktoś zauważył :(:(:( Quote
Tengusia Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Jaka ona sliczniutka jest :loveu: :loveu: :loveu: oby szybko znalazla domek Quote
stafeczka1 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 malutka,trzymamy kciuki :loveu: :loveu: :loveu: Quote
aisaK Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Nikt nie zagląda do duczki??? Taka pieknośc nie powinna siedziec w schronisku!!! Quote
stafeczka1 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 ...Kolejna noc w schronisku...., kolejny dzień,.... Czy ktoś zaopiekuje się tą niezwykłą sunia ??? Quote
aisaK Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Śliczna dobermanka!!! Potrzebuje dobrego, znającego się na rasie domku... Quote
stafeczka1 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Czy naprawdę nikt nie chce zaprzyjaźnić sie z naszą pięknością ???:razz: Quote
aisaK Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Bella, wysłałam twoje zdjęcie do Niemiec, może tam zauważy cie znawca, kochający tak wspaniałą rasę, którą reprezentujesz... Quote
Recommended Posts