Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo,bardzo przepraszam że tak długo się nie odzywałam...,
praca,praca...
już piszę co u Belli...:loveu:
przybiera na wadze, czyli nowa dieta działa cuda, jeszcze można na niej policzyć wszystkie kości ale kochanego ciałka przybywa :eviltong:

niestety wcześniejszy domek nie wypalił,pani podobno ma chorą mamę co na razie uniemozliwia adopcję, ale obiecała byc w kontakcie..
zdjecia nowe obiecuję ze się pojawią w najgorszym wypadku w przyszłym tygodniu.. porobię kilka fotek..

Bella jest coraz weselsza, bardzo się łasi i prosi o pieszczoty :lol:

a co z tą niemiecką rodzinka, jeżeli są zdecydowani na 100 % to prosze o kontakt...:lol: :lol: :lol:
myślę że jeszcze jakiś czas sunia będzie musiała być leczona ale nie przyjmuje już antybiotyków..jedynie poprawia sie jej ogólną kondycje :loveu:

Posted

Już przesłałam te wspaniałe wieści dalej - do kierowniczki. Myslę że będzie zachwycona, tak jak my:loveu:
Ja to troszkę sie boje zagranicznych adopcji, bo nigdy nie wiadomo w jakie ręce trafi psinka.. ale jestem dobrej myśli i oczywiście rozpoczniemy przygotowania do wyjazdu :loveu: :loveu:

Posted

Fotki będą , jak zmolestuję kogoś żeby mi je wstawił :eviltong: , ale będą na pewno.
Bellunia jest już szykowana do wyjazdu.Czasu wiele nie zostało, bo ok.10 lipca mamy stawić sie w Opolu, ale wszyscy dołożą starań żeby sunia była gotowa na ten termin.
Dzisiaj rozmawiałam z weterynarzem i potwierdził ze zrobi wszystko co w jego mocy żeby Bellunia szczęśliwie przekroczyła granicę. :lol:

• 2 weeks later...
Posted

Z tego co wiem, to Bella ma już INNY nowy dom- w Polsce...Ale może osoby ze schroniska napiszą cos wiecej...
Wiem, że jest tam już nowa dobermanka, wiec czekamy na zdjecia...

Posted

Tak, sunia już śpi zadowolona przytulona do swojego pana.., jest bardzo szczęśliwa a jej pancio bardzo dumny.... :)..
niestety na jej miejsce trafiła kolejna dobermanka,..

• 2 months later...