aisaK Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Czy są jakieś wieści? Czy sunia ma nowy domek? czy nadal szuka? I czy macie nowsze fotki? Quote
aisaK Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Co tam u Belli? Czy nadal jest w schronie?Mamy poważnego chętnego na tą ślicznotkę, Niemiecką rodzinę. Proszę...napisz coś... Quote
Tengusia Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 No wlasnie co tam z nasza slicznotka sie dzieje :???: Quote
aisaK Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Bella...mam kolejne zapytanie o ciebie.... Co u niej? Czy coś wiadomo? Quote
stafeczka1 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Bardzo,bardzo przepraszam że tak długo się nie odzywałam..., praca,praca... już piszę co u Belli...:loveu: przybiera na wadze, czyli nowa dieta działa cuda, jeszcze można na niej policzyć wszystkie kości ale kochanego ciałka przybywa :eviltong: niestety wcześniejszy domek nie wypalił,pani podobno ma chorą mamę co na razie uniemozliwia adopcję, ale obiecała byc w kontakcie.. zdjecia nowe obiecuję ze się pojawią w najgorszym wypadku w przyszłym tygodniu.. porobię kilka fotek.. Bella jest coraz weselsza, bardzo się łasi i prosi o pieszczoty :lol: a co z tą niemiecką rodzinka, jeżeli są zdecydowani na 100 % to prosze o kontakt...:lol: :lol: :lol: myślę że jeszcze jakiś czas sunia będzie musiała być leczona ale nie przyjmuje już antybiotyków..jedynie poprawia sie jej ogólną kondycje :loveu: Quote
Tengusia Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Suuuuuperancko ze sunia czuje sie lepiej ... teraz tylko domeczek potrzebny :D Quote
aisaK Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Domek juz jest, zdecydowany na nia na 100%, wie o jej problemie. Teraz potrzebuje pomocy w przygotowaniu laluni do Niemiec... Quote
stafeczka1 Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Już przesłałam te wspaniałe wieści dalej - do kierowniczki. Myslę że będzie zachwycona, tak jak my:loveu: Ja to troszkę sie boje zagranicznych adopcji, bo nigdy nie wiadomo w jakie ręce trafi psinka.. ale jestem dobrej myśli i oczywiście rozpoczniemy przygotowania do wyjazdu :loveu: :loveu: Quote
aisaK Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Napewno, już niemiecka org. sie o to postara.... czekam teraz na fotki... Quote
aisaK Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Daj znac co i jak, no i czekam na fotki.... Rodzina jest zdecydowana na 100%, ale nie wiem co na to Pani kierowniczka. Napisz co i jak... Quote
stafeczka1 Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Fotki będą , jak zmolestuję kogoś żeby mi je wstawił :eviltong: , ale będą na pewno. Bellunia jest już szykowana do wyjazdu.Czasu wiele nie zostało, bo ok.10 lipca mamy stawić sie w Opolu, ale wszyscy dołożą starań żeby sunia była gotowa na ten termin. Dzisiaj rozmawiałam z weterynarzem i potwierdził ze zrobi wszystko co w jego mocy żeby Bellunia szczęśliwie przekroczyła granicę. :lol: Quote
aisaK Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Bella- twój nowy domek już nie może sie doczekać!!! 7-8 lipiec to twój wielki dzień!!! Quote
fox_india Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 ooooo!!! czyżby dobre wiadomości?? suuuper :multi: Quote
aisaK Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Jeszcze się nie cieszymy, dopiero jak będzie już w nowym domku, oby wszystko poszło dobrze! Quote
aisaK Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Z tego co wiem, to Bella ma już INNY nowy dom- w Polsce...Ale może osoby ze schroniska napiszą cos wiecej... Wiem, że jest tam już nowa dobermanka, wiec czekamy na zdjecia... Quote
stafeczka1 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Tak, sunia już śpi zadowolona przytulona do swojego pana.., jest bardzo szczęśliwa a jej pancio bardzo dumny.... :).. niestety na jej miejsce trafiła kolejna dobermanka,.. Quote
aisaK Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Bella-cudownych chwil w nowym domku!!! Czekamy na wątku nadzieja-dobermana na zdjęcia nowej dobermanki.:( Quote
fox_india Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 moze wątek Belli jeszcze nie wygasł Karmi z nadziei dobermana czeka na pomoc Quote
Recommended Posts