Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zapraszam na bazarek dla maluchów i mamusi :
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/233901-Mega-Ksi%C4%99garnia-ksi%C4%85%C5%BCki-od-z%C5%82ot%C3%B3wki-%21-Dla-szczeniak%C3%B3w-s%C5%82odziak%C3%B3w-i-%C5%BBuczka-Do30-10"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/233901-Mega-Ksi%C4%99garnia-ksi%C4%85%C5%BCki-od-z%C5%82ot%C3%B3wki-%21-Dla-szczeniak%C3%B3w-s%C5%82odziak%C3%B3w-i-%C5%BBuczka-Do30-10[/URL]

Posted

[quote name='Anja2201']Wiem :)

Deklaracji mamy 105 zł stałych , brakuje nam 395 i nadal o nie błagam ! Każda deklaracja nawet taka po 1 zł jest bardo ważna .[/QUOTE]

Ja dorzucę się od listopada tak jak napisałam ale nie chcę deklarować ile i na jak długo ... ale co miesiąc w miarę możliwości swoich cos dorzucę .

Posted

[quote name='karolina&sasza']
Tekst do ogłoszeń:

W pewnej wsi była sobie suczka. Urodziła 7 malutkich, niechcianych szczeniąt. Szczeniaki rosły i zaczęły łobuzować więc przestały byś potrzebne i... właścicel chciał pozbyć się problemu. Jednak znalała się dobra dusza która nie pozwoliła odejść szczeniakom.
Obecnie szczeniaki mają 2 miesiące i przebywają w hoteliku gdzie jednak mogą zostać tylko miesiąc. Szukamy im najlepszego domków na świecie gdzie będą chciane i kochane. Sczeniaki są zdrowe, odrobaczone i zaszczepione. Warunkiem adopcji jest wizyta przedadopcyjna i/lub poadopcyjna oraz podpisaie umowy adopcyjnej i zobowiązanie do kastracji/sterylizacji w określonym terminie

[/QUOTE]

JAKI JEST KONTAKT W SPRAWIE ADOPCJI? Deklaracje, deklaracjami, ale bez ogłoszeń domów nie znajdą.

Posted

[quote name='pumcia02']JAKI JEST KONTAKT W SPRAWIE ADOPCJI? Deklaracje, deklaracjami, ale bez ogłoszeń domów nie znajdą.[/QUOTE]

Psiaki mają Tablicę , gumtree i moruska zrobione , czekam też na ogłoszenia wykupione na bazarku .

Kontakt : tel 694195509 , mail : [email][email protected][/email]

A deklaracje są bardzo potrzebne , bez tego maluchy trafią z mamą do schronu jeśli do 16.11 nie znajdą domów .

Posted

dziękuję za zaproszenie...ja narazie mogę przesłać 30z,ł wiem że to bardzo niewiele przy tych wydatkach. Ale będę mieć w subskrypcjach i pamiętać, na pewno na początku listopada coś wpłacę - ile to zależy jak uda mi się zaoszczędzić.

Posted

A ogłoszenia na jakie miasto?

[quote name='Anja2201']Psiaki mają Tablicę , gumtree i moruska zrobione , czekam też na ogłoszenia wykupione na bazarku .

Kontakt : tel 694195509 , mail : [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]

A deklaracje są bardzo potrzebne , bez tego maluchy trafią z mamą do schronu jeśli do 16.11 nie znajdą domów .[/QUOTE]

Posted

[quote name='FLY']dziękuję za zaproszenie...ja narazie mogę przesłać 30z,ł wiem że to bardzo niewiele przy tych wydatkach. Ale będę mieć w subskrypcjach i pamiętać, na pewno na początku listopada coś wpłacę - ile to zależy jak uda mi się zaoszczędzić.[/QUOTE]

Bardzo dziękuję :)

Posted

[quote name='feliksik']dobrze, że udało sięją uratować - teraz tylko wychuchać i domku szukać[/QUOTE]

I za operację zapłacić :( A nie ma z czego :( Nie mówię już o tym ,że kolejny miesiąc hotelu zaraz trzeba będzie opłacić , odrobaczyć 30.10 i zaszczepić drugą dawką 03.11 :(

Posted

[quote name='Olena84']Nie mam jak pomoc:([/QUOTE]

Sama obecność też jest bardzo ważna , bo nikt nie zagląda :(

[quote name='Aska7']Bazarek, proszę podrzucać i kupować

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/234066-Nowe-srebro-dla-mamy-i-maluszków-do-31-10-12[/URL][/QUOTE]

Bardzo dziękuję i biegnę podrzucać .