Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ocelot']Ja nie mam pretensji do dziewczyn od wyżłów. Absolutnie. Pomagaja psiakom w typie rasy i to jest dobre.

Po prostu jestem zdania, że do hotelu powinny trafiać psy które ewidentnie nie radzą sobie w schronisku.
Chyba, ze mają deklaracje.

tu nie do końca był czas na decyzje, ale zwyczajnie na długi nie mozemy już sobie pozwolić

Ja też tak uważam, serio :)
Zadałam pytanie bez cienia złośliwości
Zwłaszcza, że sama też koncentruję się na pomaganiu psom w typie określonej rasy
A jakiej, chyba nie muszę pisać :razz:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jest bazarek ogłoszeniowy u Akrum, jeśli chcecie dziewczyny wykupię każdemu maluszkowi pakiet ogłoszeń (7 pakietów), ale same zamieściłybyście tam tekst i zdjęcia, chyba że wolicie tą kaskę na konto bo są pilniejsze potrzeby?

Posted

sharka napisał(a):
jest bazarek ogłoszeniowy u Akrum, jeśli chcecie dziewczyny wykupię każdemu maluszkowi pakiet ogłoszeń (7 pakietów), ale same zamieściłybyście tam tekst i zdjęcia, chyba że wolicie tą kaskę na konto bo są pilniejsze potrzeby?

Chyba niestety mamy pilniejsze wydatki , z małą jest znów źle , dostała leki typowo na serce bo to jednak raczej serduch siada , być może jakaś wada wrodzona , dwóch znajomych wetów którzy małą oglądali zalecili pilną konsultację u kardiologa , bardzo potrzebujemy kasy , na hotel , szczepienia , karmę i diagnozowanie , leczenie małej .

Posted

DONnka napisał(a):
Ja też tak uważam, serio :)
Zadałam pytanie bez cienia złośliwości
Zwłaszcza, że sama też koncentruję się na pomaganiu psom w typie określonej rasy
A jakiej, chyba nie muszę pisać :razz:

Donko kochana a pomożesz promować wątek dwóch staruszków owczarkowatch? Troszkę mixów, ale........

Posted

Jota67 napisał(a):
Sorry, właśnie znalazłam nr konta hotelu. Czy tam przelać pieniążki?

Nie , nie , już podaje konto na PW .

Zrobiliśmy małej dzisiaj badania krwi , a dokładnie biochemię , podwyższona jest fosfataza (231 / norma 150 ) , ale to miejmy nadzieję z powodu sterydu .
Jutro jedziemy na RTG , a chyba w piątek do kardiologa .

Posted

Dostałam zaproszenie od Majki ale już podczytuje ten wątek , mogę dać skromnego piątaka bo naprawdę bida u mnie ogromna ale trzymam kciuki za psiaki zwłaszcza za chorą małą.
Jak wam się przyda skrome 5 zł to proszę o konto na pw...

Posted

caryca26 napisał(a):
Dostałam zaproszenie od Majki ale już podczytuje ten wątek , mogę dać skromnego piątaka bo naprawdę bida u mnie ogromna ale trzymam kciuki za psiaki zwłaszcza za chorą małą.
Jak wam się przyda skrome 5 zł to proszę o konto na pw...

Oczywiście ,że się przyda , każda złotówka się liczy !:) A powiedz mi jeszcze czy to stała czy jednorazowa?

Posted

Stała. I niech tylko się uda uratować małą.
No i Anja2201 podziwiam Cię za wszystko co robisz.Rozumiem , że masz czasem dość ale bez takich jak Ty już wiele psików mówiąc poetycko wąchałoby kwiatki od spodu.
No i masz super TZ ,że Cię w tym wszystkim wspiera bo mój to pomału dogomanii nie unosi.
Będę zaglądać kochana...

Posted (edited)

Wpłaty na maluchy :
Ocelot -250 zł

wydatki :
opłata za hotel od 16.10 do 30.10 -250zł

Razem :0zł

Ja swojej deklaracji nie wpłacę w tym miesiącu ,od siebie daję karmę i pierwsze odrobaczanie ,za leczenie będę musiała wziąć pieniążki bo sama się zapożyczam żeby mieć , w tej chwili to leki 13zł , jutro zapłacę za badania krwi i za RTG (koło 100 zł razem ) ale to sobie odbiorę jak będzie hotel opłacony i psy zaszczepione .

Deklaracje :
Deklaracje stałe
Anja22Caryca 26-5zł01-10zł

Razem : 10zł

Deklaracje jednorazowe
Jota67-15 zł
Ati -250 zł
Ocelot od Mirona -250 zł
Sharka -40zł

Razem : 555 zł

Edited by Anja2201
Posted

agaga21 napisał(a):
trzeba im szybciutko z ładnymi fotami ogłoszenia porobić. no przecież nie mogą trafić do schroniska :(

Mam dla nich pakiet wykupiony , zdjęcia na razie muszą być te , ale zero pomysłu na tekst , już trzy razy się zabierałam , zresztą ja od wczoraj żyję malutką bo co chwilę jest gorzej lub lepiej i trzeba ją obserwować , jutro też jeżdżenie po lekarzach , w piątek w Łodzi pewnie cały dzień zejdzie . Muszę też napisać ,że mam cudownego TZ który nie dość ,że nie zabił mnie za kolejnego tymczasa , to zajmuje się hotelem i resztą psów kiedy ja ganiam z małą po wetach .

Posted

Anja2201 napisał(a):
Wpłaty na maluchy :
Ocelot -250 zł

wydatki :
opłata za hotel od 16.10 do 30.10 -250zł

Razem :0zł

Ja swojej deklaracji nie wpłacę w tym miesiącu ,od siebie daję karmę i pierwsze odrobaczanie ,za leczenie będę musiała wziąć pieniążki bo sama się zapożyczam żeby mieć , w tej chwili to leki 13zł , jutro zapłacę za badania krwi i za RTG (koło 100 zł razem ) ale to sobie odbiorę jak będzie hotel opłacony i psy zaszczepione .

Deklaracje :
Deklaracje stałe
Anja2201-10zł

Razem : 10zł

Deklaracje jednorazowe
Jota67-15 zł
Ati -250 zł
Ocelot od Mirona -250 zł
Caryca 26-5zł

Razem : 520 zł

Mój skromny ,,piątak" to jest stała.

Posted (edited)

[quote name='sharka']i sharkę też tam do jednorazowych wepchnij cioteczko ;)
Dopisałam :)

Deklaracje stałe
Anja2201-10zł
Caryca26-5zł
Sonek666-10zł
Katarzyna K -20zł

Razem : 45zł / brakuje 445 zł

Deklaracje jednorazowe
Jota67-15 zł
Ati -250 zł
Ocelot od Mirona -250 zł
Sharka -40zł

Razem : 555 zł

Edited by Anja2201
Posted

Jestem na zaproszenie,ale wątek poczytuję od początku,tylko co z tego.sama jestem z moimi tymczasami w kurzej dooopie,dobrze że wet cierpliwy.
Jak trafi mi się przypływ gotówki,maluchy będą pierwsze w kolejce