Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sunka jest poprostu cudowna. Byłysmy z niewiasta21 w niedziele na spcecerku z sunieczkami. Zachowywały sie wzorowo. Jednak zauważyłysmy, w trakcie powrotu do schronu, ze TOLA (nazwe ja robocze TOLA, bo mi sie bardzo spodobało), bardzo boi sie aut, Przypuszczam, ze albo miala jakis wypadek, albo zostala z niego wyrzucona. Przywiera wtedy badzo mocno do nog i kuli sie jakby bardzo bala sie, ze sie ja zostawi. Troszke pieszczot i poszlysmy dalej :)
Az serce boli, jest tyle osob, ktore marza o takim psie, jest bardzo madra, łagodna, karna, kocha inne zwierzeta, piekna z wygladu, jeszcze zdrowa, pogodna.... Czego mozna oczekiwac wiecej.
Jej serduszko da bezgraniczna milosc i oddanie.

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No nadajcie jej to imię wreszcie bo wujek Puchatek w rozkroku stoi i mu się rymy zaczną rozjeżdżać
PS. Na razie w dotychczasowych wierszykach jeszcze da się poprawić

Posted

[quote name='olgaj']
Az serce boli, jest tyle osob, ktore marza o takim psie, jest bardzo madra, łagodna, karna, kocha inne zwierzeta, piekna z wygladu, jeszcze zdrowa, pogodna.... Czego mozna oczekiwac wiecej.
Jej serduszko da bezgraniczna milosc i oddanie.

co do tego zdrowa, to chyba nie najbardziej.... podobno ma gila:roll: ?

Posted

[quote name='beka']A może allegro by pomogl w promoawaniu Tolci?

pewnie beka masz rację.. katya mozesz suni allegro zrobic? mozesz napisac, ze owczarek niemiecki - w tytule, ktos kto bedzie takiego psiaka szukal, szybko znajdzie :)

Posted

[quote name='majafaja']pewnie beka masz rację.. katya mozesz suni allegro zrobic? mozesz napisac, ze owczarek niemiecki - w tytule, ktos kto bedzie takiego psiaka szukal, szybko znajdzie :)

katya allegro bardzo mile widziane :D