olgaj Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Sunka jest poprostu cudowna. Byłysmy z niewiasta21 w niedziele na spcecerku z sunieczkami. Zachowywały sie wzorowo. Jednak zauważyłysmy, w trakcie powrotu do schronu, ze TOLA (nazwe ja robocze TOLA, bo mi sie bardzo spodobało), bardzo boi sie aut, Przypuszczam, ze albo miala jakis wypadek, albo zostala z niego wyrzucona. Przywiera wtedy badzo mocno do nog i kuli sie jakby bardzo bala sie, ze sie ja zostawi. Troszke pieszczot i poszlysmy dalej :) Az serce boli, jest tyle osob, ktore marza o takim psie, jest bardzo madra, łagodna, karna, kocha inne zwierzeta, piekna z wygladu, jeszcze zdrowa, pogodna.... Czego mozna oczekiwac wiecej. Jej serduszko da bezgraniczna milosc i oddanie. Quote
Puchatek Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 No nadajcie jej to imię wreszcie bo wujek Puchatek w rozkroku stoi i mu się rymy zaczną rozjeżdżać PS. Na razie w dotychczasowych wierszykach jeszcze da się poprawić Quote
majafaja Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Puchatek - zostaje TOLA:p lara pasuje do Pekińczyka, nie do owczarka poważnego :lol: Quote
majafaja Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='olgaj'] Az serce boli, jest tyle osob, ktore marza o takim psie, jest bardzo madra, łagodna, karna, kocha inne zwierzeta, piekna z wygladu, jeszcze zdrowa, pogodna.... Czego mozna oczekiwac wiecej. Jej serduszko da bezgraniczna milosc i oddanie. co do tego zdrowa, to chyba nie najbardziej.... podobno ma gila:roll: ? Quote
Puchatek Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 OK niech będzie TOLA chociaż LARA (np. Croft :diabloti: ) pasuje do dużego drapieżnika Quote
Puchatek Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 W wierszykach zmieniłem. Dodajcie może również imię w tytule wątku. Quote
Niewiasta_21 Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 To w koncu Tola? Ok,juz zmieniam. Tak,sunia ma gila,zobacze co tam u niej,jak pojade do schronu. Quote
majafaja Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 ehh ... wiadomo... i jak? jascys zainteresowani czy nadal nic??? Quote
ciapuś Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 na dzień dobry (oby był dobry )biegniemy się przywitać Quote
Kar0la Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Widziałam sunię na żywo. To naprawdę pięęęękna sunia. Quote
majafaja Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='beka']A może allegro by pomogl w promoawaniu Tolci? pewnie beka masz rację.. katya mozesz suni allegro zrobic? mozesz napisac, ze owczarek niemiecki - w tytule, ktos kto bedzie takiego psiaka szukal, szybko znajdzie :) Quote
olgaj Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Gil to gil. Chodzi o to, ze nie jest powaznie chora. Z gilem mozna sobie szybciutko dac rade. Dziewczyny :) :) :) :) Quote
majafaja Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 moze, ale zdrowa nie jest.... i trzeba ja jak najszybciej wyciągnać ! zeby nic innego nie załapała ! Quote
katya Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Hopla... Ktoś dał sunię na owczarki? No i Allegro by się przydało. Chętnie założę ;) Quote
majafaja Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='majafaja']pewnie beka masz rację.. katya mozesz suni allegro zrobic? mozesz napisac, ze owczarek niemiecki - w tytule, ktos kto bedzie takiego psiaka szukal, szybko znajdzie :) katya allegro bardzo mile widziane :D Quote
Moriaaa Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Sunia jest naprawdę chora. Poza gilem, jest potwornie osowniała, wydaję się jakby ledwo chodziła. Nie jest dobrze. Quote
beka Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 to bardzo zła wiadomość.... a czy wet może ja widział? Quote
Moriaaa Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Suka na antybiotykach..ale w schronisku warunki jakie są każdy wie. Wetki mają związane ręce jeśli chodzi o możliwoeść leczenia. Ona musi wyjść. Quote
majafaja Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 no to moze tytuł zmienic.. bo nikt tu nie zaglada:cool1: Quote
Recommended Posts