majafaja Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 koniecznie!! i wytarmoś ją doe mnie!! jak może to jeszcze zdjęcia porób... Quote
ciapuś Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 :smilecol: cioteczki sunia poszła do domk :smilecol: Quote
Niewiasta_21 Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Tak jest,sunia pojechała do domku z ogrodem,do starszych ludzi. Za tydzien pojedziemy na kontrole poadopcyjną,tak na wszelki wypadek. Bardzo sie ciesze ze jej sie udało,a biedna Sara znowu została sama :-( Tak sie dizsiaj niunie bawiły: " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
katya Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Zabrał ją młody, przystojny pan dla swoich rodziców, który podrywał Olgę ;) A na Allegro jedna osoba Tolę obserwuję. Chyba zdejmę aukcję dopiero jutro, żeby nie zapeszać. Quote
Puchatek Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 TOLA domek swój już ma Dużo szczęścia Państwu da Będzie Waszym Przyjacielem A to jest naprawdę wiele Będzie kochać Pana, Panią I możecie liczyć na nią W razie smutku, ogon w ruch I w człowieku nowy duch Quote
majafaja Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 oj faktycznie... szkoda Sarusi :( super,ze Tolci sie udało... ale biedna Sara.. Quote
beka Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Super wiadomość. Aczy Tolcia to już zdrowa była? Quote
Ania Agata Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Dobrze, że chociaż Tola znalazła szybko domek. Samych szczęśliwych chwil psinko. Sara też się doczeka, musi!!! Quote
olgaj Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Mam juz swieżutki wieści o Tolence. Ten przystojny pan, jak go nazwala Niewiasta ma na imie Krzyś. :) Krzys dzwoni codziennie, dzwonili do niego także ze schronu, bo Tola miala zostać w schronie na stale jako rezydentka. Dziś rano Krzys byl u weta poleconego ze schronu. Byl raniutko, bo dzwonil juz o 9.00 Tola ma zapalenie oskrzeli i krtani, dostaje zastrzyki. Relacja brdzie na bieżaco. Na wizyte pojedziemy napewno. Jestesmy zreszta bardzo serdecznie zapraszani. Dzis na sniadanie Tola jadla ryz na mleku :) bo ja gardlo boli. :) Zaczela juz nawet szczekać na swoim terenie, na swojego pana wybrala sobie tate Krzysia. Rodzice sa z niej bardzo zadowoleni bo nie podkopuje sie w ogrodzie, nie morduje zwierzat sasiadow i wogole jest cud miod. Rano jak rozmawilaiśmy opalala sie na sloneczku. A no i jezdzi na przednim siedzeniu auta bo niechetnie wskakuje z tylu. Musi smiesznie wygladać. Co do pazurka to beda jej go podcinac, ale dopiero jak sie pozbedzie gila. Wszystko bede relacjonowala na bieżąco ponieważ ze wzgledu na Tole ( i nie tylko :) )jesteśmy w stalym kontakcie. W weekend zobaczymy sie z nasza oneczka i cykniemy jej zdjecia w nowym domku. Nic sie nie martwcie, tylko trzymajmy kciuki za Toleczke zeby szybko wracala do zdrowia. Quote
katya Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 To super :) Ja tego pana tak nazwałam ;), no ale w sumie ze mnie też niewiasta. Quote
majafaja Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 exxtraa ;) to był dobry weekend dla psiakow... :) Quote
*Gajowa* Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Wspaniałe wiesci ! Zdrowiej szybko psinko i bądź szcześliwa juz zawsze... Quote
Niewiasta_21 Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Czy cioteczki mogłyby pozdejmowac juz ogłoszenia Toli? Bo ludzie pisza do mnie w jej sprawie. Z góry dziekuje. Quote
Ania Agata Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 A ja poproszę o zmianę tytułu. Tola ma wspaniały dom!!! Quote
ciapuś Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 wszystkie ogłoszenia które się dały usunełam Quote
olgaj Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Wszystko cudnie, tola szczeka (sama słyszalam), broni juz terenu, czeka jak pan wychodzi z domu i teskni. Po weekendzie beda zdjecia Tolenki w nowym domu z nowym Panem i ze starymi ciotkami. Quote
olgaj Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Pozwolcie, ze popracuje troche nad panem prywatnie cioteczki :) :) :) Quote
katya Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 olgaj napisał(a):Pozwolcie, ze popracuje troche nad panem prywatnie cioteczki :) :) :) Olga, jak dla mnie, to rób co tylko chcesz, tylko żeby podziałało... :cool3: Quote
Puchatek Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Nooo byłoby super Coś mi się wydaje że Olgaj chce jakąś jeszcze pieczeń upiec :evil_lol: Życzymy sukcesów. Quote
majafaja Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Puchatek, mi też coś sie tak wydaje ... :P powodzenia :D i czekamy na foteczki !!! Quote
Niewiasta_21 Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 No zobaczymy,zobaczymy. Olgaj ma podejscie do ludzi...:-) A ja juz chyba z 10 odzewów miałam w sprawie Toli. Quote
majafaja Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 wiadomo.... oneczki takie piekne czybko idą... :) Quote
Recommended Posts