tymuś Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 bo nie którzy ludzie są chorzy i wszystko im przeszkadza:roll: Quote
barb Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 tymuś napisał(a):bo nie którzy ludzie są chorzy i wszystko im przeszkadza:roll: To ja Was zareklamuje u Javeny - bo jej bazar własnie się skończył.:lol: Quote
Aryste Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Barb, przepraszam ale wiesz moze jak sie zmienia tytul watku??? widze ze ty ten zmienilas. mam pytanie a sytuacja na porawde pilna i podbramkowa...'prosze o szybka odpowiedz. dziekuje Quote
barb Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Aryste napisał(a):Barb, przepraszam ale wiesz moze jak sie zmienia tytul watku??? widze ze ty ten zmienilas. mam pytanie a sytuacja na porawde pilna i podbramkowa...'prosze o szybka odpowiedz. dziekuje Nie wiem. Ja nic nie zmienialam bo jeszcze nigdy nie założylam żadnego wątku. Quote
barb Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Aryste napisał(a):tytul watku. Może napisz pytanie na bazarku u Javeny ? Ona to umie. Odpowie jak sie zjawi. Link w mojej sygnaturce. Quote
barb Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Aryste napisał(a):napisalam. mam nadzieje ze pomoze... Widzę, że Mysza2 juz odpowiedziala. Quote
Aryste Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 barb napisał(a):Widzę, że Mysza2 juz odpowiedziala. juz zrobione :-). dzieki! Quote
kolejna kobietka Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 ciotunie, bardzo prosimy o udzial i pomoc :modla: bazarek jest dla mega zadluzonej Joszuni-psiego dziecka: http://www.dogomania.pl/forum/thread...-do-godz-21-00 Quote
tymuś Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 batmanek śle buziaki wszystkim kolegą ze schronu i życzy jak najrychlej domki!! a tak w ogóle lubi jeździć z nami samochodem a w dostawczym to bardzo lubi przebywać i tylko czeka aż silnik odpali , zaraz wtedy się ożywia , jest strasznie zabawowy lubi się gonić machając przy tym krótkim ogonkiem cieniutko szczekając i kręcąc młynki wszystkie psiaki go tolerują i nie dokuczają mu w ogóle ; zaś co do dziąślaka to .............. chyba rośnie:shake:, niestety znajoma weterynarz powiedziała że nieunikniona będzie raczej operacja w przyszłości , wszystko zależy jak szybko będzie rósł jak rozległy się zrobi i czy będzie sprawiał mu wielki dyskomfort Quote
kolejna kobietka Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 odnosnie pierwszej czesci wiesci to sa po prostu wspaniale!!! :) az lezka sie kreci w oku ze szczescia! :) a ta druga czesc ehhh niedobrze :sad: Quote
Aryste Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 najwazniesze ze jest u siebie i jest kochany.... a nie ze jest tylko jednym psem z wielu o ktorego zdrowie nikt nie dba... Quote
tymuś Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 [quote name='Aryste']najwazniesze ze jest u siebie i jest kochany.... a nie ze jest tylko jednym psem z wielu o ktorego zdrowie nikt nie dba...[/QUOTE] dokładnie miał tylko nr 5.............i nic więcej a mi się będzie podobał i z tym dziąślakiem bo to nie o to chodzi jak wygląda tylko co ma w sercu i tych ufnych oczach; dla mnie największe szczęście jest widzieć uciechę w oczach psiaka które jak go przywoźiłem wyrażały smutek i rezygnację do życia Quote
kolejna kobietka Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 Kochani bazarek cegielkowy dla kilku bidulinek, wykonanie cegielki wlasne :smile: bardzo prosze o pomoc i udzial: http://www.dogomania.pl/forum/thread...5#post20161935 Quote
toyota Posted May 21, 2013 Author Posted May 21, 2013 Desperacko poszukuję domu dla 2 psów: http://www.dogomania.pl/forum/threads/243613-Rosyjska-ruletka-2-psy-z-pięciu-do-uśpienia-((( Quote
john_rambo_tymek Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 witam na tym zapomnianym wątku ;) mam wieści co tam u Batusia vel batmaputry kochanego miśka naszego:p a więc Batma ma się świetnie ma swój "plan dnia " jak starszy psiak ; rano na podwórko poszczekać polatać i toooaleta:eviltong: a potem do domu do kosza leży ogląda świat, poje śpi , zaś leży , poje napije się a wieczorem zaś atak na podwórze:lol: lubi bardzo kotki nasze : plektora i kokiego zdrowie oki tylko ten dziąślak troszkę mu urusł i wetka powiedziała że trzeba już niedługo myśleć o operacji:-( Quote
kolejna kobietka Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Dziękujemy za wieści! :) a foteczki jakieś tymuś dodasz? :cool3: ps. no z tym dziąślakiem niewesoło, ale najważniejsze, że jest pod troskliwą opieką :) Quote
john_rambo_tymek Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 kolejna kobietka napisał(a):Dziękujemy za wieści! :) a foteczki jakieś tymuś dodasz? :cool3: ps. no z tym dziąślakiem niewesoło, ale najważniejsze, że jest pod troskliwą opieką :) spytam się go;) ale myślę że doda fotki jak będzie fajna pogoda i trochę czasu w niedzielę :lol: Quote
barb Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Dziękujemy za wieści i czekamy na foty.:lol: Pozdrawiamy :lol: Quote
kolejna kobietka Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Ok, już nie mogę się doczekać :) Quote
john_rambo_tymek Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 a oto link na którym ujrzycie batmaputry!!!https://www.facebook.com/events/478881102199299/?source=1 Quote
kolejna kobietka Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 No trochę się naszukałam pośród tych wszystkich fotek naszego Batusia :lol: wow ale super zobaczyć po takim czasie szczęśliwego pulpaska :loveu: Quote
Recommended Posts