Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ocelot']A u mnie dzisiaj Staś kończy 7 lat!:) I Maks 8 lat!:) Jest równo rok różnicy między nimi:)
Maks mój pierwszy pies - masakra, taki niewychowany urodził się 16 listopada:) Równo rok i jeden dzień po Staś:)
W sumie gdyby nie to, że dr Arkuszyński wszedł w paradę mojemu lekarzowi dr Pyziakowi i mnie cofnął z porodówki byłby równy rok:):):)[/QUOTE]

Nic straconego :) Może być równo 9 lat (jak się postarasz) :evil_lol:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gosiapk']Co to za umawianie się? :mad: To ja już umowę adopcyjną Ziutki sporządziłam, sterylkę wykreśliłam i wpisałam spanie w łóżku, a Ziutka mnie wystawia do wiatru dla Ellig?! :obrazic:[/QUOTE]
Gosiaczku mój, już dawno miałaś mnie adoptować i co ? Cisza :placz: zero odzewu :shake: myslałam, że domek ze mnie zrezygnował :eviltong:

Posted

[quote name='Ziutka']Gosiaczku mój, już dawno miałaś mnie adoptować i co ? Cisza :placz: zero odzewu :shake: myslałam, że domek ze mnie zrezygnował :eviltong:[/QUOTE]

E, nie zrezygnował, tylko czeka na rozwiązanie, aby na kosztach lekarza zaoszczędzić. Póki jesteś w DT to można na Ciebie zbierac datki, a jak będziesz u mnie na DS, to już przechodzisz na mój wikt i opierunek i bazarków na Ciebie robić nie można . :evil_lol:

Posted

[quote name='Gosiapk']E, nie zrezygnował, tylko czeka na rozwiązanie, aby na kosztach lekarza zaoszczędzić. Póki jesteś w DT to można na Ciebie zbierac datki, a jak będziesz u mnie na DS, to już przechodzisz na mój wikt i opierunek i bazarków na Ciebie robić nie można . :evil_lol:[/QUOTE]
Zawsze można powiedzieć, że nie bierzesz mnie na DS tylko na dożywotnie DT, bom stara już i nikt mnie nie adoptuje i wtedy będziesz mogła robić bazarki :cool3:

Posted

[quote name='malagos']............ albo "robić [B]na[/B] bazarku" :)[/QUOTE]

[quote name='Ziutka']O...dobrze piszesz Bigosku :)[/QUOTE]

Piękną karierę mi malujesz malagos przed oczami memi.

Posted

Wpadam ja ci do Chmurki a tu jakieś sprawy adopcyjne się szykują.
Przecież Ziutka miała być u Nutusi na tymczasie?
A ten tort to jaki będzie? ja mam blisko, przede mną się słodkie nie ukryje wyniucham z daleka!

Posted

O kochana - w takim razie PRZYJEŻDŻAJ! Tort będzie pyszny, bo urodzinowy :eviltong: Nawet mnie pytano jaki ma być, ale nie umiem podjąć decyzji, bo i czekoladowy i śmietankowy i bezowy brzmi przepysznie :razz:
Co do tymczasowania Ziutki, to ona jest wręcz rozchwytywana! A jedna Ciocia to jej nawet adopcję zaproponowała, w dodatku jedynaczką by była! :crazyeye: Ja może poczekam jaki się Ziutek wykluje, bo jeśli będzie beczał po nocy, to jeszcze sprawę przemyślę :eviltong: bo takiego się od Mamy po 6 tygodniach odstawić nie da :evil_lol:

Posted

[quote name='malagos']........... no bo nie chcę, byś bezrobotną była :)[/QUOTE]

[quote name='mamakasi']Wpadam ja ci do Chmurki a tu jakieś sprawy adopcyjne się szykują.
Przecież Ziutka miała być u Nutusi na tymczasie?
A ten tort to jaki będzie? ja mam blisko, przede mną się słodkie nie ukryje wyniucham z daleka![/QUOTE]

[quote name='Nutusia']O kochana - w takim razie PRZYJEŻDŻAJ! Tort będzie pyszny, bo urodzinowy :eviltong: Nawet mnie pytano jaki ma być, ale nie umiem podjąć decyzji, bo i czekoladowy i śmietankowy i bezowy brzmi przepysznie :razz:
Co do tymczasowania Ziutki, to ona jest wręcz rozchwytywana! A jedna Ciocia to jej nawet adopcję zaproponowała, w dodatku jedynaczką by była! :crazyeye: Ja może poczekam jaki się Ziutek wykluje, bo jeśli będzie beczał po nocy, to jeszcze sprawę przemyślę :eviltong: bo takiego się od Mamy po 6 tygodniach odstawić nie da :evil_lol:[/QUOTE]

Tego już za wiele! To ja adopcję Ziutki szykuję, a ona i do Ellig i do Nutusi też ma jechać??????? :obrazic:
Rezygnuję :PROXY5:

Posted

Ciocia, nie poddawaj się tak szybko! O zwrotach z adopcji nie słyszałaś? :razz::evil_lol:

Józefka - to co chcesz w prezencie, bo nie wiem na co "wnyki" zastawić:eviltong:

Posted

[quote name='Nutusia']
Józefka - to co chcesz w prezencie, bo nie wiem na co "wnyki" zastawić:eviltong:[/QUOTE]

Siedzę i sikam po nogach jak was czytam :evil_lol: się już nawet nie wypowiadam :diabloti: :evil_lol:

A w prezencie chcę.............................................................................................małego tygryska :errrr:
[IMG]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQJ_jUbBAJIhgISkpiC01rd7fiCe1jBVuMlHv4la7DEOXHvIfrH[/IMG]

Posted

[quote name='Nutusia']Dobra, muszę wykonać tel. do naszego Doktora ;)
Ale masz świadomość, że ona mały to będzie tylko przez oka mgnienie?...[/QUOTE]
Jestem świadoma :) ale bierem jak coś ;)

Posted

[quote name='Nutusia']Ocelocie - od czego Ci się zakręciło?... Przyjedź w weekend na tort, to i % się znajdą - wtedy Ci się zakręci :)[/QUOTE]

Tylko nie dawajcie % Ziutce :eviltong:

Posted

[quote name='Ziutka'][B]Siedzę i sikam po nogach jak was czytam[/B] :evil_lol: się już nawet nie wypowiadam :diabloti: :evil_lol:

[/QUOTE]

kolejna z nietrzymaniem moczu.........