Gosiapk Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 [quote name='ocelot']A u mnie dzisiaj Staś kończy 7 lat!:) I Maks 8 lat!:) Jest równo rok różnicy między nimi:) Maks mój pierwszy pies - masakra, taki niewychowany urodził się 16 listopada:) Równo rok i jeden dzień po Staś:) W sumie gdyby nie to, że dr Arkuszyński wszedł w paradę mojemu lekarzowi dr Pyziakowi i mnie cofnął z porodówki byłby równy rok:):):)[/QUOTE] Nic straconego :) Może być równo 9 lat (jak się postarasz) :evil_lol: Quote
Ziutka Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 [quote name='Gosiapk']Co to za umawianie się? :mad: To ja już umowę adopcyjną Ziutki sporządziłam, sterylkę wykreśliłam i wpisałam spanie w łóżku, a Ziutka mnie wystawia do wiatru dla Ellig?! :obrazic:[/QUOTE] Gosiaczku mój, już dawno miałaś mnie adoptować i co ? Cisza :placz: zero odzewu :shake: myslałam, że domek ze mnie zrezygnował :eviltong: Quote
Gosiapk Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 [quote name='Ziutka']Gosiaczku mój, już dawno miałaś mnie adoptować i co ? Cisza :placz: zero odzewu :shake: myslałam, że domek ze mnie zrezygnował :eviltong:[/QUOTE] E, nie zrezygnował, tylko czeka na rozwiązanie, aby na kosztach lekarza zaoszczędzić. Póki jesteś w DT to można na Ciebie zbierac datki, a jak będziesz u mnie na DS, to już przechodzisz na mój wikt i opierunek i bazarków na Ciebie robić nie można . :evil_lol: Quote
Ziutka Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 [quote name='Gosiapk']E, nie zrezygnował, tylko czeka na rozwiązanie, aby na kosztach lekarza zaoszczędzić. Póki jesteś w DT to można na Ciebie zbierac datki, a jak będziesz u mnie na DS, to już przechodzisz na mój wikt i opierunek i bazarków na Ciebie robić nie można . :evil_lol:[/QUOTE] Zawsze można powiedzieć, że nie bierzesz mnie na DS tylko na dożywotnie DT, bom stara już i nikt mnie nie adoptuje i wtedy będziesz mogła robić bazarki :cool3: Quote
malagos Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 ............ albo "robić [B]na[/B] bazarku" :) Quote
Ziutka Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 [quote name='malagos']............ albo "robić [B]na[/B] bazarku" :)[/QUOTE] O...dobrze piszesz Bigosku :) Quote
Gosiapk Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 [quote name='malagos']............ albo "robić [B]na[/B] bazarku" :)[/QUOTE] [quote name='Ziutka']O...dobrze piszesz Bigosku :)[/QUOTE] Piękną karierę mi malujesz malagos przed oczami memi. Quote
malagos Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 ........... no bo nie chcę, byś bezrobotną była :) Quote
mamakasi Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Wpadam ja ci do Chmurki a tu jakieś sprawy adopcyjne się szykują. Przecież Ziutka miała być u Nutusi na tymczasie? A ten tort to jaki będzie? ja mam blisko, przede mną się słodkie nie ukryje wyniucham z daleka! Quote
Nutusia Posted November 19, 2012 Author Posted November 19, 2012 O kochana - w takim razie PRZYJEŻDŻAJ! Tort będzie pyszny, bo urodzinowy :eviltong: Nawet mnie pytano jaki ma być, ale nie umiem podjąć decyzji, bo i czekoladowy i śmietankowy i bezowy brzmi przepysznie :razz: Co do tymczasowania Ziutki, to ona jest wręcz rozchwytywana! A jedna Ciocia to jej nawet adopcję zaproponowała, w dodatku jedynaczką by była! :crazyeye: Ja może poczekam jaki się Ziutek wykluje, bo jeśli będzie beczał po nocy, to jeszcze sprawę przemyślę :eviltong: bo takiego się od Mamy po 6 tygodniach odstawić nie da :evil_lol: Quote
mamakasi Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Się trzeba zastanowić nad prezentem dla Ziutki pies czy kot? Quote
mamakasi Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Może jeż? nasz Gustaw może robić za jeża bo prowadzi nocny tryb życia. Quote
Gosiapk Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 [quote name='malagos']........... no bo nie chcę, byś bezrobotną była :)[/QUOTE] [quote name='mamakasi']Wpadam ja ci do Chmurki a tu jakieś sprawy adopcyjne się szykują. Przecież Ziutka miała być u Nutusi na tymczasie? A ten tort to jaki będzie? ja mam blisko, przede mną się słodkie nie ukryje wyniucham z daleka![/QUOTE] [quote name='Nutusia']O kochana - w takim razie PRZYJEŻDŻAJ! Tort będzie pyszny, bo urodzinowy :eviltong: Nawet mnie pytano jaki ma być, ale nie umiem podjąć decyzji, bo i czekoladowy i śmietankowy i bezowy brzmi przepysznie :razz: Co do tymczasowania Ziutki, to ona jest wręcz rozchwytywana! A jedna Ciocia to jej nawet adopcję zaproponowała, w dodatku jedynaczką by była! :crazyeye: Ja może poczekam jaki się Ziutek wykluje, bo jeśli będzie beczał po nocy, to jeszcze sprawę przemyślę :eviltong: bo takiego się od Mamy po 6 tygodniach odstawić nie da :evil_lol:[/QUOTE] Tego już za wiele! To ja adopcję Ziutki szykuję, a ona i do Ellig i do Nutusi też ma jechać??????? :obrazic: Rezygnuję :PROXY5: Quote
Nutusia Posted November 19, 2012 Author Posted November 19, 2012 Ciocia, nie poddawaj się tak szybko! O zwrotach z adopcji nie słyszałaś? :razz::evil_lol: Józefka - to co chcesz w prezencie, bo nie wiem na co "wnyki" zastawić:eviltong: Quote
Ziutka Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 [quote name='Nutusia'] Józefka - to co chcesz w prezencie, bo nie wiem na co "wnyki" zastawić:eviltong:[/QUOTE] Siedzę i sikam po nogach jak was czytam :evil_lol: się już nawet nie wypowiadam :diabloti: :evil_lol: A w prezencie chcę.............................................................................................małego tygryska :errrr: [IMG]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQJ_jUbBAJIhgISkpiC01rd7fiCe1jBVuMlHv4la7DEOXHvIfrH[/IMG] Quote
Nutusia Posted November 19, 2012 Author Posted November 19, 2012 Dobra, muszę wykonać tel. do naszego Doktora ;) Ale masz świadomość, że ona mały to będzie tylko przez oka mgnienie?... Quote
ocelot Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Z lekka mi się zakręcilo w glowie:):):) Quote
Ziutka Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 [quote name='Nutusia']Dobra, muszę wykonać tel. do naszego Doktora ;) Ale masz świadomość, że ona mały to będzie tylko przez oka mgnienie?...[/QUOTE] Jestem świadoma :) ale bierem jak coś ;) Quote
Nutusia Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 Ocelocie - od czego Ci się zakręciło?... Przyjedź w weekend na tort, to i % się znajdą - wtedy Ci się zakręci :) Quote
mamakasi Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Mizianko dla Chmurci i reszty stadka! Quote
Nutusia Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 Dziękujemy i nawzajem! :) Ocelotku, czy udało się już Chmurcię zarejestrować chipowo? Czekając, aż się wybudzą po sterylce, moglibyśmy wystawić paszporty... Quote
Gosiapk Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 [quote name='Nutusia']Ocelocie - od czego Ci się zakręciło?... Przyjedź w weekend na tort, to i % się znajdą - wtedy Ci się zakręci :)[/QUOTE] Tylko nie dawajcie % Ziutce :eviltong: Quote
Nutusia Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 Oj tam, mały procencik, szczególne czerwonego winka Ziutkowi nie zaszkodzi - za zdrowie Mamusi ;) Quote
malagos Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 [quote name='Ziutka'][B]Siedzę i sikam po nogach jak was czytam[/B] :evil_lol: się już nawet nie wypowiadam :diabloti: :evil_lol: [/QUOTE] kolejna z nietrzymaniem moczu......... Quote
Recommended Posts