beta ata Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Pajcik spał w areszcie prewencyjnym :-D Dostał juz takiego amoku seksualnego, że kiepsko wyglądał, no, dyszał, drżał, mial skurcze mięśni. Wieczorem psiaki były juz zmęczone, on też naturalnie, ale nie był w stanie odpuścić. Wzięłam go na kolana, to zacząl przysypiać, Delta też wreszcie mogła zasnąć, ale gdy tylko musiałam wstać i puściłam go na podlogę, zaczął na nowo "seksować". Nie bylo wyjścia, zniosłam z góry klatkę drucianą, włożyłam kocyk, poduszkę i Pajcio w niej spędził noc. Teraz znowu "seksuje" ;-) ale przynajmniej i on i Delta sie wyspały, ja też ;-) Quote
Avilia Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 Kto by pomyślał, że to taki jurny BYK będzie :P Oj Spajkuś, nieładnie - wstyd nam przynosisz! :) Beta ata, byłabyś w stanie napisać jakiś ładny tekst dla Spajka? Zaczniemy ogłaszać :) Quote
__Lara Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 [quote name='Avilia']Kto by pomyślał, że to taki [B]jurny BYK[/B] będzie :P Oj Spajkuś, nieładnie - wstyd nam przynosisz! :) Beta ata, byłabyś w stanie napisać jakiś ładny tekst dla Spajka? Zaczniemy ogłaszać :)[/QUOTE] Spajki :o :o :o co Ty wyprawiasz chłopie, wstydź się :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Ja mogę poogłaszać :) Quote
beta ata Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Ciotki, nie bądźmy pruderyjne! Seks to nic wstydliwego Tylko moze byc szkodliwy w takim nadmiarze :-D Ja oczywiście tekst napisze, ale muszę "dostac weny", a jeszcze nie przysłali ;-) może jutro (dzisiaj) rano... Quote
__Lara Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 [quote name='beta ata']Ciotki, nie bądźmy pruderyjne! Seks to nic wstydliwego Tylko moze byc szkodliwy w takim nadmiarze :-D Ja oczywiście tekst napisze, ale muszę "dostac weny", a jeszcze nie przysłali ;-) może jutro (dzisiaj) rano...[/QUOTE] Heh, tylko żeby te figle Spajkiego nie skończyły się źle dla Delty :eviltong::p Quote
beta ata Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 [quote name='__Lara']Heh, tylko żeby te figle Spajkiego nie skończyły się źle dla Delty :eviltong::p[/QUOTE] Może jej najwyżej tyłek podrapać, gdy próbuje sie wspinac na nią... ;-) Napisałam teksty dla obojga, potem wkleję. Quote
Avilia Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 [quote name='beta ata']Może jej najwyżej tyłek podrapać, gdy próbuje sie wspinac na nią... ;-) Napisałam teksty dla obojga, potem wkleję.[/QUOTE] Hahahahahahaha :D Też prawda :D Quote
__Lara Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 [quote name='beta ata']Może jej najwyżej tyłek podrapać, gdy próbuje sie wspinac na nią... ;-) Napisałam teksty dla obojga, potem wkleję.[/QUOTE] Cudnie, porobię ogłoszenia :) Quote
beta ata Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Najgorsze za nami ;-) Mam na myśli namiętność Spajkusia :-D Uspokoili się prawie. Nie wiem, czy to już kończy sie cieczka (chyba jeszcze nie, ale może przełom był) czy Pajciowi testosteron juz wupłukalo... ;-) Pajcio nie musi juz nocowac za kratkami :-) ale za to klatka stała sie obiektem zainteresowania dla dziewczyn, stoi otwarta i od czasu do czasu któraś do niej wchodzi, a dzis w nocy ktos w niej spał :-) Wiem, bo poduszka była "poprawiona", ale nie wiem, kto, bo nie widziałam :-) Pajcio tam raczej z własnej woli nie wszedł... ;-) Tekst do ogloszen dla Pajtuśka: CAŁE 6 KILOGRAMÓW WSPANIAŁEGO PSA ! Spajki jest malutki, puchaty i uroczy. Bardzo przypomina szpica niemieckiego mini. To grzeczny domowy piesek. Uwielbia przytulać się i siedzieć na kolanach. Lubi spać przytulony do człowieka, lubi zwinąć się w kłębuszek w kąciku kanapy. Perfekcyjnie chodzi na smyczy. Spuszczony ze smyczy jest posłuszny i nie oddala się. Lubi inne psy i chętnie bawi się z nimi. Ma ok. 2 lata, całe psie życie przed nim. Jest wykastrowany oraz zaszczepiony, odrobaczony i odpchlony. Szukamy dla niego czułego, wrażliwego czlowieka, bo, jak wiadomo, pies i czlowiek muszą pasować do siebie, aby byli razem szczęśliwi. Nie zostanie oddany do domu, w którym miałby być zabawką dla dzieci! Obowiązuje wizyta przedadopcyjna, poadopcyjna i podpisanie umowy adopcyjnej. Zastrzegamy sobie prawo wyboru najlepszego domu dla psa. Piesek przebywa w domu tymczasowym na Dolnym Śląsku. Kontakt w sprawie adopcji:... ... Kontakt chyba do mnie, prawda? Quote
Lobaria Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 [quote name='beta ata']Najgorsze za nami ;-) Mam na myśli namiętność Spajkusia :-D Uspokoili się prawie. Nie wiem, czy to już kończy sie cieczka (chyba jeszcze nie, ale może przełom był) czy Pajciowi testosteron juz wupłukalo... ;-) Pajcio nie musi juz nocowac za kratkami :-) ale za to klatka stała sie obiektem zainteresowania dla dziewczyn, stoi otwarta i od czasu do czasu któraś do niej wchodzi, a dzis w nocy ktos w niej spał :-) Wiem, bo poduszka była "poprawiona", ale nie wiem, kto, bo nie widziałam :-) Pajcio tam raczej z własnej woli nie wszedł... ;-) Tekst do ogloszen dla Pajtuśka: CAŁE 6 KILOGRAMÓW WSPANIAŁEGO PSA ! Spajki jest malutki, puchaty i uroczy. Bardzo przypomina szpica niemieckiego mini. To grzeczny domowy piesek. Uwielbia przytulać się i siedzieć na kolanach. Lubi spać przytulony do człowieka, lubi zwinąć się w kłębuszek w kąciku kanapy. Perfekcyjnie chodzi na smyczy. Spuszczony ze smyczy jest posłuszny i nie oddala się. Lubi inne psy i chętnie bawi się z nimi. Ma ok. 2 lata, całe psie życie przed nim. Jest wykastrowany oraz zaszczepiony, odrobaczony i odpchlony. Szukamy dla niego czułego, wrażliwego czlowieka, bo, jak wiadomo, pies i czlowiek muszą pasować do siebie, aby byli razem szczęśliwi. Nie zostanie oddany do domu, w którym miałby być zabawką dla dzieci! Obowiązuje wizyta przedadopcyjna, poadopcyjna i podpisanie umowy adopcyjnej. Zastrzegamy sobie prawo wyboru najlepszego domu dla psa. Piesek przebywa w domu tymczasowym na Dolnym Śląsku. Kontakt w sprawie adopcji:... ... Kontakt chyba do mnie, prawda?[/QUOTE] Dzięki, tak do Ciebie :) Całuski od Blunia :) Quote
beta ata Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Zapomniałam napisać, że Spajki i Delta dostali kasiorę na karmę :-) Javena przekazala dla nich z bazarku, który był robiony dla innego psiaka, ale tamten znalazł dom. Bardzo dziekuję w imieniu psiaków! :-) Quote
Javena Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 [quote name='Avilia']Kochana Javena! :) Dziękujemy![/QUOTE] Nie ma za co. Wazne ,ze skorzystają potrzebujacy. Quote
beta ata Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Pajcik niby taki puchaty, a marznie na dworze. Myślałam o kombinezonku dla niego na świeży śnieg, żeby mu sie bałwanki nie robiły, a tu trzeba go chyba zawsze ubierać, gdy jest zimno... U mnie od wczoraj zimno i wieje, pada snieg. Pajcio juz po kilkunastu minutach spaceru drżał z zimna. Nie kupiłam mu kubraczka, bo sie ociepliło, sniegu nie bylo, więc nie chciałam "cudować", a teraz to chyba mu muszę uszyć, bo zanim cos znajdę, to malizna zmarznie... Zrobimy mu polarek :-) Quote
__Lara Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Kochani, przepraszam za opóźnienie w ogłoszeniach! Quote
beta ata Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Pajcinek chyba wreszcie odrobinke przybrał na wadze. Pod tym futerkiem to jest chudzinka, oczywiście starałam sie odkarmić, ale on przez to "seksowanie" nie mial apetytu i przez tydzien jadł bardzo malo, teraz wreszcie wsuwa wszystko :-) więc może trochę "nabierze masy" ;-) :-D Quote
Justa i zwierzaki Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 A to gagatek jeden , niech mu teraz na boczki idze :) Quote
beta ata Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Wsuwa do czysta i wylizuje miseczke, więc jest juz dobrze :-) Z ciekawostek Pies moze się zmieścić na stojaco pod choinką, która ma gałęzie przy samej ziemi ;-) Wczoraj Pajcio mi zniknął, okazalo sie, że kopał pod choinką. Moim zdaniem pod taką choinkę z gałęziami leżącymi na ziemi nie może wejść pies - a tu niespodzianka, sześciokilowy może ;-) Quote
__Lara Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 [quote name='beta ata']Wsuwa do czysta i wylizuje miseczke, więc jest juz dobrze :-) Z ciekawostek Pies moze się zmieścić na stojaco pod choinką, która ma gałęzie przy samej ziemi ;-) Wczoraj Pajcio mi zniknął, okazalo sie, że kopał pod choinką. Moim zdaniem pod taką choinkę z gałęziami leżącymi na ziemi nie może wejść pies - a tu niespodzianka, sześciokilowy może ;-)[/QUOTE] Ciekawe co on chciał pod nią wykopać :o Quote
Lobaria Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [B]Na cito potrzebna osoba do wizyty dla Spajkusia w Lublińcu - Ola miała fajny telefon z ogłoszeń !!![/B] Quote
beta ata Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Lubliniec... to niedaleko z Zagłebia... A co to za ludź dzwonił? :-) Quote
Lobaria Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Ponoć fajna kobieta, a wizyta już załatwiona !!! Quote
__Lara Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='Lobaria']Ponoć fajna kobieta, a wizyta już załatwiona !!![/QUOTE] Cudownie!!! Czekamy na wieści :) Quote
Recommended Posts