Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pajcik spał w areszcie prewencyjnym :-D Dostał juz takiego amoku seksualnego, że kiepsko wyglądał, no, dyszał, drżał, mial skurcze mięśni. Wieczorem psiaki były juz zmęczone, on też naturalnie, ale nie był w stanie odpuścić. Wzięłam go na kolana, to zacząl przysypiać, Delta też wreszcie mogła zasnąć, ale gdy tylko musiałam wstać i puściłam go na podlogę, zaczął na nowo "seksować". Nie bylo wyjścia, zniosłam z góry klatkę drucianą, włożyłam kocyk, poduszkę i Pajcio w niej spędził noc. Teraz znowu "seksuje" ;-) ale przynajmniej i on i Delta sie wyspały, ja też ;-)

• Replies 311
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kto by pomyślał, że to taki jurny BYK będzie :P Oj Spajkuś, nieładnie - wstyd nam przynosisz! :)

Beta ata, byłabyś w stanie napisać jakiś ładny tekst dla Spajka? Zaczniemy ogłaszać :)

Posted

[quote name='Avilia']Kto by pomyślał, że to taki [B]jurny BYK[/B] będzie :P Oj Spajkuś, nieładnie - wstyd nam przynosisz! :)

Beta ata, byłabyś w stanie napisać jakiś ładny tekst dla Spajka? Zaczniemy ogłaszać :)[/QUOTE]

Spajki :o :o :o co Ty wyprawiasz chłopie, wstydź się :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

Ja mogę poogłaszać :)

Posted

Ciotki, nie bądźmy pruderyjne! Seks to nic wstydliwego Tylko moze byc szkodliwy w takim nadmiarze :-D Ja oczywiście tekst napisze, ale muszę "dostac weny", a jeszcze nie przysłali ;-) może jutro (dzisiaj) rano...

Posted

[quote name='beta ata']Ciotki, nie bądźmy pruderyjne! Seks to nic wstydliwego Tylko moze byc szkodliwy w takim nadmiarze :-D Ja oczywiście tekst napisze, ale muszę "dostac weny", a jeszcze nie przysłali ;-) może jutro (dzisiaj) rano...[/QUOTE]

Heh, tylko żeby te figle Spajkiego nie skończyły się źle dla Delty :eviltong::p

Posted

[quote name='__Lara']Heh, tylko żeby te figle Spajkiego nie skończyły się źle dla Delty :eviltong::p[/QUOTE]

Może jej najwyżej tyłek podrapać, gdy próbuje sie wspinac na nią... ;-)
Napisałam teksty dla obojga, potem wkleję.

Posted

[quote name='beta ata']Może jej najwyżej tyłek podrapać, gdy próbuje sie wspinac na nią... ;-)
Napisałam teksty dla obojga, potem wkleję.[/QUOTE]

Hahahahahahaha :D Też prawda :D

Posted

[quote name='beta ata']Może jej najwyżej tyłek podrapać, gdy próbuje sie wspinac na nią... ;-)
Napisałam teksty dla obojga, potem wkleję.[/QUOTE]

Cudnie, porobię ogłoszenia :)

Posted

Najgorsze za nami ;-) Mam na myśli namiętność Spajkusia :-D Uspokoili się prawie. Nie wiem, czy to już kończy sie cieczka (chyba jeszcze nie, ale może przełom był) czy Pajciowi testosteron juz wupłukalo... ;-) Pajcio nie musi juz nocowac za kratkami :-) ale za to klatka stała sie obiektem zainteresowania dla dziewczyn, stoi otwarta i od czasu do czasu któraś do niej wchodzi, a dzis w nocy ktos w niej spał :-) Wiem, bo poduszka była "poprawiona", ale nie wiem, kto, bo nie widziałam :-) Pajcio tam raczej z własnej woli nie wszedł... ;-)

Tekst do ogloszen dla Pajtuśka:

CAŁE 6 KILOGRAMÓW WSPANIAŁEGO PSA !

Spajki jest malutki, puchaty i uroczy. Bardzo przypomina szpica niemieckiego mini.
To grzeczny domowy piesek. Uwielbia przytulać się i siedzieć na kolanach.
Lubi spać przytulony do człowieka, lubi zwinąć się w kłębuszek w kąciku kanapy.
Perfekcyjnie chodzi na smyczy. Spuszczony ze smyczy jest posłuszny i nie oddala się.
Lubi inne psy i chętnie bawi się z nimi.
Ma ok. 2 lata, całe psie życie przed nim.
Jest wykastrowany oraz zaszczepiony, odrobaczony i odpchlony.
Szukamy dla niego czułego, wrażliwego czlowieka, bo, jak wiadomo, pies i czlowiek
muszą pasować do siebie, aby byli razem szczęśliwi.
Nie zostanie oddany do domu, w którym miałby być zabawką dla dzieci!
Obowiązuje wizyta przedadopcyjna, poadopcyjna i podpisanie umowy adopcyjnej.
Zastrzegamy sobie prawo wyboru najlepszego domu dla psa.
Piesek przebywa w domu tymczasowym na Dolnym Śląsku.
Kontakt w sprawie adopcji:... ...

Kontakt chyba do mnie, prawda?

Posted

[quote name='beta ata']Najgorsze za nami ;-) Mam na myśli namiętność Spajkusia :-D Uspokoili się prawie. Nie wiem, czy to już kończy sie cieczka (chyba jeszcze nie, ale może przełom był) czy Pajciowi testosteron juz wupłukalo... ;-) Pajcio nie musi juz nocowac za kratkami :-) ale za to klatka stała sie obiektem zainteresowania dla dziewczyn, stoi otwarta i od czasu do czasu któraś do niej wchodzi, a dzis w nocy ktos w niej spał :-) Wiem, bo poduszka była "poprawiona", ale nie wiem, kto, bo nie widziałam :-) Pajcio tam raczej z własnej woli nie wszedł... ;-)

Tekst do ogloszen dla Pajtuśka:

CAŁE 6 KILOGRAMÓW WSPANIAŁEGO PSA !

Spajki jest malutki, puchaty i uroczy. Bardzo przypomina szpica niemieckiego mini.
To grzeczny domowy piesek. Uwielbia przytulać się i siedzieć na kolanach.
Lubi spać przytulony do człowieka, lubi zwinąć się w kłębuszek w kąciku kanapy.
Perfekcyjnie chodzi na smyczy. Spuszczony ze smyczy jest posłuszny i nie oddala się.
Lubi inne psy i chętnie bawi się z nimi.
Ma ok. 2 lata, całe psie życie przed nim.
Jest wykastrowany oraz zaszczepiony, odrobaczony i odpchlony.
Szukamy dla niego czułego, wrażliwego czlowieka, bo, jak wiadomo, pies i czlowiek
muszą pasować do siebie, aby byli razem szczęśliwi.
Nie zostanie oddany do domu, w którym miałby być zabawką dla dzieci!
Obowiązuje wizyta przedadopcyjna, poadopcyjna i podpisanie umowy adopcyjnej.
Zastrzegamy sobie prawo wyboru najlepszego domu dla psa.
Piesek przebywa w domu tymczasowym na Dolnym Śląsku.
Kontakt w sprawie adopcji:... ...

Kontakt chyba do mnie, prawda?[/QUOTE]

Dzięki, tak do Ciebie :) Całuski od Blunia :)

Posted

Zapomniałam napisać, że Spajki i Delta dostali kasiorę na karmę :-) Javena przekazala dla nich z bazarku, który był robiony dla innego psiaka, ale tamten znalazł dom. Bardzo dziekuję w imieniu psiaków! :-)

Posted

Pajcik niby taki puchaty, a marznie na dworze. Myślałam o kombinezonku dla niego na świeży śnieg, żeby mu sie bałwanki nie robiły, a tu trzeba go chyba zawsze ubierać, gdy jest zimno... U mnie od wczoraj zimno i wieje, pada snieg. Pajcio juz po kilkunastu minutach spaceru drżał z zimna. Nie kupiłam mu kubraczka, bo sie ociepliło, sniegu nie bylo, więc nie chciałam "cudować", a teraz to chyba mu muszę uszyć, bo zanim cos znajdę, to malizna zmarznie... Zrobimy mu polarek :-)

Posted

Pajcinek chyba wreszcie odrobinke przybrał na wadze. Pod tym futerkiem to jest chudzinka, oczywiście starałam sie odkarmić, ale on przez to "seksowanie" nie mial apetytu i przez tydzien jadł bardzo malo, teraz wreszcie wsuwa wszystko :-) więc może trochę "nabierze masy" ;-) :-D

Posted

Wsuwa do czysta i wylizuje miseczke, więc jest juz dobrze :-)
Z ciekawostek Pies moze się zmieścić na stojaco pod choinką, która ma gałęzie przy samej ziemi ;-) Wczoraj Pajcio mi zniknął, okazalo sie, że kopał pod choinką. Moim zdaniem pod taką choinkę z gałęziami leżącymi na ziemi nie może wejść pies - a tu niespodzianka, sześciokilowy może ;-)

Posted

[quote name='beta ata']Wsuwa do czysta i wylizuje miseczke, więc jest juz dobrze :-)
Z ciekawostek Pies moze się zmieścić na stojaco pod choinką, która ma gałęzie przy samej ziemi ;-) Wczoraj Pajcio mi zniknął, okazalo sie, że kopał pod choinką. Moim zdaniem pod taką choinkę z gałęziami leżącymi na ziemi nie może wejść pies - a tu niespodzianka, sześciokilowy może ;-)[/QUOTE]

Ciekawe co on chciał pod nią wykopać :o