AMIŚKA Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Jamniczka,śliczna czarna podpalana bardzo kochana , dobra , prawdziwa milusińska jamnisia zostala oddana do schroniska szczecińskiego we wtorek 13 marca na następny dzień poszlam zrobić jej zdjecia siedziala w boksach , z wiekszymi duzo psami trzęsla sie jak osika stalam ,patrzylam i nie wiedzialam co robić,poszlam do biura -miala ksiażeczkę z kompletem szczepień w styczniu to decyzja była jedna -biorę Przywiozłam do domu ten zlepek nieszczęść zakopala sie w koce na fotelu SASANKI i nosa nie wychylala, wieczorkiem wstala na spacerek bylo siu i kuu wrócila i z powrotem w koce Na nastepny dzień troszkę wiecej ją zaczelismy ogladać okazalo sie że ma podwyższona temperaturę 40 stp. wet i zastrzyki po południu wychylila sie z koców glodna, całkiem sympatyczna ,milusińska jamnisia zaczęła interesować się kotem,:mad: koleżankami:razz: domem jamniczka SONIA szuka dobrego domku Quote
nata od jadzi Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Jest piękna! Ile ma lat i dlaczego taką piękną jamnisię ktoś oddał do schronu? Quote
AMIŚKA Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Tak SONIA jest naprawdę piekną ,kochaną jamnisią. Ma 3-5 lat ,ja uwazam że jednak około 3 lat. zostala oddana z powodów; -agresywna -załatwia się w domu -gryzie dzieci jest u mnie już kilka dni i mimo że to nowy dom to jamnisia nie zlatwila się ani razu w domu:mad: a wyprowadzana jest 3 razy dziennie i w sobotę wyszla na spacerek o 5 rano a następny byl o 16 nie zalatwila sie w domu!!! jak na razie zero agresji,byla badana,dostawała zastrzyki ,a po zastrzykach lizala weta po rękach!/bardzo lubi Panów/ i byly w piatek z wizytą dzieci i szok ona kocha dzieci, bawila się z nimi caly czas:crazyeye: nie opuścila na chwilkę??? czyżby aż tak kamuflowala się??????? Quote
basia0607 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Amisiu masz ślicznego psa u siebie ! a ja w poniedziałek jade do schronu po jamnisie mini. Szczeniakowi znalażlam dom. Quote
nata od jadzi Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Taaa,widac każdy powód jest dobry,by się pozbyc psa.Popytam wśród znajomych,ona powinna trafic do najlepszego domku Quote
nata od jadzi Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Około południa będzie u mnie moja mama,pokażę jej jamnisię tyle,że nie wiem,co z tego będzie bo rok temu odeszła jej ukochana Gapa,taka sama jamnisia i do tej pory mama płacze mówiąc o niej. Quote
Roxana Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Szybciutko wracamy na I stronkę... Sonieczka domeczku szuka! Quote
justine. Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 tak myslalam Amisiu ze ja wezmiesz jak tylko zobaczylam jej zdjecia na stronie :) mam nadzieje ze szybciutko znajdzie domek!! Quote
Roxana Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 My się nie poddajemy i na góre szybko biegniemy, domeczku szukać, co by nas chciał, dużo miłości i szczęścia nam dał :multi: A psiunia się swą miłością bezgraniczną zrewanżuje- tak długo domeczku już poszukuje... Quote
Celina12 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Przepiękna i bardzo Kochana jest Sonia :loveu::loveu: Musi szybciutko mieć DOMEK...... Quote
AMIŚKA Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 [quote name='Roxana']- domku? Gdzie jesteś? Psiunia czeka... A możę już nie czeka???:lol: A może już ma??:lol: :lol: Quote
Celina12 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Amisiu-naprawdę-gdzie? Jak? U tej Pani?Proszę powiedz coś..... Quote
justine. Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 byloby super! w schronie jest kilkumiesieczny szczeniaczek jamniczka, oko w oko taki jak sonia, tez sunia, ale bardzo przestraszona, nawet warkliwa Quote
Roxana Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Amisiu nie trzymaj nas w niepewności- proszę? A może Sonia zostanie u Ciebie? justine.- to małe to napewno suczka? Ostatnio same sunie jakoś domków szukają... Quote
justine. Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 tak napewno, na stronie schroniska rowniez jest. Quote
Roxana Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Wyczytałam, ze maleństwo od dziś dopiero jest w schronisku? Mam nadzieję, że właściciel się odnajdzie... Quote
AMIŚKA Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 :loveu: SONIA u nowej PAŃCI na ręku SONIA ma kaszel kenelowy. Właśnie wychodzi z lecznicy. SONIA która kocha dzieci!!! Quote
Celina12 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 A miała nie kochać..:shake:..co ci ludziewymyslą,żeby pozbyć sie psa:-( Soniu miej się dobrze.....zasługujesz na to:loveu: Quote
malagos Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Kaszel kenelowy to nie koniec swiata :roll: Róznie przebiega, trochę trwa, ale wszystko bedzie dobrze! :multi: Quote
Roxana Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Cóż za cudne wieści :multi: :multi: :multi: Ludzie oddając psa różne rzeczy wygadują, aby przed schroniskiem mieć "czyste sumienie" :angryy: Zbabrają takiemu psiakowi w papierach i potem nie mają takie bidy większych szans na adopcję. Cudnie, że Sonia trafiła do Amiśki, bo dzięki temu okazało się, że czyste bzdury o Niej wygadywał "właściciel" i można było Sonię spokojnie wyadoptować :multi: Amiśka- cudna jesteś- wiesz? :loveu: Quote
jewka Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 justine. napisał(a):byloby super! w schronie jest kilkumiesieczny szczeniaczek jamniczka, oko w oko taki jak sonia, tez sunia, ale bardzo przestraszona, nawet warkliwa napiszcie coś więcej o tej młodziutkiej suni jamniczce, może macie jakies zdjęcie albo podajcie link do jej zdjęcia z schroniska Quote
Recommended Posts