doris_day Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 PLAKAT GOTOWY - POMOZCIE W ROZWIESZANIU - PROSZE PODAJCIE ADRESY - PRZESLA WAM Quote
Roxana Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Bóg. . . kiedy skończył stwarzać psa, usiadł na chwilkę, by mu się przyjrzeć. . . żeby stwierdzić, że był doskonały, że nic mu nie brakowało i że nie można go było stworzyć lepiej. Rainer Maria Rilke Ja już plakacik Bejki mam i zresztą nie tylko Bejki :cool3: Quote
Roxana Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Bejuniu- ciotka plakaciki ci dziś porozwieszała. Oby coś dały! Trzymam mocno kciuki! Quote
Roxana Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Bejunia się przypomina, ciągle dziewczynka na domeczek czeka... Do góry ślicznotko! Quote
justine. Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 widze Roxana ze tylko my tu zagladamy :) Bejko twoja szansa! Quote
amelka0 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Widziałam dziś śliczną Beję,naprawdę jest baaaardzo smutna ale strasznie przymilna,tak się wtulała w ręce Justyny:-(:-( Oh....szkoda Justynka,że Twoi rodzice sie nie zgadzają na drugiego psa,bo ja coś czuję że Bejka to Twój Pies..... Quote
justine. Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 wiem amelko, co ja poradze :( :placz: Quote
justine. Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 w schronisku Bejka jest jedna z wielu, nie wyroznia sie niczym specjalnym, jednak jest wyjatkowa! kiedy ktos rowniez to zauwazy? :( Quote
doris_day Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Bejka nastepna w kolejce po domek :) Quote
Roxana Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Ona te uszka ma takie śmieszne- klapnięte oba do przodu :loveu: Bejunia się pokazuje :cool3: Quote
Roxana Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Wciąż Bejunia się przypomina- śliczna, urocza, cudowna psina. Kto dać jej zechce miłość i domek, kto ją przygarnie pod swoje skrzydła? Quote
Roxana Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Dopóki człowiek nie obejmie współczuciem wszystkich żywych stworzeń, dopóty on sam nie będzie mógł żyć w pokoju. Dr. Albert Schweitzer Quote
justine. Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 schweitzer to fajny gosc :) a jaka fajna jest Bejka :D Quote
Roxana Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Śliczna Bejunia- słodziutka sunia, Wciąż na dom czeka, wypatruje z daleka, I ciągle liczy to słodkie nieboże, że jednak cud dla niej zdarzyć się może! Bejunia czeka! Quote
amelka0 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Byłam dziś w schronie,specjalnie wzięłam urlop,bo myślałam że uda się i pomogę pewnemu pieskowi,ale niestety............człowiek znów zawiódł. A Bejkę wymiziałam i wygłaskałam przez kraty.Tak mnie lizała.....:-(:-( Quote
Roxana Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Śliczna Bejunia prosi o domek! :cool3: Quote
Roxana Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Gdzie ja nie pytam, czy by ktoś nie chciał pieska. Nie tylko o Bejunie pytam. Ale nic, nikt nie chce- prawdziwi psiarze są już obstawieni psiakami a inni poprostu nie chcą :shake: A Bejunia ciągle czeka.... Quote
Roxana Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Bejunia ciągle czeka na swojego człowieka... Quote
Roxana Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Musi się w końcu znaleźć jakiś domek, co przygarnie taką śliczną psinkę... Domku?! Quote
Roxana Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Czary mary, hokus pokus, niech się domek znajdzie wnet! Żeby to takie proste było... :-( Quote
justine. Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Bejko, skarbie... :-( DOMKU BLAGAM ZNAJDZ SIE!! Quote
Recommended Posts