Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ewu, wybacz że nie odbierałam wczoraj, ale miałam masakryczny dzień...samochód się zepsuł, zawaliłam wizytę u klientki, nie mogłam tez znaleźć na cito mechanika....Masakra, niedziela piękna, nie ma co...

Miejsce zarezerwowałam także spokojnie, nie ma się co stresować:)

Posted

Dzwoniłam, pati musi skontaktować się z wetem czy to nie jest zbyt duże ryzyko przy Jej kociakach i innych psiakach, które wozi.
Podobno byłam trzecią osobą, która się z Nią kontaktowała i ma kontakt z Toyotą. Mówię o tej pati:
[COLOR=#000000]Znalazlam na transportowym jeszcze watek oferuje transport ... i namiary Mieszkam w Warszawie.[/COLOR]
[COLOR=#000000]Kontakt mailem: [/COLOR][EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][COLOR=#000000] [/COLOR]
[COLOR=#000000]lub tel. 698 616 250[/COLOR]

Posted (edited)

Witam jestem na zaproszenie paula_t .Czytając wątek Mikusia bardzo się wzruszyłam i rozmawiałam z toyotą na temat malca .Zaproponowałam toyocie że zaadoptuję malca i dam DT.Dzisiaj byłyśmy w schronisku i widziałam grzdyla jak dla mnie jest słodki wesoły i b.ruchliwy mam na myśli to że na widok człowieka baardzo się cieszy.porozmawiałyśmy i malec nie jest już pod wiatą tylko w pomieszczeniu w budynku gdzie jest biuro.Jest w innej klatce ,dostał czysty kocyk i bardzo się zakopywał w niego .Będę mogła go zabrać za tydzień ponieważ otrzymuje leki ,przy nas był robiony zastrzyk ,ale Mikus był bardzo dzielny nawet nie zapiszczał.

To tyle z mojej strony nie chce się rozpisywać ,bo jeszcze toyota ma swoje słowo bo to ona wypatrzyła kruszynke .No i wy wszyscy ktorzy bardziej tu działacie .pozdrawim wszystkich serdecznie od siebie moich zwierzaków i Mikusia oczywiście.Zaglądać do malca będe codziennie.Jutro zawioze mu kocyki polarowe zeby miał jeszcze cieplej.

Edited by wiolabiszop
Posted

[quote name='kolejna kobietka']nie wiem, ale chociaz mega kosztowny transport nam odpadnie! :multi:[/QUOTE]

Poczekamy na toyote, może napisze :)
Byłoby super jak za zwrot kosztów, bo leczenie też pewnie będzie kosztowne ;0

Posted

[quote name='wiolabiszop']Witam jestem na zaproszenie paula_t .Czytając wątek Mikusia bardzo się wzruszyłam i rozmawiałam z toyotą na temat malca .Zaproponowałam toyocie że zaadoptuję malca i dam DT.Dzisiaj byłyśmy w schronisku i widziałam grzdyla jak dla mnie jest słodki wesoły i b.ruchliwy mam na myśli to że na widok człowieka baardzo się cieszy.porozmawiałyśmy i [B]malec nie jest już pod wiatą tylko w pomieszczeniu w budynku gdzie jest biuro.Jest w innej klatce ,dostał czysty kocyk i bardzo się zakopywał w niego[/B] .Będę mogła go zabrać za tydzień ponieważ otrzymuje leki ,przy nas był robiony zastrzyk ,ale Mikus był bardzo dzielny nawet nie zapiszczał.

To tyle z mojej strony nie chce się rozpisywać ,bo jeszcze toyota ma swoje słowo bo to ona wypatrzyła kruszynke .No i wy wszyscy ktorzy bardziej tu działacie .pozdrawim wszystkich serdecznie od siebie moich zwierzaków i Mikusia oczywiście.[B]Zaglądać do malca będe codziennie.Jutro zawioze mu kocyki polarowe zeby miał jeszcze cieplej[/B].[/QUOTE]

kocham to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='wiolabiszop']Odpisze wam ,nie dam wam czekac;)

odpisze wam dziewczyny zebyscie wiedzialy .A wiec za zwrot kosztow karmy i leczenia.Poniewaz jest to moj pierwszy tymczas to bezplatny dla Mikusia.[/QUOTE]

cudnie!!!!!!!!!! :bigcool: :loveu:

Posted

kochane przepraszam, ze tutaj, ale jestem w podbramkowej sytuacji :sad: czy nie wiecie moze, czy ktos nie chcialby koteczki do adopcji? Klementynka obecnie jest w lecznicy, niestety brakuje miejsca dla kotow po zabiegach... nie wiem co robic :-(
[URL="https://www.facebook.com/media/set/?set=a.412886162097855.95685.100001294245674&type=1"]https://www.facebook.com/media/set/?...4245674&type=1[/URL]

kicia ma watek na miau i ogloszenia jej porobilam, ale cisza :bigcry:

Posted

[quote name='ewu']Żeby Jubu go zawiózł, strasznie się denerwuję...[/QUOTE]

Nie będę się upierał żeby malucha wozić... fanie będzie jeśli znajdzie DOM!

Posted

[quote name='wiolabiszop']Witam jestem na zaproszenie paula_t .Czytając wątek Mikusia bardzo się wzruszyłam i rozmawiałam z toyotą na temat malca .Zaproponowałam toyocie że zaadoptuję malca i dam DT.Dzisiaj byłyśmy w schronisku i widziałam grzdyla jak dla mnie jest słodki wesoły i b.ruchliwy mam na myśli to że na widok człowieka baardzo się cieszy.porozmawiałyśmy i malec nie jest już pod wiatą tylko w pomieszczeniu w budynku gdzie jest biuro.Jest w innej klatce ,dostał czysty kocyk i bardzo się zakopywał w niego .Będę mogła go zabrać za tydzień ponieważ otrzymuje leki ,przy nas był robiony zastrzyk ,ale Mikus był bardzo dzielny nawet nie zapiszczał.

To tyle z mojej strony nie chce się rozpisywać ,bo jeszcze toyota ma swoje słowo bo to ona wypatrzyła kruszynke .No i wy wszyscy ktorzy bardziej tu działacie .pozdrawim wszystkich serdecznie od siebie moich zwierzaków i Mikusia oczywiście.Zaglądać do malca będe codziennie.Jutro zawioze mu kocyki polarowe zeby miał jeszcze cieplej.[/QUOTE]

Wiola ciotko kochana :loveu::loveu::loveu: Rany jak ja się cieszę :multi::loveu:

Posted

[quote name='kolejna kobietka']dziekujemy z calego serca!!! :multi::iloveyou:pieniadze beda bardzo potrzebne, po Joszce widac, ze leczenie jest naprawde kosztowne :sad:[/QUOTE]
Dziękuję, przeleję do dt.

Posted

Wiola, dziękuję Ci serdecznie za odzew na wiadomość!!!!:loveu:
Bardzo się cieszę, że niuniek trafi do Ciebie, bo nie dość, że jego leczenie będzie kosztowne, a tutaj BDT, to jeszcze na miejscu, nie trzeba wozić go tyle kilometrów:multi:

Posted

Wyciągnijcie Mikusia jak najszybciej.
Muszę poprosić Toyotę,żeby odstąpiła mi 3 post na rozliczenia.
Będę przelewała Violi pozyskane fundusze na leczenie i karmę dla Mikusia.